• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nový vote systém
Ahoj,
mám tu jen takový nápad ohledně vylepšení vote systému. Spočívá v tom, že místo toho aby CTčka psali do konzole "vote <nějaké číslo>" by jeden hráč vyvolal vote pro celý server (opět pomocí nějakého příkazu).
Všem by se po tom ukázalo menu podobné tomu když se votuje mapa a bylo by v něm něco takového:
Šlo by kickovat jak CT tak i T (například kdyby u T byl někdo s SH) a vote by mohl vyvolat kdokoliv (nebo jen VIP hráči, to nechám na vás).
Kdyby z těch kteří volili Ano nebo Ne možnost Ano přesáhla určité procento z celkového počtu hlasů (třeba 80%), tak by ten daný hráč dostal kick. Pokud ne, tak hráč zůstane na serveru a ten kdo vyvolal vote by mohl být i potrestán v případě, že by ho vyvolal kvůli kravině.
Podle mě by to bylo MNOHEM lepší než to, co je tam teď. Lidé by tomu rozuměli o něco lépe, na vote by se podíleli všichni, a mohlo by se tak častěji předejít „Free Votům“. Také by jste se mohli efektivněji zbavovat hackerů (aspoň dočasně, než přijde admin)
Doufám, že můj návrh vezmete v úvahu,
useless.
mám tu jen takový nápad ohledně vylepšení vote systému. Spočívá v tom, že místo toho aby CTčka psali do konzole "vote <nějaké číslo>" by jeden hráč vyvolal vote pro celý server (opět pomocí nějakého příkazu).
Všem by se po tom ukázalo menu podobné tomu když se votuje mapa a bylo by v něm něco takového:
- Koho chtějí kicknout
- Proč
- Kdo ten vote vyvolal
- Ano
- Ne
- Je mi to jedno
Šlo by kickovat jak CT tak i T (například kdyby u T byl někdo s SH) a vote by mohl vyvolat kdokoliv (nebo jen VIP hráči, to nechám na vás).
Kdyby z těch kteří volili Ano nebo Ne možnost Ano přesáhla určité procento z celkového počtu hlasů (třeba 80%), tak by ten daný hráč dostal kick. Pokud ne, tak hráč zůstane na serveru a ten kdo vyvolal vote by mohl být i potrestán v případě, že by ho vyvolal kvůli kravině.
Podle mě by to bylo MNOHEM lepší než to, co je tam teď. Lidé by tomu rozuměli o něco lépe, na vote by se podíleli všichni, a mohlo by se tak častěji předejít „Free Votům“. Také by jste se mohli efektivněji zbavovat hackerů (aspoň dočasně, než přijde admin)

Doufám, že můj návrh vezmete v úvahu,
useless.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Nový vote systém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový vote systém
Podle mého názoru, by se toho hodně zneužívalo. Třeba hráč by nic nedělal, ale většina by chtěla k CT, tak by dali ANO a hráč by zbytečně opustil server. Nevidím v tom nic dobrého, co by prospělo serverům. A i kdyby tam bylo kdo to hlasování vyvolal, tak stejně by v nepřítomnosti admina nemohl byt potrestán a moc lidí nenatáčí dema nebo dělají SS.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Mám lepší nápad. Uděláme to tak, aby server automaticky kickl každého kdo napíše vote

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
No nebo
Ale něco by se s tím dělat mohlo. Méně schopné ct mi nevadí, hlavně bych uvítal možnost se nějak zbavit těch cheaterů než přijde admin.
Chápu, že každý vote systém se bude nějak zneužívat, někteří lidé jsou prostě takoví. Ještě mě napdalo to udělat nějak podobně jako rtv. Jednoduše by se to psalo do konzole stejně jako teď a až to napíše dost lidí, ukáže se všem hlasování jaké jsem tu výše popisoval

Ale něco by se s tím dělat mohlo. Méně schopné ct mi nevadí, hlavně bych uvítal možnost se nějak zbavit těch cheaterů než přijde admin.
Chápu, že každý vote systém se bude nějak zneužívat, někteří lidé jsou prostě takoví. Ještě mě napdalo to udělat nějak podobně jako rtv. Jednoduše by se to psalo do konzole stejně jako teď a až to napíše dost lidí, ukáže se všem hlasování jaké jsem tu výše popisoval

