[Zamítnuto] Johnny BaseBuilder

Příspěvekod Johnny585 » 12 bře 2016, 18:19

Nick ve hře: Johnny

Nick na fóru: Johnny585

Odkaz na profil: johnny585-u46455.html

Věk: 16

Steam ID: STEAM_0:0:83974486

Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=26033

Proč chci akademika: Chtěl bych pomoct hlavně stím že budu nahlašovat hráče kteří porušijí pravidla,na tomto profilu už nějaké ty hráče nahlášené mám, na BaseBuilderu jsem skoro každý den když mám čas,což je teď skoro pořád :) Takže tímto bych vám chtěl pomoct :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám 1 ban za nadávky .. ( Každý nemá nervy z ocely ) Ale poslední dobou sem nadávky velmi omezil :roll:
Johnny585
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Johnny BaseBuilder

od Rumcajz » 12 bře 2016, 18:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Johnny BaseBuilder

Příspěvekod Tommy58 » 12 bře 2016, 19:41 VIP

Zajímavé. Vskutku zajímavé. Tohle je poprvé za mého působení, kdy chci normálně při první přihlášce udělit permanentní zákaz.

Vím, co máš na mysli. Žádost o práva ti překazili admini, tak ses rozhodl, že prvně začneš u akademie s tím, že v pohodě nakráčíš se svatozáří nad hlavou a bude ti všechno odpuštěno. Sorry, ale já nejsem bůh, já neodpouštím, ale nenávidím.
Tvé plánování nevyšlo, jde v tom vidět určitý potenciál, ale zatím je to dost slabý, až ubohý. Je pravda, že člověk má dostávat druhou šanci, jenže ty toho nejsi momentálně hoden. Proč? Tvé chování je krásným příkladem uprchlého šílence, kterému dávali 20 tun anestetika, aby se mohl vůbec v klidu pohybovat jako normální člověk. Heh, že je to ofenzivní? Nee, perfektně to popisuje situaci, o které jsem si myslel, že se nemůže stát. Nu což, i zázraky se dějí. I když dost divné zázraky.

Zamítnuto. :evil:
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky