• Stránka 1 z 1
Dead Island Riptide - pády hry
Zdravím všechny. Před nedávnem jsem si "legálně zakoupil" hru Dead Island Riptide (stáhl, samozřejmě až bude ve slevě na steamu tak si jí možná koupím
)... Zapnu hru, vše v pořádku, zhruba 2 minuty hraji a pak to spadne, celá hra se vypne... Neměl někdo podobný problém, či neví někdo jak to opravit? Děkuju moc za pomoc 

-
Thom - Zkušený
Dead Island Riptide - pády hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dead Island Riptide - pády hry
s cracknutym sw/hrou ti tazko niekto poradi...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Stiahol si to cez torrent? Ak ano kto je uploaderom? Urobil si presne vsetko podla crackovacieho navodu? (Niesom velmi za pirating ale co narobime, forum je tu na to aby sa ludom pomahalo)
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Ano stahoval jsem přes Torrent. Uploader nějakej Mr.Stifmeister. Dělal jsem to podle videa na YT 
Právě jsem četl i ty komentáře a tam nikdo s tím problém neměl, tak mě nenapadlo kam jinam bych se obrátil...
No tak po restartu notebooku se mi to povede hrát tak 10 minut. Pak to spadne a už zase klasicky po 2 minutách hraní padá...
Btw, tu hru si chci koupit, DI jedničku mám taky na steamu koupenou... jenom prostě si to chci ozkoušet a jak bude na steamu na 2ku sleva tak kupuju

Právě jsem četl i ty komentáře a tam nikdo s tím problém neměl, tak mě nenapadlo kam jinam bych se obrátil...
No tak po restartu notebooku se mi to povede hrát tak 10 minut. Pak to spadne a už zase klasicky po 2 minutách hraní padá...
Btw, tu hru si chci koupit, DI jedničku mám taky na steamu koupenou... jenom prostě si to chci ozkoušet a jak bude na steamu na 2ku sleva tak kupuju

-
Thom - Zkušený
je to síce OT ale ako pozerám v popise tvoj steam, tak dlho ho nebudeš mať...
-
OdyseenQo31 - Pokročilý
O ten se nebojím, lognu jinej účet, na kterým nic nemám, nebo ho úplně vypnu 

-
Thom - Zkušený
tak rovno to kup , ked to pada pobav sa v nastaveniach online a zmen to na singleplayer, ked chces hrat cez LAN/Tunngle/Hamachi tak tam daj cooperative a lan. 

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Jo... taková malá blbina a ono to pořád padalo. Problém byl v tom, že jsem to měl nastavený, že chci hrát Online... Nějak jsem se v tom povrtal a už je to Ok... Dík za typ, přehlídl jsem to, vůbec mě nenapadlo hledat to tam 
Můžete Lock.

Můžete Lock.

-
Thom - Zkušený
• Stránka 1 z 1