-
Jediný způsob jak se zbavit Cheaterů je nahlásit je ale Ovšem.
Naše malé Děťátko "Yolo" se SH a DIP
To je Oříšek.
Naše malé Děťátko "Yolo" se SH a DIP
To je Oříšek.
Můj život je boj ,
můj život je cesta.
Sebevědomí je moje neprůstřelná vesta.
Je třeba makat na plno,
je třeba občas nespat.
Ale jednou budu TOP,
mami nebudu jeden ze sta.
Střílím jako Messi
a nevyměním dresy.
můj život je cesta.
Sebevědomí je moje neprůstřelná vesta.
Je třeba makat na plno,
je třeba občas nespat.
Ale jednou budu TOP,
mami nebudu jeden ze sta.
Střílím jako Messi
a nevyměním dresy.
-
KingTokop7 - Amatér
Není to až tak černý návrh. Má to i své výhody i když aby T mohli votovat CT je blbost...
Chceme všichni k CT tak votneme všechny CT a budeme tam my... a zadruhé, CT už to nedáváme to T je moc silné, tak ho votneme a obereme o všechny body...
Zase ale abych nepsal pouze, že to je špatné, má to i světlé stránky...
Ten důvod je dobrý, navíc to kdo vyvolal vote mi po posledních pár dnech přijde vcelku dobré, jelikož u CT byli takoví 2 idioti s prominutím, kteří byli 2 u Ct a když přišel někdo 3. tak ho jentak votnuli, naštěstí se pak připojili 2 lidi takže to bylo že jen 2 dali vote tak to bylo v poho,ale takto by se třeba dal poznat někdo kdo dává jentak vote
Chceme všichni k CT tak votneme všechny CT a budeme tam my... a zadruhé, CT už to nedáváme to T je moc silné, tak ho votneme a obereme o všechny body...
Zase ale abych nepsal pouze, že to je špatné, má to i světlé stránky...
Ten důvod je dobrý, navíc to kdo vyvolal vote mi po posledních pár dnech přijde vcelku dobré, jelikož u CT byli takoví 2 idioti s prominutím, kteří byli 2 u Ct a když přišel někdo 3. tak ho jentak votnuli, naštěstí se pak připojili 2 lidi takže to bylo že jen 2 dali vote tak to bylo v poho,ale takto by se třeba dal poznat někdo kdo dává jentak vote
- Shady0309
- Kolemjdoucí
Tak pokud má někdo lepší způsob jak se zbavit DIPkařů u T kromě znásobení počtu lidí v A-teamu, tak sem s ním.
Jako kdyby tam bylo potřeba vysoké % (85% a víc) k tomu aby to prošlo, tak se to moc zneužívat ani nemůže.
Nebo to teda udělat tak, že se budou votovat nejen CT ale i T (jen u sebe v teamu)
Jako kdyby tam bylo potřeba vysoké % (85% a víc) k tomu aby to prošlo, tak se to moc zneužívat ani nemůže.
Nebo to teda udělat tak, že se budou votovat nejen CT ale i T (jen u sebe v teamu)

-
alebo by sa urobilo tak že by jednotlivý hráči či u CT nebo U TT by mali prístup votnuť napr. SH nebo AB a tím že by túto možnosť dostali iba dôverný + aktívny + STEAM hráči (napr. Poldas) a keby toto porušili môže im byť udelený ban za zneužívanie tohto kick systému.
KICKOVAT BY MOHLI IBA PODLA VOTE ČÍSLA
z dôvody in dubia ktorý ma nabindovaných 12 mien na zrejme na klávesniciach F1-F12
Podľa mňa je to super nápad ale riešiť problémy s týmto systémom je trošku obtiažny...
S pozdravom UmmBop

Podľa mňa je to super nápad ale riešiť problémy s týmto systémom je trošku obtiažny...
S pozdravom UmmBop
Steam: UmmBop [obrazok koňoplav]
TeamSpeak: UmmBop
[EVIP]
JailBreak #2
Niečo o rusku: xaxaxa, cyka, К черту вы идете ебать
[EVIP]
JailBreak #2

-
UmmBop - Pokročilý
opravujem sa nie votnuť ale kicknuť niečo také ako amx_kickmenu a ešte že by to mali napr traja NAJAKTIVNEJŠÍ hráči na serveri ako napr. na JB 1 fero a jožo a na JB 2 dežo a zidan atp.
[EVIP]
JailBreak #2
[EVIP]
JailBreak #2

-
UmmBop - Pokročilý
useless píše:No nebo![]()
![]()
![]()
/voteick
[EVIP]
JailBreak #2
[EVIP]
JailBreak #2

