Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: VIP Výhody

Příspěvekod KingTokop7 » 09 bře 2016, 22:29 VIP

Dle mého Názoru se Mýlíš
1.Hráč není nucen si Vylepšovat Schopnosti.
2.Je dost hráčů který Preferují pouze 1.Jailbreak
3.Myslím ,že pro spousty lidí by to mohla být Motivace pro Hraní.
4.Bez Vzpour ? Jak jsem psal není nuceno si to Kupovat a Navíc
Například JB 1 tam je Většinou Plno Hráč má 80 Bodů.
Koupí si Invis+Zvon nebo Převlek pokud je Šikovný vše se mu vrátí a klidně se může dostat až na
+50 bodů což už něco znamená říkám lepší je pro něj pokračovat ve Vzpourách s Invisem a Zabíjením Hráčům než někde kempit se Zvonem prostě je lepší mít body u sebe a kvůli tomu by hráči preferovali dle mě Vylepšení ke Konci Mapy

Toto je Můj Názor
Můj život je boj ,
můj život je cesta.
Sebevědomí je moje neprůstřelná vesta.
Je třeba makat na plno,
je třeba občas nespat.
Ale jednou budu TOP,
mami nebudu jeden ze sta.
Střílím jako Messi
a nevyměním dresy.
KingTokop7
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 09 bře 2016, 22:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Gustik » 11 bře 2016, 01:36 VIP

Tady můj názor na některé z nápadů.

Hoptua píše:Osobně jsem pro:
Tichá Chůze (20b-30b) - (TT,CT) I pro No VIP

Asi jediná dobrá věc z tohoto seznamu, když to bude za 20-25 možná si najde praktické využití.
Hoptua píše:HVD pro další kolo (100b) (TT) EVIP

Proč bych kupoval pro všechny za 100b VD na 2 minuty a něco, když můžu sobě koupit VD za 50b na celé kolo? Padl dokonce nápad za 200b, tak to už vůbec nevím, kdo by to dával.
Hoptua píše:Menší Gravitace (Level 1) (60b-100b) (CT) EVIP

Mohlo by se zařadit do shopu, ovšem pomůže ti to nějak? Když už, tak koupíš speed.
Hoptua píše:Zvýšení DMG o 10-20% (20b) (TT) (40b) (CT) I pro No VIP

Moc nevyužitelné, na co si budu kupovat za 20 bodů větší dmg? Jedině při módech. A i tak si myslím, že je to v podstatě nepoužitelné.
Hoptua píše:Fall Damage -50% (40b) (TT) (40b) (CT) I pro No Vip

Není kde využít, když už budu v přestřelce a budu mít 20HP, tak mi to moc nepomůže a jen tak kupovat za 40 bodů, eh.
Hoptua píše:Více HP 120 HP (30b) (TT)

100, nebo 120, žádný rozdíl...
Hoptua píše:VD+Sekáček+Rychlost za 90 bodů. (normálně za 105 bodů)[/b]

Nějaké výhodné balíčky by nemusely být špatné.

Hoptua píše:Co kdyby existovalo vylepšení jako na hns autobhop block
Aspon u techto věcí:
Každá věc má až 5 levlů.

Háček je v tom ,že ty body musíte nasbírat za mapu jinak se resetnou,
A každých 3-12 měsíců by byl restart,

Baterka:
1.Šance na padnutí Armoru,Baterky 20% (40 bodů)
2.Šance na padnutí Armoru,Baterky 40% (80 bodů)
3.Šance na padnutí Armoru,Baterky 60% (120 bodů)
4.Šance na padnutí Armoru,Baterky 80% (160 bodů)
5.Šance na padnutí Armoru,Baterky 100% (200 bodů)

Flashbang 1# 2#
1.Šance na padnutí Flashbang 12,5% (50 bodů)
2.Šance na padnutí Flashbang 25% (100 bodů)

HE Granát
1.Šance na padnutí HE 10% (80 bodů)
2.Šance na padnutí HE 20% (160 bodů)

Šance na padnutí DGL:
1.Šance na padnutí DGL 3% (200 bodů)

Šance na padnutí Převleku:
1.Šance na padnutí Převleku 1,5% (200 bodů)

Šance na padnutí Invisu:
1.Šance na Padnutí Invisu 1,5% (200 bodů)

Šance na padnutí SPEEDU:
1.Šance na padnutí SPEEDU 3% (200 bodů)

Šance na padnutí VD:
Šance na padnutí VD 3% (200 bodů)

