• Stránka 1 z 1
Užívat bez Hacku, jen škoda ze mi nikdo nevěří.
Můžu mít dotaz?
-Proč mám ban i na steam 1.6 když jsem dostal ban v čas kdy jsem tam nebyl ? ( Děcko, Změna jména, ID changer ale to vás asi nenapadlo)
-A pokud vím, když jsem si testoval servery na kterých jde třeba jen ubohý abhop script tak na gamesites nešel. Na GS nejde žádný script ani hack, co já vím...
Poprosil bych admina aby se nad tím ještě 1 zamyslel, a dal mi nejlépe i unban. . Kvůli dětem s ID changerem dostanu ban na nehranejsich serverech.. No bezva...
-Proč mám ban i na steam 1.6 když jsem dostal ban v čas kdy jsem tam nebyl ? ( Děcko, Změna jména, ID changer ale to vás asi nenapadlo)
-A pokud vím, když jsem si testoval servery na kterých jde třeba jen ubohý abhop script tak na gamesites nešel. Na GS nejde žádný script ani hack, co já vím...
Poprosil bych admina aby se nad tím ještě 1 zamyslel, a dal mi nejlépe i unban. . Kvůli dětem s ID changerem dostanu ban na nehranejsich serverech.. No bezva...
- nevimapple
- Kolemjdoucí
Užívat bez Hacku, jen škoda ze mi nikdo nevěří.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Užívat bez Hacku, jen škoda ze mi nikdo nevěří.
Nechce sa mi veriť, že ten ban si nedostal ty, ale niekto iný,nakoľko zabanovny a tvoj nick sú takmer totožné, takže zrejme si sa ukratil o ďalšie minúty svojho života. Navyše kebyy aj bolo, ako hovoríš, unban ti dať nemôžeme
mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
lock
mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1