• Stránka 1 z 1
Oldshool / admin (habs) /PEPO PEPOO PEPONIIII
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 10
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem habs.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : PEPO PEPOO PEPONIIIII
[AMXBans] Duvod : ' Cheater / pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 5157081 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Dobrý den
už jsem jednou žádal o unban a mám pocit že jsem se dostatečně neobhájil, myslel jsem si že lidé co hodnotí unban žádosti si dají větší práci a prozkoumají to demo více (asi jsem se mýlil) proto píšu tuto unban žádost ještě jednou. Fragy v kterých jsem obviněn z wallhacku můžu vysvětlit následovně. Ve hře jsem byl se svým kamarádem POGONI POGONIIII!!!! se kterým jsem byl i na komunikátoru (mumble pro upřesnení *******). Tento kamarád mi napovídal kde se nachází nepřítel (ano nemělo by se to dělat ale není to wallhack za který jsem byl zabanován). Jeden z fragů který byl "podezdřelý" jsem zabil svého kamaráda který mi říkal kde je a teď cituji "Kelto44 (25:58-26:12 (Bol pri vrátach, ale vrátil sa späť k mostu a zízal na stenu, ako by tam niekto bol.. vyšiel a strieľal skôr než hráč vyšiel)" , frag se mu samozřejmě zdal podezdřelý protože jsem na 100% vědel kde se nacházi jelikož mi to řekl. Byl jsem nahlášen v sekci porušení pravidel, ale nikde jsem v tom topicu nenalezl za jaké porušení pravidel jsem byl zabanován čili jestli by jste mi to mohli říci
Můžu vám klidně poslat můj config který je nezměněn už 5 let (jestli vám to pomůže).
Děkuji za možné znovuprozkoumání a přeji hezký den
Server # 10
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem habs.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : PEPO PEPOO PEPONIIIII
[AMXBans] Duvod : ' Cheater / pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 5157081 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Dobrý den

už jsem jednou žádal o unban a mám pocit že jsem se dostatečně neobhájil, myslel jsem si že lidé co hodnotí unban žádosti si dají větší práci a prozkoumají to demo více (asi jsem se mýlil) proto píšu tuto unban žádost ještě jednou. Fragy v kterých jsem obviněn z wallhacku můžu vysvětlit následovně. Ve hře jsem byl se svým kamarádem POGONI POGONIIII!!!! se kterým jsem byl i na komunikátoru (mumble pro upřesnení *******). Tento kamarád mi napovídal kde se nachází nepřítel (ano nemělo by se to dělat ale není to wallhack za který jsem byl zabanován). Jeden z fragů který byl "podezdřelý" jsem zabil svého kamaráda který mi říkal kde je a teď cituji "Kelto44 (25:58-26:12 (Bol pri vrátach, ale vrátil sa späť k mostu a zízal na stenu, ako by tam niekto bol.. vyšiel a strieľal skôr než hráč vyšiel)" , frag se mu samozřejmě zdal podezdřelý protože jsem na 100% vědel kde se nacházi jelikož mi to řekl. Byl jsem nahlášen v sekci porušení pravidel, ale nikde jsem v tom topicu nenalezl za jaké porušení pravidel jsem byl zabanován čili jestli by jste mi to mohli říci

Děkuji za možné znovuprozkoumání a přeji hezký den

- peponi
- Kolemjdoucí
Oldshool / admin (habs) /PEPO PEPOO PEPONIIII
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Oldshool / admin (habs) /PEPO PEPOO PEPONIIII
Radenie prostredníctvom komunikačného serveru alebo iným spôsobom je považované ako WH.
Ty si však bol banovaný za no recoil, aby som to upresnil. Dvaja sme sa na to pozerali a zhodli sme sa v názore.
Odkaz na predošlú unban žiadosť : gamesites-public-server-admin-habs-pepo-pepoo-peponiiii-t120420.html
Ty si však bol banovaný za no recoil, aby som to upresnil. Dvaja sme sa na to pozerali a zhodli sme sa v názore.
Odkaz na predošlú unban žiadosť : gamesites-public-server-admin-habs-pepo-pepoo-peponiiii-t120420.html
-
Habs - Spamer
Aha
tak jestli se můžu obhajovat co se týče recoilu. Tak Ja osobně nevím co se na to používa jestli nejaky bind nebo script nebo nějaký přídavný program nebo co, ale já osobně stahuji myš dolů jak střílím a dělám to už odjakživa protože jsem hrávál Day of defeat a tam ta zbraň cuká a já to prostě stahuji myší, čili žádné přídavné programy ani nic nepoužívam ani osobně nevím proč bych to dělal a kde bych to našel. A jak jsem řekl tak můžu vám poslat ten můj config který jak už jsem psal je nezměněný více jak 5 let. No a co se týče toho razení přez komunikátor tak za to se omlouvám a jestli to je považováno za cheatování tak to nebudu praktikovat.

- peponi
- Kolemjdoucí
tvoje možnosti ti byli už vypsané v předešlém topicu
lock
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
UNLOCK
Prosím jiný CHH , podívejte se na to demo a dejte sem verdikt , děkuju
(pepo-pepoo-peponiiiii-public-oldschool-wh-pp-nahlaseni-t120006.html)
Prosím jiný CHH , podívejte se na to demo a dejte sem verdikt , děkuju
(pepo-pepoo-peponiiiii-public-oldschool-wh-pp-nahlaseni-t120006.html)
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Souhlasím s kolegy, unban jedině za VIP.
Tvé možnosti : chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Lock.
Tvé možnosti : chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Lock.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin