• Stránka 1 z 1
CTF 1 / Cobretti / ElSabanerO
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Nadrzena Zofie
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[jdi si stezovat]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:68613004'
[AMXBans] Tva IP: '217.196.113.201'
2. Napojím se na server, zabíjím lidi jak je tomu na CTFku zvykem... Cobretti mi řekne, že je only knife. Já předpokládám, že když je to CTF server, tak můžu hrát normálně CTF a ne jen knife. Střílel jsem i přes jeho "upozornění" protože tohle mi fakt normální nepřijde, abych šel only knife na CTF serveru. Napsal mi krásnou zprávu: "
(VIP) Nadrzena Zofie : takze ti to reknu asi takhle .. vedu to tu, takze se rid tim, co ti rikam a dovolim".
Nevidím důvod proč uposlechnout tenhle "příkaz". Kdyby přišel normální admin a dělal tohle co on, že by kickoval a banoval lidi co by nehráli podle toho jak zrovna chce on (jen knife), tak adminem moc dlouho není.
3. Nejsem na tomhle serveru VIP.
Cobretti, mohl by ses zamyslet, jestli tohle je ten správný směr jak jít příkladem tvým adminům... že si můžou dělat co chtějí. Nesnažím se nijak pošpinit portál nebo něco takovýho, ale o to, že si chci zahrát CTF, tak jdu na CTF a někdo mi řekne, ať hraju jen knife? Na knife je knife server.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Nadrzena Zofie
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[jdi si stezovat]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:68613004'
[AMXBans] Tva IP: '217.196.113.201'
2. Napojím se na server, zabíjím lidi jak je tomu na CTFku zvykem... Cobretti mi řekne, že je only knife. Já předpokládám, že když je to CTF server, tak můžu hrát normálně CTF a ne jen knife. Střílel jsem i přes jeho "upozornění" protože tohle mi fakt normální nepřijde, abych šel only knife na CTF serveru. Napsal mi krásnou zprávu: "
(VIP) Nadrzena Zofie : takze ti to reknu asi takhle .. vedu to tu, takze se rid tim, co ti rikam a dovolim".
Nevidím důvod proč uposlechnout tenhle "příkaz". Kdyby přišel normální admin a dělal tohle co on, že by kickoval a banoval lidi co by nehráli podle toho jak zrovna chce on (jen knife), tak adminem moc dlouho není.
3. Nejsem na tomhle serveru VIP.
Cobretti, mohl by ses zamyslet, jestli tohle je ten správný směr jak jít příkladem tvým adminům... že si můžou dělat co chtějí. Nesnažím se nijak pošpinit portál nebo něco takovýho, ale o to, že si chci zahrát CTF, tak jdu na CTF a někdo mi řekne, ať hraju jen knife? Na knife je knife server.
- ElSabaner0
- Amatér
CTF 1 / Cobretti / ElSabanerO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 1 / Cobretti / ElSabanerO

Takže asi takhle. Je zde nepsaným pravidlem, že když v těchto hodinách není server zcela obsazen a hraje se 2 vs 2 či 3 vs 3 a hráči si chtějí trošku zablbnout a odreagovat se, tak si hrají knife. Navíc i přitom se plní mód hry a to tím, že i při knife hře se kradou a vracejí vlajky. To, že ty to prostě nedokážeš pochopit a jako jediný spolu s dalším, který snad neznal ani celkově CS, tam lítáš se zbraní v ruce, když ti bylo od všech, včetně mě a dalšího admina na serveru řečeno, že se prostě hraje knife, za to já nemůžu. Byl si varován několikrát a to buď slovně a nebo vykázáním ze serveru z důvodu kazení hry.
To, že jsem napsal, co jsem napsal a defacto jak jsem to napsal (možná trochu tvrdě), stále platí. Sám vím, co je pro tento mód a hráče dobré a pokud se chtějí hráči na serveru odreagovat, vyjdu jim vstříc a nenechám jim kazit hru od někoho, jako jsi ty.
Chceš-li si zahrát plně CTF mód, hraj ho ve dne, kdy jsou servery napráskaný, tam se můžeš vyřádit. Ale pokud je v nočních hodinách na serveru sotva 6 lidí a baví se při knife, mohl by si to trochu respektovat

