• Stránka 1 z 1
VIP na steame
Nickname na serveru: no mercy;
Kde mám VIP: Knife 1
Jak je VIP staré: cca 1 rok
Kdy mi naposledy VIP fungovalo : stále funguje
Takže, knife som prestal hrať asi pred rokom a asi pred týždňom som ho začal hrať znova aktívne. Raz som si svoje VIP využil na mojom starom steame (teraz už hrám len NS) a teraz mi to píše že VIP je chránené steam účtom. Steam teraz vlastní môj brácho a chcel by som aby sa VIP mohlo využívať aj ako NS. Viem dodať steam aj vip kod adminovi ktorý to bude riešiť (vip je uložený na meno DurateX.). Samozrejme nežiadam o zmenu nicku na VIP ale len o to aby sa dalo s nim hrať aj na NS Csku. Ďakujem za všetky odpovede.
Kde mám VIP: Knife 1
Jak je VIP staré: cca 1 rok
Kdy mi naposledy VIP fungovalo : stále funguje
Takže, knife som prestal hrať asi pred rokom a asi pred týždňom som ho začal hrať znova aktívne. Raz som si svoje VIP využil na mojom starom steame (teraz už hrám len NS) a teraz mi to píše že VIP je chránené steam účtom. Steam teraz vlastní môj brácho a chcel by som aby sa VIP mohlo využívať aj ako NS. Viem dodať steam aj vip kod adminovi ktorý to bude riešiť (vip je uložený na meno DurateX.). Samozrejme nežiadam o zmenu nicku na VIP ale len o to aby sa dalo s nim hrať aj na NS Csku. Ďakujem za všetky odpovede.
-
Ponice - Kolemjdoucí
VIP na steame
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP na steame
a ani zmazat a dať mi nový kód ?
-
Ponice - Kolemjdoucí
Ne, budeš si muset koupit nové VIP, každé VIP které se aktivuje na steam už nejde přemístit z důvodu lepší ochrany krádeže vipek.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Hmm. takže mi chcete povedať že sa nedá deaktivovať kód a dať mi nový za ktorí v podstate zaplatím a nič nestratíte ?
-
Ponice - Kolemjdoucí
Neviem aký je tu problém s tým že steam má dajakú funkciu proti ukradnutiu keď ja na ten steam môžem skočiť a môžte si ma overiť (je to teraz steam mojho brata na ktorom je to VIP teraz)
-
Ponice - Kolemjdoucí
Nelze, lock.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1