Šance na padnutí Sekáčku:
Šance na padnutí Sekáčku 2,5% (100 bodů)
Šance na padnutí Sekáčku 5% (150 bodů)
Šance na padnutí Sekáčku 7,5% (200 bodů)

Šance na padnutí Mačety:
Šance na padnutí Mačety 2% (100 bodů)
Šance na padnutí Mačety 3% (150 bodů)
Šance na padnutí Mačety 4% (200 bodů)

Šance na padnutí Motorové Pily:
Šance na padnutí Motorové Pily 1% (100 bodů)
Šance na padnutí Motorové Pily 2% (150 bodů)
Šance na padnutí Motorové Pily 3% (200 bodů)

Nebo něco podobného.
A asi by byl vhodný třeba každých 6 měsíců restart ,protože kdyby někdo měl všechno na full
tak by to bylo pro CT těžké.

To by bylo potřeba tak každý půl měsíc restart. Jakmile se sejdou tak 3 hráči na serveru, kteří mají full, tak CT nemají šanci. Vždyť jen teď, když se sejde pár schopných T, tak jsou CT naprosto bez šance. A navíc už z toho děláte BaseBuilder, War3, za chvilku budeme expit úplně všude.

Líbil se mi i nápad ohledně nějakého zvýšení rychlosti a dmg všem, případně v nějakém okruhu dotyčného (jak má vůdce) za určitý počet bodů.

Chce to vymyslet takové výhody, které budou užitečné na serveru a pomůžou ti uniknout z vězení:

- Globální oslepení CT - mohlo by to vždy oslepit třeba 7 z 8, 6 z 7 atd... (3-5 sekund)
- Tma na serveru (hráč, který to koupí dostane night vision na 20 sekund - možnost upravit)
- Brnění (nějak to pojmenovat) -> můžou tě trefit pouze do hlavy. (15-20 sekund)

A některé věci by se mohly zase odstranit, protože je stejně nikdo nekupuje.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod STeKo » 11 bře 2016, 11:16

Hoptua píše:Osobně jsem pro:
Tichá Chůze (20b-30b) - (TT,CT) I pro No VIP

Toto je fakt veľmi dobrý nápad ktorý má zaujal najviac. Zároveň je to vec ktorá pomôže a možnosťou aj pre NO VIP by to bolo atraktívne vo všetkých smeroch.
Hoptua píše:HVD pro další kolo (100b) (TT) EVIP

Viem si predstaviť ako by sa niektorí zabávali keby mali prebytok bodov, že by to kupoval niekto každé kolo a JB je predsa o niečom inom. Existuje predsa súkromné VD pre jednotlivca za 50 bodov a to bohato stačí.
Hoptua píše:Menší Gravitace (Level 1) (60b-100b) (CT) EVIP

Nevidím v tom nejaký zmysel. Podľa mňa by to bolo atraktívne pre hráčov pár týždňov a potom by to skončilo asi ako granáty ktoré si ľudia nekupujú, len im padajú v kolách šťastia.
Hoptua píše:Zvýšení DMG o 10-20% (20b) (TT) (40b) (CT) I pro No VIP

Takéto výhody alebo ako to mám nazvať. podľa mňa zasahujú už do samej podstaty serverov JB. Absolútne sa mi takýto nápad nepáči a myslím si že GS to skvelo vyriešilo vo vodcovi gangu ktoré takéto výhody môže zapnúť. Ako CT vlastníš zbraň, nauč sa strieľať a nebudeš nič také potrebovať. Ako TT máš na výber rôzne pomôcky na zabitie CTčiek takže si zarob body a kúp si VIP alebo EVIP.
Hoptua píše:Fall Damage -50% (40b) (TT) (40b) (CT) I pro No Vip

Mám taký istý názor ako na predošlý tvoj návrh. Čiže nie.
Hoptua píše:Více HP 120 HP (30b) (TT)

Opäť výhoda ktorá by mi nadchla na pár týždňov a potom by ľudia zistili že výhodnejší je predsa ten speed a celkovo by zanikla. Nevidím v tom takú efektivitu aby bola v ponuke.
Hoptua píše:VD+Sekáček+Rychlost za 90 bodů. (normálně za 105 bodů)[/b]

Podporujem takýto návrh. Aj keď by to bolo asi veľké ťažké uskutočniť. Ale ako výhoda len pre EVIP za výhodnejšiu cenu bodov. Prečo nie !

Hoptua píše:Co kdyby existovalo vylepšení jako na hns autobhop block
Aspon u techto věcí:
Každá věc má až 5 levlů.

