• Stránka 1 z 1
černá obrazovka
Dobrý den před 14 dnama sem si přeinstalovaval windows z duvodu sekání počitače před tým mě normalně tady csko 1.6 mě jelo ale jak se preinstaloval windows tak už mi nejede csko 1.6 normalně ho nainstaluju ale jak to spustím hru tak sliším muziku ale černý obraz ale dole lišta z menu normalně výdím viz foto bilbích rád kdybi to šlo vyřešit děkuju Vodex
-
Vodex - Zkušený
černá obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: černá obrazovka
Vodex píše:Dobrý den před 14 dnama sem si přeinstalovaval windows z duvodu sekání počitače před tým mě normalně tady csko 1.6 mě jelo ale jak se preinstaloval windows tak už mi nejede csko 1.6 normalně ho nainstaluju ale jak to spustím hru tak sliším muziku ale černý obraz ale dole lišta z menu normalně výdím bilbích rád kdybi to šlo vyřešit děkuju Vodex
-
Vodex - Zkušený
Re: černá obrazovka
Ahoj, nejspíš se ti ve hře nastavilo moc vysoké rozlišení, musíš ho tedy snížit.
To jde pomocí více metod, ale tato je univerzální:
To jde pomocí více metod, ale tato je univerzální:
- Zmáčkni Start + R > vyjede ti taková tabulka, do ní napiš regedit > Dej Ano
- Jdi v tom editoru registru do složky HKEY_CURRENT_USER, pak do složky Software.
- Potom jdi do složky Valve > Half-Life > Settings.
- Teď máš v pravé části několik položek. Dvakrát klikni na tu, která nese název ScreenHeight, u Číselné soustavy vyber Desítková , do Údaje hodnoty napiš 600 a dej OK.
- To samé udělej i u položky ScreenWidth, jen tam místo 600 napiš 800.
- Editor registru zavři a zkus zapnout CS

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1