Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

stiaznost na admina Kozicak^

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 19:39

Zdravím chcel by som nahlásit knife admina Kozicak^ pretože bavil som sa o istej veci s iným adminom a vravel som tomu druhému adminovy chyby v GS-ku a keď prišiel druhy admin ja som vyskočil on ma grabom dal na hornú textúru grabol ma a zabanoval ma na 30 minút a to len tak pretože som sa bavil s iným adminom o chybách v GS :D Skúste si to s nim vyriešiť :D ak si toto môžu dovoliť admini bezdôvodne vyhodiť hráča na úplne najvyššiu textúru a potom ho grabnúť a dať mu ban tak potom neviem čo to je za hra :D Ďakujem :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

stiaznost na admina Kozicak^

od Rumcajz » 12 bře 2016, 19:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: stiaznost na admina Kozicak^

Příspěvekod Kozicak » 12 bře 2016, 19:48

Ahoj , určitě souhlasím s tím že jsi dostal ban , ale s čím nesouhlasím je to , že to bylo neoprávněné , na té textuře jsi byl už před tim (mám svědky) a já jsem tě grabnul z dálky a potom mě zabily čiže sem tě vyhodil do vzduchu. Na textuře jsi byl před tim čiže ban oprávněný. Toť vše
You"ll love me when i die

RICK and MORTY fan
Kozicak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 19:57

na textúre som bol ale na tej krabice aj to som nestihol dopadnúť na tu krabicu veď ten druhy admin povedal že sa tam smie íst dá sa tam vyskočiť :D a potom si ma šupol na tú textúru úplne hore potom si ma grabol a zabanoval :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 20:07

ja nie som nejaké 5 ročné decko s ktorým vybabreš :D priznaj sa ze si bol nastvaný z toho čo sme sa ja s tým druhým adminom bavili a ze si ma tam hodil na tu najvyššiu textúru a hneď grabol a dal ban :D lebo ako hovorím bol som na tej krabici aj to som tam nestihol doskočiť lebo hneď si ma tam dal na najvyššiu textúru a cca do stredu a keď som išiel zliesť tak si ma tam ešte pred tým grabol a zabanoval :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kozicak » 12 bře 2016, 20:16

Ani jsem nevěděl že se hádáte. Ban jsi dostal za texturu , možná jsem byl hodně daleko ale viděl jsem že jsi na ní skákal...
You"ll love me when i die

RICK and MORTY fan
Kozicak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 20:23

áno je pravda že som bol skoro na vrchnej textúre ale to len kôly tomu jumpu lebo skočil som na tu malú krabičku zapol som si tu gravitáciu na 5 sekúnd a tak som išiel skočit na tu večšiu krabičku chápeš a preto som sa oprel o stenu aby som nepreskočil na druhú stranu tej veľkej krabice chápeš? :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 20:25

a preto to vyzeralo ako keby som skákal na tú stenu :D no pre to si ma nemusel presúnuť do stredu steny a grabnúť ma a dať mi ban :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DominoSVK1 » 12 bře 2016, 20:36

chcem vedieť názor ostatných adminov a poprípade aj majiteľa GAMESITES :D nech sa vyjadria :D a nech ti stiahnu práva pretože dostávať bany za nič je dosť veľký problém :D
DominoSVK1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SieurDesto » 12 bře 2016, 20:38 VIP

Zlá sekce.

LOCK
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Gamesites.cz