Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Žádost o unban

Příspěvekod Ekbladismus » 02 bře 2016, 22:52

Ahoj vespolek, chtěl bych vás požádat, hlavně teda vedení o unban na můj webový účet, který nese název "Ekblad". Tento účet jsem používal minulý rok, naposled někdy v srpnu, poté byl můj účet zabanován. Jsem si plně vědom toho, proč byl zabanován a uvědomuji si i možnost, že bych unban nedostal, důvody, za které je na tom účtu ban jsou následující:

předem upozorňuji, že všechno co budete nyní číst jsou absurdity a nyní se na těch věcech směji a nechápu, jak jsem mohl být tak naivní a stupidní, vše jsem napsal v takové formě jak se to v té době odehrávalo, teda to s mým nynějším pohledem nemá žádnou souvislost

1. Vše to začalo neshodou mezi mnou a Khertysem, kdy jsem byl PC supportem cca půl roku a snil jsem o tom, že bych se stal PC support kapitánem. Taky jsem hrával na RoSE, což je gamesites GTA server a hodně mě to tam bavilo, udělal jsem si akademii a požádal si o admin práva. Tato žádost byla velmi úspěšná a byly tam samé pozitivní ohlasy. PC support byl v té době ve velmi dobrém stavu a proto jsem se rozhodl, že svoje působení v supportu ukončím a budu se naplno věnovat sekci GTA, kde jsem měl v té době jistá práva. Tak jsem to napsal Khertysovi, poděkoval mi za dobře odvedenou práci a zrušil mě. Přesně den na to dostal jabko support kapitána a já jsem napsal Khertysovi, že proč mi blížící se výběr kapitána předem neoznámil protože věděl, jak moc jsem o tom snil. Napsal mi, že to není jeho povinnost a že v supportu nejsme pro to, aby jsme čekali na výběr nového kapitána. Já jsem na toto v rozhořčení reagoval velmi prudce a agresivně a bohužel to vyznělo velmi neadekvátně a děcky, poté se naše konverzace nějak ukončila myslím, že si mě Khertys zablokoval. Den na to jsem se ve škole podíval na stav mé žádosti do admin týmu a co jsem neviděl? Zamítnuto. Skiller mi tam napsal, že věci, které se o mě dověděl ho přinutili k rozhodnutí, že si žádost nesmím podávat do doby, co mi bude alespoň 14 let protože se projevilo mé dětské chování, poté mi razy, správce akademie napsal do pm, ať se nevzdávám a ať pokračuji v akademii a já jsem opět agresivně odpověděl, že serveru již pomáhat nebudu a ocitl jsem se i na blacklistu akademie.

2. Na toto jsem zareagoval ještě hůř a uvědomil jsem si, že mám práva Redaktora, který může mazat témata, upravovat příspěvky atd. Tak jsem se rozhodl, že tuto moc zneužiji a začal jsem mazat všechna témata v support sekci, která byla vyřešena aby již nikomu nemohli pomoci, chtěl jsem zničit celý support a způsobit nerovnováhu v celé sekci tím, že to tam prostě pomažu. Toto se mi z části povedlo a poté se začala hodina, takže jsem nemohl pokračovat. Jakmile jsem se vrátil domů, tak jsem byl zrušen z pozice redaktora, ale pořád mi zůstali práva na webu, ty, které se netýkají skupiny. Tak jsem se rozhodl, že udělám škodu i v redakci a tak jsem ze všech svých sil začal mazat články tím, že jsem jejich obsah přepsal na "chyba", abych způsobil ještě větší rozruch, aby to nebylo pouze pouhé mazání. A tak mi byla odebrána i tyto práva a já se na web nepřihlásil po dobu 2 měsíců, abych neviděl všechny ty pmky od lidí, kterým jsem zničil hodinovou práci, bál jsem se toho.

3. Po těchto měsících jsem se chtěl přihlásit na web, ale byl jsem zablokován. To byla doba, kdy fatalwirus založil svůj portál a já jsem si řekl, že tam půjdu dělat gta server a začnu si kompenzovat to, co jsem na gs ztratil. Velmi rychle jsem ale zjistil, že portál, kde to vedou 15ti letá děcka, kteří byli zabanování na gs nemá cenu, měl tam vedení toxo, fatal, naiz... prostě všichni ti, kteří zde nebyli vítáni. Tak jsem to tam prostě zabavil sadou chyb, které mě dostali až ke zrušení všech prav a zablokování na celém jejich portále. Poté jsem začal hrávat GTA na jiném portálu a během 2 týdnů po mém odchodu jejich portál skončil.

Nyní jsem zde a chtěl bych se MOC MOC MOC omluvit všem, kterým jsem
a) mazal články a způsobil tak problémy
b) udělal škodu na portálu, teda vedení gs
c) razymu, skillerovi a celé gta sekci za to, jak jsem se zachoval a jak jsem tu sekci vlastně i reprezentoval
d) Khertysovi, který se ke mě vždy choval pěkně a cenil si mou práci v supportu... bůh ví... možná bych se tím kapitánem jednou stal, protože khertys ve mě věřil a dával mi obrovské naděje zde na gs
e) všem, kteří mi věřili a já je zklamal

Je mi jasné, že to bude velmi těžké mi odpustit všechno co jsem udělal, vlastně i pochybuji, že mi tak všichni odpustí ale věřte mi, všichni včetně whoika, khertysa a diaze, že to bylo období, kdy jsem toho moc asi v hlavě ještě neměl... vy vědět nemůžete, že se něco změnilo ale přešel pomalu rok a já si za tu dobu hoooodně uvědomil a zjistil, jak to skutečně funguje...

Promiňte...
Ekbladismus
Amatér
Amatér

Žádost o unban

od Rumcajz » 02 bře 2016, 22:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod RazyCZ » 03 bře 2016, 20:55

taková informace. Na blacklist gta akademie si byl přidán až po té co si smazal ty daná témata, bylo mi to oznámeno tehdy Diazem a jelikož to byl velký prohřešek, tak byl důvod k blacklistu velmi pádný.
  • Worth: 3874€ (988€ with sales)
  • Games owned: 291
  • Games played: 137 (47%)
  • Hours on record: 6,823.6h
RazyCZ
Mistr
Mistr

Re: Žádost o unban

Příspěvekod noblemar » 04 bře 2016, 15:57

Unban nedostaneš aspoň ne teď.
noblemar
Spamerův sluha