Háček je v tom ,že ty body musíte nasbírat za mapu jinak se resetnou,
A každých 3-12 měsíců by byl restart,

Baterka:
1.Šance na padnutí Armoru,Baterky 20% (40 bodů)
2.Šance na padnutí Armoru,Baterky 40% (80 bodů)
3.Šance na padnutí Armoru,Baterky 60% (120 bodů)
4.Šance na padnutí Armoru,Baterky 80% (160 bodů)
5.Šance na padnutí Armoru,Baterky 100% (200 bodů)

Flashbang 1# 2#
1.Šance na padnutí Flashbang 12,5% (50 bodů)
2.Šance na padnutí Flashbang 25% (100 bodů)

HE Granát
1.Šance na padnutí HE 10% (80 bodů)
2.Šance na padnutí HE 20% (160 bodů)

Šance na padnutí DGL:
1.Šance na padnutí DGL 3% (200 bodů)

Šance na padnutí Převleku:
1.Šance na padnutí Převleku 1,5% (200 bodů)

Šance na padnutí Invisu:
1.Šance na Padnutí Invisu 1,5% (200 bodů)

Šance na padnutí SPEEDU:
1.Šance na padnutí SPEEDU 3% (200 bodů)

Šance na padnutí VD:
Šance na padnutí VD 3% (200 bodů)

Šance na padnutí Sekáčku:
Šance na padnutí Sekáčku 2,5% (100 bodů)
Šance na padnutí Sekáčku 5% (150 bodů)
Šance na padnutí Sekáčku 7,5% (200 bodů)

Šance na padnutí Mačety:
Šance na padnutí Mačety 2% (100 bodů)
Šance na padnutí Mačety 3% (150 bodů)
Šance na padnutí Mačety 4% (200 bodů)

Šance na padnutí Motorové Pily:
Šance na padnutí Motorové Pily 1% (100 bodů)
Šance na padnutí Motorové Pily 2% (150 bodů)
Šance na padnutí Motorové Pily 3% (200 bodů)

Jailbreak musí vždy niečím prekvapiť novým a zachovať nejakú modernosť. Avšak netreba zabúdať že Jailbreak musí byť stále Jailbreakom a takéto zasahovanie do podstaty hry by celé to čaro a dokonalosť toho módu pokazilo. Môj názor je jednoznačne NIKDY nie a dúfam že sa toho nikdy nedožijem. Veľmi rád hrávam ako T pretože mám rád ten adrenalín toho že musím pred niekým utiecť, poprípade zabiť ho, keď viem že on ma hľadá a má zbraň. A myslím si že práve o tomto je Jailbreak. Veci ako častý restart a celková náročnosť niečo také uskutočniť.. o tom ani nehovorím.

Celkovo tvoja snaha a tvoje nápady nie sú špatné, táto otázka už sa mala riešiť dávnejšie ale nikto ju neotvorili. Každopádne tvoja snaha väčšinu týchto nápadov dávať ako NO VIP je žiaľ neuskutočniteľná. Potreba toho aby ľudia chodili na servery JB a kupovali si výhody je zrejmá, pretože GS vďaka tomu žije. A celkovo musíš pochopiť že teraz nastavovať výhody ako NO VIP by bolo obracanie chrbtom od hráčov ktorí si už výhody zakúpili.. Každopádne ďakujem ti za tvoje návrhy, konečne sa tu rozbehla táto téma. :)

Líbil se mi i nápad ohledně nějakého zvýšení rychlosti a dmg všem, případně v nějakém okruhu dotyčného (jak má vůdce) za určitý počet bodů.

Chce to vymyslet takové výhody, které budou užitečné na serveru a pomůžou ti uniknout z vězení:

- Globální oslepení CT - mohlo by to vždy oslepit třeba 7 z 8, 6 z 7 atd... (3-5 sekund)
- Tma na serveru (hráč, který to koupí dostane night vision na 20 sekund - možnost upravit)
- Brnění (nějak to pojmenovat) -> můžou tě trefit pouze do hlavy. (15-20 sekund)

Gustik, ten tvoj druhý nápad ma zaujal. Ja by som to však dal na kratší čas. Aby to neslúžilo na ohrozenie CT (ako keby invis) ale ako možnosť za krátky čas sa pokúsiť niekde zmiznúť alebo sa niekde schovať. Premýšľal som aj nad tým že ak by to niekto zapol, tak by CTčka automaticky predpokladali že niekto zmizol ale to už je o taktike. Čo sa týka toho brnenia, máme vestu ktorá ti pomôže o niečo viac schytať ale hlavným mottom Jailbreak je predsa "Nenechaj sa chytiť" nie? :D
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Gustik » 11 bře 2016, 15:37 VIP

