• Stránka 1 z 1
Ban který jsem neměl dostat já! BASEBUILDER 3
Dobrý den,
Chtěl bych podat stížnost na admina Blazen.
Byl jsem zabanován na serveru Basebuilder 3 za blokování/lezení do kempu na 1 hodinu.
1.) Bylo to tak že jsem si zabral jako první plochu na stavění, ale jeden hráč mi to zablokoval a začal tam stavět tak jsem mu to blokl ať na tom místě taky nebude stavět a potom jsem šel vedle stavět a postavil jsem si kempu
a jak byl čas na schovávaní tak mi vlezl do kempy a blokoval mi vstup do mé kempy, a dostal jsem ban od Blazen za lezení do kempu.
2.) Důkazy, momentálně nemám protože se nedohrála mapa. Ale po odehraní mapy vám mohu důkazy předložit.
Můj Nick a SteamID.
Nickname : FunkBros`Anonymous^
SteamID : VALVE_0:0:41232668
Chtěl bych podat stížnost na admina Blazen.
Byl jsem zabanován na serveru Basebuilder 3 za blokování/lezení do kempu na 1 hodinu.
1.) Bylo to tak že jsem si zabral jako první plochu na stavění, ale jeden hráč mi to zablokoval a začal tam stavět tak jsem mu to blokl ať na tom místě taky nebude stavět a potom jsem šel vedle stavět a postavil jsem si kempu

2.) Důkazy, momentálně nemám protože se nedohrála mapa. Ale po odehraní mapy vám mohu důkazy předložit.
Můj Nick a SteamID.
Nickname : FunkBros`Anonymous^
SteamID : VALVE_0:0:41232668
-
londa11 - Kolemjdoucí
Ban který jsem neměl dostat já! BASEBUILDER 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban který jsem neměl dostat já! BASEBUILDER 3
Zdravím,
demo je tu: http://leteckaposta.cz/310980834
Ban si nedostal za lezenie do cudzieho tunelu, ide o prvú časť reasonu (blokovanie). Na deme je vidno, že si blokoval stavbu hráčovi aj napriek tomu, že si staval inde. Chcem aj zdôrazniť to, že na je vidno konverzáciu hráčov, kde si sa nepriamo priznal, že to bolo úmyselné.
Ahoj a pekný večer.
blázinek.
demo je tu: http://leteckaposta.cz/310980834
Ban si nedostal za lezenie do cudzieho tunelu, ide o prvú časť reasonu (blokovanie). Na deme je vidno, že si blokoval stavbu hráčovi aj napriek tomu, že si staval inde. Chcem aj zdôrazniť to, že na je vidno konverzáciu hráčov, kde si sa nepriamo priznal, že to bolo úmyselné.
Ahoj a pekný večer.
blázinek.
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
Re: Ban který jsem neměl dostat já! BASEBUILDER 3
Stížnost zamítám, chybí zde demo o pochybení admina
Lock
Lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1