• Stránka 1 z 1
Jailbreak 1 / Princezna (Awee) / Vapnik
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: princezna
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[opakovane]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:42069403'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.141.54'
Jsem EXTRA VIP hráč.
Ahoj,
Začala nová mapa, kolo které je určeno na výběr dozorců (před hromadným VD), řekl jsem do mikrofonu dvě věty (pravda je, že zbytečně a říkat sem je nemusel).. Okamžitě (bez jakéhokoliv upozornění) sem byl přehozen k Tčkům... Zeptal sem se Ejviho na důvod a on mi na to napsal: máš držet hubu. Nepřijde mi normální se takhle bavit, kdyby mě aspoň upozornil... Začlo Hromadné VD během kterého bylo u CT místo, využil sem toho, přehodil sem se k CTčkům (po jeho přehozu) a napsal sem do chatu: "Promiň už nebudu mluvit, jen když budu SIMON" následně sem dostal ban.
Nejsem problémový člověk, kdo mě zná tak to ví, nechápu proč sem nemohl být aspoň upozorněn, ať se uklidním.... Přehození za promluvení dvou vět (zbytečných) nechápu a nechápu ani následný ban.
Unban určitě nedostanu, ale chci vědět zda je normální takhle postupovat (okamžitý přehoz a následný ban)
[AMXBans] Zabanovan adminem: princezna
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[opakovane]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:42069403'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.141.54'
Jsem EXTRA VIP hráč.
Ahoj,
Začala nová mapa, kolo které je určeno na výběr dozorců (před hromadným VD), řekl jsem do mikrofonu dvě věty (pravda je, že zbytečně a říkat sem je nemusel).. Okamžitě (bez jakéhokoliv upozornění) sem byl přehozen k Tčkům... Zeptal sem se Ejviho na důvod a on mi na to napsal: máš držet hubu. Nepřijde mi normální se takhle bavit, kdyby mě aspoň upozornil... Začlo Hromadné VD během kterého bylo u CT místo, využil sem toho, přehodil sem se k CTčkům (po jeho přehozu) a napsal sem do chatu: "Promiň už nebudu mluvit, jen když budu SIMON" následně sem dostal ban.
Nejsem problémový člověk, kdo mě zná tak to ví, nechápu proč sem nemohl být aspoň upozorněn, ať se uklidním.... Přehození za promluvení dvou vět (zbytečných) nechápu a nechápu ani následný ban.
Unban určitě nedostanu, ale chci vědět zda je normální takhle postupovat (okamžitý přehoz a následný ban)

-
Calcium - Kolemjdoucí
Jailbreak 1 / Princezna (Awee) / Vapnik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 1 / Princezna (Awee) / Vapnik
Nechápu ani důvod banu: opakovaně...
Žádně problémy sem opakovaně nedělal a nechápu, proč sem nebyl například kicknut.. (po tom co sem se přehodil k CT), omluvil sem se, ale asi to nestačí
Nedostal sem žádné upozornění, po přehození sem dostal odpověď jen: máš držet hubu. Podle mě se jedná o naprosto zbytečný ban a chci vědět Ejviho důvod proč takhle jednal.
Když sem byl u Vás admin, bylo trestání hráču následující (upozornění, kick, ban) na jailbreku by to tedy mělo být (přehození, kick, ban), ale určitě né na dvě hodiny
Přijde mi to naprosto zbytečné, za to co sem "provedl" 
Žádně problémy sem opakovaně nedělal a nechápu, proč sem nebyl například kicknut.. (po tom co sem se přehodil k CT), omluvil sem se, ale asi to nestačí

Nedostal sem žádné upozornění, po přehození sem dostal odpověď jen: máš držet hubu. Podle mě se jedná o naprosto zbytečný ban a chci vědět Ejviho důvod proč takhle jednal.
Když sem byl u Vás admin, bylo trestání hráču následující (upozornění, kick, ban) na jailbreku by to tedy mělo být (přehození, kick, ban), ale určitě né na dvě hodiny

-
Calcium - Kolemjdoucí
Začal si spamovoat voice, k čemuž ses i doznal. Toho si cením. Dostal si upozornění v podobě přesunu k T a dále jsem to neřešil. Nicméně po chvíli si zase porušil pravidla tím, že si se napojil zpátky k CT, když tě admin přehodil.
Tady už se nedá nic dělat, musel si dostat ban.
Mohl si to řešit jinak. Mohl ses omluvit. Mohl si mi napsat a požádat o svolení jít k CT, když už nebudeš porušovat pravidla.
Vybral sis cestu zakázanou.
Bohužel.
Tady už se nedá nic dělat, musel si dostat ban.
Mohl si to řešit jinak. Mohl ses omluvit. Mohl si mi napsat a požádat o svolení jít k CT, když už nebudeš porušovat pravidla.
Vybral sis cestu zakázanou.
Bohužel.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Máš pravdu, do Voice sem mlel i když sem nemusel... Pravda je, že sem se měl omluvit a následně se po tvém svolení napojit k CT. Nevěděl sem, že se nemůžu napojit zpátky, bez souhlasu i kdybych problémy nedělal.
Omlouvám se za trable a ztrátu tvého času. Pro příště vím, že se musím po přehození zeptat, jestli se můžu vrátit. Takhle informace mi unikla. Smutné je, že je to logické, ale něják sem nad tím v tu chvíli nepřemýšlel
Pro příště vím, že po přehození se nesmím bez adminova souhlasu vrátit zpátky, takže sem rád, že sem UB žádost napsal. Aspoň sem se zase něco dozvěděl.
Díky moc za info a tvoje vysvětlení
Ban oprávněný,
můžete to locknout.
Hezký večer,
Vápník
PS: Sorry, za zbytečnou UB žádost.
Omlouvám se za trable a ztrátu tvého času. Pro příště vím, že se musím po přehození zeptat, jestli se můžu vrátit. Takhle informace mi unikla. Smutné je, že je to logické, ale něják sem nad tím v tu chvíli nepřemýšlel

Pro příště vím, že po přehození se nesmím bez adminova souhlasu vrátit zpátky, takže sem rád, že sem UB žádost napsal. Aspoň sem se zase něco dozvěděl.
Díky moc za info a tvoje vysvětlení

Ban oprávněný,
můžete to locknout.
Hezký večer,
Vápník
PS: Sorry, za zbytečnou UB žádost.
-
Calcium - Kolemjdoucí
Učíme sa na vlastných chybách.
Unban žiadosť vyriešená.
lock
Unban žiadosť vyriešená.
lock
-
Habs - Spamer
Tento topic by měl sloužit jako vzor pro ostatní.
Jsem rád, že ses poučil
Máš unban.
lock
Jsem rád, že ses poučil

Máš unban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1