• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akadémia - JailBreak #1
Nick ve hře: jks
Nick na fóru: jks
Odkaz na profil: jks-u46447.html
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:4339514
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak #1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=102507
Proč chci Akademika: Hm, keď už nie Adminom, tak aspoň zatiaľ Akademikom... Chcel by som byť preto, pretože som stále na serveri Jail, a keď tam nie sú Admini, tak tam sú hráči, ktorí buď cheatujú alebo nejak inak porušujú pravidlá... Túto žiadosť som sa rozhodol podať kvôli môjmu veku, ktorí je pravdepodobne málo, a počul som, že sa toto naozaj vyplatí, takže rozhodol som sa ísť do toho, pravidlá som si prečítal a budem si ich samozrejme čítať naďalej. A keď si s tým budem rozumieť, tak by som neskôr podal žiadosť o tie práva... Na serveri chodia Admini, ale niekedy po nociach, keď hrajem ja, tak tam nie sú... Hráči, ktorí majú v úmysle porušiť pravidlá si pekne počkajú, keď Admini odídu a neskôr prídu, také poznáme
A preto by som si na nich pochutnal ja, aspoň teda tým nahlásením!
Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, asi 2 BANy som dostal tu, ale za cheating určite nie, ja hrajem poctivo! Nejaké malé veci, bolo to za kazenie hry a opätovné prehadzovanie sa ku dozorcom... Inde som myslím nedostal, keďže väčšina času trávim tu.
Nick na fóru: jks
Odkaz na profil: jks-u46447.html
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:4339514
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak #1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=102507
Proč chci Akademika: Hm, keď už nie Adminom, tak aspoň zatiaľ Akademikom... Chcel by som byť preto, pretože som stále na serveri Jail, a keď tam nie sú Admini, tak tam sú hráči, ktorí buď cheatujú alebo nejak inak porušujú pravidlá... Túto žiadosť som sa rozhodol podať kvôli môjmu veku, ktorí je pravdepodobne málo, a počul som, že sa toto naozaj vyplatí, takže rozhodol som sa ísť do toho, pravidlá som si prečítal a budem si ich samozrejme čítať naďalej. A keď si s tým budem rozumieť, tak by som neskôr podal žiadosť o tie práva... Na serveri chodia Admini, ale niekedy po nociach, keď hrajem ja, tak tam nie sú... Hráči, ktorí majú v úmysle porušiť pravidlá si pekne počkajú, keď Admini odídu a neskôr prídu, také poznáme

Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, asi 2 BANy som dostal tu, ale za cheating určite nie, ja hrajem poctivo! Nejaké malé veci, bolo to za kazenie hry a opätovné prehadzovanie sa ku dozorcom... Inde som myslím nedostal, keďže väčšina času trávim tu.
-
jks - Mistr Yoda
[Přijat] Akadémia - JailBreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akadémia - JailBreak #1
Taktiež dopĺňam, že som mal 2 týždne na nápravu 

-
jks - Mistr Yoda
Re: Akadémia - JailBreak #1
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1