• Stránka 1 z 1
Basebuilder 3 / SieurDesto / Rullez
Výpis:
Server # 13
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem SieurDesto.
[AMXBans] Zbyva jeste 36 minutes and 26 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Rullez
[AMXBans] Duvod : ' Dohoda / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 11915699 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Vysvetlenie:
Mal som dieru v stavbe a hráč zytonek mi ju blokoval a stál tam bez toho aby ma zabil. Tak som zapol demo a nezabíjal som ho asi pol minúty možno minutu aby bolo jasne vidieť že ma nechce zabiť a že porušuje pravidlá po tom som uznal, že už je to jasne vidieť, tak som ho zabil aby som zistil jeho meno. Nahlásil som ho do PP lenže medzitým ma nahlásil nejaký ďalší hráč do PP ako dohoda ct/zm a admin dal ban aj mne. Viem že to vyzeralo ako dohoda ale ako som spomínal nezabíjal som ho len preto aby to bolo vidieť že ma nechce zabiť. Keby chcem aby ma nezabíjal a dohodol by som sa s ním, tak by som ho zabil až na konci kola nie v strede
. Nejde mi o to, že si hodinu nezahrám to ma vôbec netrápi ale vadí mi skôr to, že ja som nikdy pravidlá neporušoval dokonca som bol aj admin a celkom to robí zly dojem + keď som si ešte požiadal znova o práva. Ale nebudem sa ani hádať ak mi UB žiadosť zamietnete lebo viem, že admin nemôže robiť žiadne protekcie.
Server # 13
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem SieurDesto.
[AMXBans] Zbyva jeste 36 minutes and 26 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Rullez
[AMXBans] Duvod : ' Dohoda / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 11915699 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Vysvetlenie:
Mal som dieru v stavbe a hráč zytonek mi ju blokoval a stál tam bez toho aby ma zabil. Tak som zapol demo a nezabíjal som ho asi pol minúty možno minutu aby bolo jasne vidieť že ma nechce zabiť a že porušuje pravidlá po tom som uznal, že už je to jasne vidieť, tak som ho zabil aby som zistil jeho meno. Nahlásil som ho do PP lenže medzitým ma nahlásil nejaký ďalší hráč do PP ako dohoda ct/zm a admin dal ban aj mne. Viem že to vyzeralo ako dohoda ale ako som spomínal nezabíjal som ho len preto aby to bolo vidieť že ma nechce zabiť. Keby chcem aby ma nezabíjal a dohodol by som sa s ním, tak by som ho zabil až na konci kola nie v strede

-
RuLLeZ - Pokročilý
Basebuilder 3 / SieurDesto / Rullez
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder 3 / SieurDesto / Rullez
Podle mě jasná dohoda z obou stran - CT nezabíjí ZM, ZM nezabíjí CT, jakmile hráč Johnny řekne do voicu že natáčí tak CT zabije ZM protože nechce riskovat ban.
Nahlášení zde:
https://www.gamesites.cz/forum/domluva-ct-zm-t120668.html
https://www.gamesites.cz/forum/bb3-zytonek-dohoda-t120673.html
Nahlášení zde:
https://www.gamesites.cz/forum/domluva-ct-zm-t120668.html
https://www.gamesites.cz/forum/bb3-zytonek-dohoda-t120673.html

-
SieurDesto - Mistr Yoda
To že som ho zabil až po tom čo johny povedal, že to točí tak to bolo práve preto aby nedošlo práve k tomuto že dostanem ban aj ja tak som sa snažil čo najrychlejšie svoje demo dať na web a vysvetliť to ..
-
RuLLeZ - Pokročilý
Re: Basebuilder 3 / SieurDesto / Rullez
Bohužel, možná si to neudělal úmyslně, ale takhle to vypadá, že ti to zm blokuje a ty ho necháváš (dohoda, možná ne úmyslná, ale vypadá to tak.) Příště stačí hned točit demo, ale zároveň zombika hned zabít.
UB zamítám
lock
UB zamítám
lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1