STeKo píše:

Gustik, ten tvoj druhý nápad ma zaujal. Ja by som to však dal na kratší čas. Aby to neslúžilo na ohrozenie CT (ako keby invis) ale ako možnosť za krátky čas sa pokúsiť niekde zmiznúť alebo sa niekde schovať. Premýšľal som aj nad tým že ak by to niekto zapol, tak by CTčka automaticky predpokladali že niekto zmizol ale to už je o taktike. Čo sa týka toho brnenia, máme vestu ktorá ti pomôže o niečo viac schytať ale hlavným mottom Jailbreak je predsa "Nenechaj sa chytiť" nie? :D

Ono to chce prostě takové výhody, které jsou užitečné a využiješ je (neznám nikoho. Samozřejmě zase tak, aby největší výhodu dali tobě, ne ostatním. Ovšem je to taky o spolupráci vězňů. Jinak ty hodnoty co jsem tam napsal jsou samozřejmě pouze orientační, vymýšlel jsem to o půl 2 ráno :geek:. A jak ty říkáš ohledně vesty, jde o to, že on tě hitne, zpomalí tě to a následně fullout. Tak by musel trefit čistě hlavu, což je, přiznejme si, trošku obtížnější.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 11 bře 2016, 15:41 VIP

STeKo píše:Každopádne tvoja snaha väčšinu týchto nápadov dávať ako NO VIP je žiaľ neuskutočniteľná. Potreba toho aby ľudia chodili na servery JB a kupovali si výhody je zrejmá, pretože GS vďaka tomu žije. A celkovo musíš pochopiť že teraz nastavovať výhody ako NO VIP by bolo obracanie chrbtom od hráčov ktorí si už výhody zakúpili.. Každopádne ďakujem ti za tvoje návrhy, konečne sa tu rozbehla táto téma.

Myslím si, že něco navíc pro No VIP by se nahodit mělo, jako získat několik desítek bodů není nic těžkého. Dotyčného by měl nadchnout mód, ale zároveň aby hráč zatoužil po těch výhodách, které mít nemůže, ale hrozně rád by je zkusil.

Dodatek ke Stekovi.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Eucas » 04 kvě 2016, 07:11

Mal som taký napad, ze ked niekoho prestane baviť daný server kde si kupil evipko tak ci by si to nemohol presunúť alebo vymeniť...hmm...bolo by to super :idea: :P
"Postoj chvíľa, si vzácna"

Obrázek
Eucas
Mistr
Mistr

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 04 kvě 2016, 20:40 VIP

Eucas píše:Mal som taký napad, ze ked niekoho prestane baviť daný server kde si kupil evipko tak ci by si to nemohol presunúť alebo vymeniť...hmm...bolo by to super :idea: :P

To nejde.. Hráči by jsi pak přehazovali VIP sem VIP tam a poté by GS nemělo příjmy z kupování VIP a nemohli by se např. platit servery.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Aveeth » 22 kvě 2016, 15:32

Ahoj

Ten návrh ohľadom "Vudce gangu" je celkom dobrý si myslím. Hráčom ktorý majú VIP/EVIP by sa mali dať nejaké tie % že tu nigu dostanú oni ako noVIP . Aspoň by som to pridal keď tak do "kolo šťastia" s pár % dropu (Bralo by sa to ako najvzácnejšia vec ktorá sa dá z "kola šťastia" dropnúť).
Dostať nigu je predsa len šťastie :D

-s pozdravom Aveeth 8-)
"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

Obrázek
Aveeth
Pokročilý
Pokročilý

Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou

Příspěvekod Achilleus » 24 kvě 2016, 15:59 VIP

Ahoj. Já bych měl jeden nápad nad kterým jsem přemýšlel už několikrát. Jak všichni víme, hráčum, kteří mají pouze VIP jsou body za CT k ničemu. Tak mě napadlo, že by se VIP hráčum mohl povolit nákup zbraně. Ale ne zadarmo. Právě za ty body které nikde jinde nevyužijí. Dám příklad- AK+Deagle = 50 bodů
M4+Deagle = 50 bodů
AWP+Deagle = 75 bodů

Možná by se tenhle samý systém mohl zavést u i NoVIP hráču, ale to už by podle mého bylo moc, ale u těch VIP hráču by se určitě našlo uplatnění :-)
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Předchozí

Zpět na JailBreak Servery