• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Problem s rozlišenim(1920x1080)
Zdravim , ja mam problem s rozlišenim, kupil som si na Steame hru Alien:Isolation. Ked zapnem hru nabehne mi čierna obrazovka tzv. Black Screen a v tom male biele okienko kde piše že mam mať nastavenu hru s rozlišenim 1920x1080.. Ale ako ked ma nepusti do hry ? Na ploche mam nastavene rozliško 1920x1080 a 60 Hz či nahodou nepojde a nič... Graficku mam GeForce GTX 745 4GB. Skušal som už všelijake prikazy co mi ludia radili, cez vlastnosti a možnosti spoušteni no nič nepomaha. Nejaky rady typy ?
-
pzyclone - Pokročilý
[Vyřešeno] Problem s rozlišenim(1920x1080)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s rozlišenim(1920x1080)
Napíš sem aj aký más operačný systém.
Skúšal si počas tej čiernej obrazovky stačiť Alt+Enter ? a zmeniť rozlíšenie?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Na jinych hrach ti tohle rozliseni jde bez problemu?
Na hre, kterou zminujes, na jine rozlieni se ti pusti?
hodne podobnych her miva v dokumentech, nebo appdatach nejaky .ini nebo .cofnig soubor, kde si musis rucne pred spustenim nastavit parametry hry napriklad rozliseni.
Pokud jsi ozkousel, co je psano vys, hod jsem odkaz na monitor, napis, jestli rozliseni 1920x1080 (FullHD) je pro obrazovku nativni. Pokud by neslo ani tak, zkus v nvidia nastaveni zkusit ponastavovat spusteni primo dane hry, zkusit skalovani obrazku pro aplikace a obecne si s tim trochu pohrat, neni duvod, aby to neslo.
Na hre, kterou zminujes, na jine rozlieni se ti pusti?

Pokud jsi ozkousel, co je psano vys, hod jsem odkaz na monitor, napis, jestli rozliseni 1920x1080 (FullHD) je pro obrazovku nativni. Pokud by neslo ani tak, zkus v nvidia nastaveni zkusit ponastavovat spusteni primo dane hry, zkusit skalovani obrazku pro aplikace a obecne si s tim trochu pohrat, neni duvod, aby to neslo.
-
Khertys - Hlavní Support
Som tu nejak som na to zabudol.... WIN mam 8.1 skušal som všeličo čo radili ludia po weboch všelijake prikazy atd atd atd..... Skušal som aj to ALT+TAB ked su tie ukažky mam to v mode "Windowed" ale potom to načita a nabehne znova Black Screen. Tento problem som mal s viacerymi hrami ale naštastie tie hry su podporovane pre NVDIU takže som si roliško mohol nastavit cez GeFoce Experience... Pozeral som aj config ten hry ale ani z toho nič 

-
pzyclone - Pokročilý
Tu pridavam link na monitor, https://www.alza.sk/24-philips-243v5lha ... d=18848792
-
pzyclone - Pokročilý
Skús mi presne odpovedať na túto otázku:
-
zima - Mistr Yoda
Nechapem ta ako zmenit rošliško ked dam ALT+TAB ked myslis na ploche to som neskušal, a ked mysliš že v hre tak nie lebo ma nepusti ani do MENU... Vždy BlackScreen ale ked zapnem hru a stlačím ALT+TAB tak mi to da do "Windowed" modu ale to iba po čas tych ukažok či čo to je, ale náhle ked ukažky skončia načita sa hra a hned BlackScreen
-
pzyclone - Pokročilý
pzyclone píše:Nechapem ta ako zmenit rošliško ked dam ALT+TAB ked myslis na ploche to som neskušal, a ked mysliš že v hre tak nie lebo ma nepusti ani do MENU... Vždy BlackScreen ale ked zapnem hru a stlačím ALT+TAB tak mi to da do "Windowed" modu ale to iba po čas tych ukažok či čo to je, ale náhle ked ukažky skončia načita sa hra a hned BlackScreen
Ja som nepísal ALT+TAB ale ALT+ENTER ...
-
zima - Mistr Yoda
Aha skusim potom
-
pzyclone - Pokročilý
Ale momentalne nemam PC na ktorom je ten problem, skušak na inom PC to ALT+Enter a nič to nerobi 

-
pzyclone - Pokročilý
pzyclone píše:Ale momentalne nemam PC na ktorom je ten problem, skušak na inom PC to ALT+Enter a nič to nerobi
ALT+ENTER prepína "konzolovú" aplikáciu medzi zobrazením na celú obrazovku (full screen) a zobrazením v okne. Dá sa to vyskúšať napr. na CMD kde je to veľmi názorne viditeľné. Neviem či to bude aj prípad danej hry ale za skúšku nič nedáš.
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:pzyclone píše:Ale momentalne nemam PC na ktorom je ten problem, skušak na inom PC to ALT+Enter a nič to nerobi
ALT+ENTER prepína "konzolovú" aplikáciu medzi zobrazením na celú obrazovku (full screen) a zobrazením v okne. Dá sa to vyskúšať napr. na CMD kde je to veľmi názorne viditeľné. Neviem či to bude aj prípad danej hry ale za skúšku nič nedáš.
Nechapem dajak xD

-
pzyclone - Pokročilý
Ahoj, ta hra mi též házela Black screen.. bohužel po delším brouzdání po ne tu jsem nenasel jak to fixnout. Jenom se zeptám, piše ti to tam Out if Range? Máš tu hru přes steam ?
e.zima: Odpovede máš, ďalej bez reakcie.
LOCK
e.zima: Odpovede máš, ďalej bez reakcie.
LOCK
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
• Stránka 1 z 1