• Stránka 1 z 1
Basebuilder1 5.3.2016
Zdravím Gamesites.Hrávam Basebuilder 1,kde mám meno "Stouner".Včera som si upgradoval zombie postavu a mal som tam niak veci,že:Život 5,Rýchlosť 15 a poškodenie 9 a mal som tam niak 300 bodov.Potom sa zrazu premenila mapa a všetci hráči sme tam mali všetko na 0. To ale nieje podstatné,lebo admini hovorili,že sa len niečo opravuje a vylepšuje.Ale dnes jak som sa napojil na server tak tam mám zrazu len 100 bodov 3 poškodenie 4 život a 15 rýchlosť.Ako robím z toho aj ja veľké Haló,ale strašne ťažko sa tam do toho dostávam,kedže tam sú už aj lepší hráči.Môžte mi prosím vysvetliť niekto,prečo tam nemám tie staty na ktoré som si od štvrtku body šetril ?Dúfam,že mi odpíše niekto
- Lenrix
- Kolemjdoucí
Basebuilder1 5.3.2016
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder1 5.3.2016
HLSA Emkáč smazal jednomu hráčovi staty a poté je smazal i všem hráčům takže se musel nahodit starej save na kterém jsi měl v té době méně upgradů a méně bodů. Bohužel ti nikdo tyto upgrady a body o které si přišel nemůže nahradit, budeš si je muset znova nahrát. Omlouvám se i za emkáče za způsobené potíže ale snad to přežiješ.
Vysvětleno, LOCK.
Vysvětleno, LOCK.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1