-
UmmBop - Pokročilý
Teď často chodí po serverech i DIPkar YoLo, kterého jsem nahlásil do A-sekce ještě z jedním, který používal nick ZeX^. Ale ještě nebyl přidán do seznamu DIPkaru a admini je neustále banuji a pak zase oxidují na serveru. Lepší kdyby ti admini to kickovali nebo slayovali, tak jako já snad každého s SH a poté je větší šance, že ho to přestane bavit na tom určitém JB, kde dostali kicky/slaye. Ale zatím nebyly přidání do seznamu DIP hráčů v A-sekci.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
No tak právě k tomu by bylo užitečné tady tohle. Kdyby byl na serveru DIP, někdo by dal /votekick a vzal tak spravedlnost do vlastních rukou.
Kdyby vote získal přes 80% hlasů, daný hráč dostane kick/slay, kdyby získal 80-40% hlasů, nic se neděje a kdyby získal pod 40% dostane kick/slay ten, kdo vyvolal vote. Plugin na to je, nefunguje v přítomnosti admina (nebo jej jen upozorní) a admin nemůže dostat votekick.
Do ničeho vás samozřejmě nenutím je to jen jeden z návrhů jak se DIPkařů zbavit. Možná to jde i jinak, ale co může být lepší jak to, když se jej mohou zbavit samotní (EVIP) hráči, místo čekání na admina jako na boží milost?
Kdyby vote získal přes 80% hlasů, daný hráč dostane kick/slay, kdyby získal 80-40% hlasů, nic se neděje a kdyby získal pod 40% dostane kick/slay ten, kdo vyvolal vote. Plugin na to je, nefunguje v přítomnosti admina (nebo jej jen upozorní) a admin nemůže dostat votekick.
Do ničeho vás samozřejmě nenutím je to jen jeden z návrhů jak se DIPkařů zbavit. Možná to jde i jinak, ale co může být lepší jak to, když se jej mohou zbavit samotní (EVIP) hráči, místo čekání na admina jako na boží milost?

-
Toto by sa zneužívalo vo veľkom a malo by to presne opačný efekt. Už teraz tí "inteligentnejší" sa snažia zneužívať vote u CT. Našťastie žiadajú aj od detí aby dali vote a veľakrát nechápu kto čo od nich chce. Takže myslím si že toto vote bohato stačí.
Zober to tak, že nejaký admin je skoro vždy online. Treba mu napísať PM na webe alebo napísať na forúm do mini-chatu. Prípadne kontaktovať ho cez steam alebo iné komunikačné programy, ak ich má uvedené niekde..
Takto to má fungovať a ver tomu že by to bolo efektívnejšie, keby ľudia neboli leniví ale od iných nečakali 105% výkon.
Zober to tak, že nejaký admin je skoro vždy online. Treba mu napísať PM na webe alebo napísať na forúm do mini-chatu. Prípadne kontaktovať ho cez steam alebo iné komunikačné programy, ak ich má uvedené niekde..
Takto to má fungovať a ver tomu že by to bolo efektívnejšie, keby ľudia neboli leniví ale od iných nečakali 105% výkon.
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
-
STeKo - Drbna
Awee (cti ejvi) píše:Mám lepší nápad. Uděláme to tak, aby server automaticky kickl každého kdo napíše vote![]()
+1
Hráči jailbreaku nie sú tak pravvidlovo zdatní, aby dokázali určiť, či CT vždy koná v súlade s pravidlami.
Vysvetlím na príklade :
Príde ejvi na server,pripojí sa k CT, dá si meno eliska, skin bachara a samozrejme ns hráči o jeho identite nevedia.
Eliska zabije pár hráčov, ktorí porušili príkaz a keď sa spýtaju na dôvod killu, obľúbená a výstižna fráza je "neuposlechl si príkaz Simona "
Prídu nadávky a narážky zo strany údajne poškodeného vezna,nazzvyme ho Janko.
Začne sa v tom vŕtať CT (Jožko) , ktoré rovnako netuší o jeho identite.
Janko presvedčí Jožka o tom, že dostal fk a že eliska nemá mikrofón.
Janko bude chcieť silou mocou udeliť VD jozkovi a povie CT,aby votli elisku,k čomu už samozrejme nepríde.
ALE, prenesme si to do situácie, že namiesto ejviho by bol hráč Ferko,ktorý koná rovnako ako ejvi, pravidlá pozná, no nie je edmin a došlo by k jeho votnutiu zo servera, ktoré by bolo logicky neoprávnené a zbytočne, čo sa na serveroch odohráva pomerne často aj keď nie vždy v totožnej situácií s tou, ktorú som uviedol za príklad. Princípialne je to však jedno.
Preto mám za to, že celý vote systém na jb je zbytočný a bezpredmetny, a umožňuje len nadvládu hráčov, ktorí pravidlá neovládajú nad zvyškom servera.
Pre prípady ako MFK, FK, či iné závažnejšie a skutočné poorušovanie pravidiel tu slúži PP sekcia, aktívni admini a iné., tak ako to uviedol Steko.
-
Habs - Spamer
Nejlepší by bylo změnit banovací systém aby se bany nedávaly na SID pripadne IP ale dávaly se na motherboard takže by byla jediná možnost jak obejít ban - vymenit zakladni desku takze by DIPkari meli utrum a nebyl by treba zadny votovaci system.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2