• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Counter strike 1.6 launcher prestal pracovať
Zdravím vás,
po update na windows 10 mám problém s hrou cs 1.6 - vypisuje mi launcher prestal pracovať. Googlil som, skúšal som viaceré návody (aj oba tieto program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html), odinštaloval som hru a nainštaloval znova, odinštaloval ovládače na grafiku a tiež nainštaloval znova nepomohlo. Hru sa mi síce už podarilo spustiť ale po pár minútach mi ju vypne a napíše launcher prestal pracovať. Viete mi niekto poradiť ako by som to fixol? Grafiku mám GT 540M, notebook je značky ASUS, model k53sv.
Ďakujem.
po update na windows 10 mám problém s hrou cs 1.6 - vypisuje mi launcher prestal pracovať. Googlil som, skúšal som viaceré návody (aj oba tieto program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html), odinštaloval som hru a nainštaloval znova, odinštaloval ovládače na grafiku a tiež nainštaloval znova nepomohlo. Hru sa mi síce už podarilo spustiť ale po pár minútach mi ju vypne a napíše launcher prestal pracovať. Viete mi niekto poradiť ako by som to fixol? Grafiku mám GT 540M, notebook je značky ASUS, model k53sv.
Ďakujem.
- Harvan
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Counter strike 1.6 launcher prestal pracovať
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter strike 1.6 launcher prestal pracovať
Nebudu psát nesmyslné příspěvky na webu.
-
hight - Amatér
Mám originál
a nerád by som kvôli cs inštaloval zasa win 7 ked som s 10tkou spokojný..

- Harvan
- Kolemjdoucí
Tak zkus ještě režim kompatibility.
- Otevři Steam > Knihovna > pravým klikni na Counter-Strike > Vlastnosti > Místní soubory > Procházet místní soubory.
- Tam si najdi soubor hl.exe (to „.exe“ tam nemusí být vidět) > klikni na něj pravým > Vlastnosti > Kompatibilita > Zašktrni Tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows 7 (nebo Windows XP (Service Pack 3)).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
To som už skúšal a nepomohlo to, hra mi chvíľku ide ale potom mi ju vypne.
- Harvan
- Kolemjdoucí
ja mám totožný problém 

-
wedders - Kolemjdoucí
Ahoj, pokud problém stále přetrvává, tak mi napiš na TS. Vzhledem k datu tvého posledního příspěvků považuji za vyřešené, ozvat se můžeš kdykoliv 

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1