• Stránka 1 z 1
NS - Lagy při D3D a Software, při OpenGL ne
Zdar, právě jsem ve škole a jelikož je tady možnost instalovat programy tak jsem si nainstaloval NS 1.6 (jdou tu instalovat jen programy které nepotřebují admin práva na instalaci a na spuštění takže download NS mimo GS) nicméně na některých počítačích není možnost spustit hru v OpenGL takže pouze D3D a Software - na počítačích kde je OPENGL možnost funguje tato hra bez jediného lagu avšak na tom D3D nebo Software mám stěží více jak 3 FPS, dá se nějak zvýšit to FPS aby to nelagovalo i na D3D nebo Software?
Mašina: Počítač
Operační Systém: Windows 7 proffesional 64-bit
Vybavení: 4GB RAM, Intel Celeron 2,60 GHz, místa na disku je dost, vybavení by bylo schopné utáhnout i CS:GO takže nechápu proč to na grafice D3D a Software tak laguje.
Verze hry: NS mimo GS protože nepotřebovala administrátorské oprávnění.
Díky.
Mašina: Počítač
Operační Systém: Windows 7 proffesional 64-bit
Vybavení: 4GB RAM, Intel Celeron 2,60 GHz, místa na disku je dost, vybavení by bylo schopné utáhnout i CS:GO takže nechápu proč to na grafice D3D a Software tak laguje.
Verze hry: NS mimo GS protože nepotřebovala administrátorské oprávnění.
Díky.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
NS - Lagy při D3D a Software, při OpenGL ne
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NS - Lagy při D3D a Software, při OpenGL ne
Teď jsem na chvíli zapl jen single s boty a není tam jen málo FPS ale i kolem 650 ping i když na ostatních PC je ping v pořádku max 30ms. Nevím čím to je, jestli to je tou grafikou ale jde nějak fixnout a snížit ten ping a zvýšit FPS na D3D nebo Software?

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Ještě přikládám demo těch lagů(vysoký ping, málo FPS) pouze u PC s D3D a Software:
http://leteckaposta.cz/480021387
http://leteckaposta.cz/480021387

-
SieurDesto - Mistr Yoda
A jaká je na těch školních PC grafická karta nevíš?
Možná neumí starší D3D (1.6ka používá Direct3D 7) a to by vyřešil jedině nějaký ovladač, který bez admin práv asi jen těžko nainstaluješ.
Jinak není problém si tu verzi CS co je tu na GS stáhnout doma, nainstalovat do nějaké složky na Ploše, tu složku kam jsi to dal dát do .zip archivu, nahrát na uložto a stáhnout si to ve škole (možná, že už je to tu, nejsem si ale 100% jistý).
Pak ji jen extrahuješ a můžeš hrát
Možná neumí starší D3D (1.6ka používá Direct3D 7) a to by vyřešil jedině nějaký ovladač, který bez admin práv asi jen těžko nainstaluješ.
Jinak není problém si tu verzi CS co je tu na GS stáhnout doma, nainstalovat do nějaké složky na Ploše, tu složku kam jsi to dal dát do .zip archivu, nahrát na uložto a stáhnout si to ve škole (možná, že už je to tu, nejsem si ale 100% jistý).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
useless píše:A jaká je na těch školních PC grafická karta nevíš?
Nevím co tam je za grafika ale asi nepodporuje OpenGL jelikož mi to nejde při opengl spustit a vypíše mi to chybu že to nejde spustit a že odteď pojede v Software modu. A verzí hry to opravdu není.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Toto se vždy napíše po spuštění hry v OpenGL, vypne se hra a toto naskočí
http://prntscr.com/adfuuh
Grafika
http://prntscr.com/adfuuu

Grafika

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Moje rady postrádají smysl protože jsem hloupý a když neumím logicky poradit tak se nebudu zbytečně vyjadřovat.
-
hight - Amatér
• Stránka 1 z 1