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Promiň, ale není snad na mě, kdy hraji na serveru? Když na serveru je 26 lidí tak je to pro mě zbytečně moc rychlý a hraju si pohodovku v +- 10 lidech. Pokud chcete hrát knife, tak hrajte knife, já budu hrát CTF se vším všudy. Ani v hlstats jsem neviděl, že by ses nějak domlouval na tvém "knife roundingu".
Samozřejmě, že "všichni" chtějí hrát knife, když ostatní kickuješ. Za tu dobu co jsem tam byl já jsi kicknul minimálně 4 odlišné lidi. To znamená, že by tam bylo těch 8 nebo 10 lidí v pohodě a může se normálně hrát. To, že polovinu serveru vykickuješ a potom to odůvodníš, že všichni chtějí hrát only knife mi přijde trošku irelevantní.
Pokud chceš dělat tohle, tak proč nejdete s těmi co chtějí hrát only knife na jiný server a tam kde jsou ti, co chtějí hrát normálně, tak je nenecháš hrát normálně?
Samozřejmě, že "všichni" chtějí hrát knife, když ostatní kickuješ. Za tu dobu co jsem tam byl já jsi kicknul minimálně 4 odlišné lidi. To znamená, že by tam bylo těch 8 nebo 10 lidí v pohodě a může se normálně hrát. To, že polovinu serveru vykickuješ a potom to odůvodníš, že všichni chtějí hrát only knife mi přijde trošku irelevantní.
Pokud chceš dělat tohle, tak proč nejdete s těmi co chtějí hrát only knife na jiný server a tam kde jsou ti, co chtějí hrát normálně, tak je nenecháš hrát normálně?
- ElSabaner0
- Amatér
To že nevidíš v chatu nějakou domluvu na knife může být tím že nebyla psána do chatu ..
ale typicky na horu k obrazovce ..
dále si byl upozorněn i mnou do pošty aby jsi ho poslouchal že to tu řídí a má hlavní slovo
a všichni hráli na serveru knife
nevidím důvod proč ty by jsi se nemohl na chvíli přizpůsobit ... jsou i ostatní CTF jako například 2,3,4 na 2,3,4 hraje daleko méně lidí než na 1. Jednička je vždy skoro plná pokud není týden 

Život se nikdy nestane lehčí .. Toty se musíš stát silnější
-
conqueror - Zkušený
ElSabaner0 píše: Samozřejmě, že "všichni" chtějí hrát knife, když ostatní kickuješ. Za tu dobu co jsem tam byl já jsi kicknul minimálně 4 odlišné lidi.
Občas byl vykázán ze serveru onen hráč, který lítal se zbraní v ruce při cizím spawnu, dále pak jedna hráčka, které to též v tu chvíli nedošlo, ale jakmile se vrátila zpět, bez připomínek se přizpůsobila dění hry a pak si byl vykazován ty za svoji namyšlenost

A jen pro tvoje info, jednu chvíli nás tam bylo 5 vs 5 a bez jakýchkoliv zásahů hra stále plynula v daném duchu dění a stále podotýkám, že i přes knife hru se plnil úkol módu.
------------------------------------------------------------------------------------
2016-03-16 00:26:45 [*L3gEnD*]=-dafa klidne Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 00:26:38 -_ ScRaPpY -_- CoCo _- dafa knife ? Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2 minuty po začátku mapy, kdy nás bylo snad 5 na serveru se začlo hrát knife. Vše šlo bez problému, dokud se nenapojil jeden, který nám "kazil" hru, ale i přesto se s ním dalo vypořádat.
Když se tam občas napojil někdo nový a vysledoval dění hry a po následné otázce, jestli jedeme knife, kdy mu bylo odpovězeno, že ano, v pohodě a bez problému se přidal.
2016-03-16 00:28:37 [*L3gEnD*]=-dafa yes Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 00:28:34 -_ ScRaPpY -_- CoCo _- j Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 00:28:30 .:For3sT:. hrate knife? Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 01:04:50 Team I joined team "TERRORIST" (Terrorist). Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 01:04:47 Entry I entered the game. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
V tomto čase si se napojil na server a začal si střílet.
2016-03-16 01:05:34 |***>worky22:* sabner nestřílej jdeme knife Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-03-16 01:05:30 [*L3gEnD*]=-dafa el jede se jen knive Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
Tu ti bylo od dvou hráčů řečeno, jak se momentálně hraje. Je velice zajímavé, že si to bez jakýchkoliv průpovítek akceptoval a hrál si jako všichni ostatní.
Jenže to by asi nesměly začít pracovat nervy či co a začal si nám prostě kazit hru tím, že si po nás bezhlavě střílel. Kdyby si svoji střelbu, jak to dělali snad i ostatní, zaměřil na onoho jednoho hráče, který si za boha nedal říct a skoro neustále tam lítal se zbraní, tak by nikdo nic neřešil.
Abych to uzavřel, zde máš jedno z pravidel:
10. Nekazte hru jakýmkoliv jiným způsobem
-
Cobretti - Profesionál
Polovina serveru hraje knife, polovina serveru chce hrát normálně. Samozřejmě, že se přizpůsobí polovina, která chce hrát normálně? Pokud tak mervomocí chcete hrát knife, tak jděte na CTF 2 a nechte hrát zbytek normálně. Ale vlastně, proč, viď? Kickněte polovinu serveru, se 4 lidma hrajete knife a bavíte se... 4 lidem co chtěj hrát normálně zase kazíte hru Vy.
Jak vidím, tak v téhle situaci musím říct BOHUŽEL, že jsem zvyknutý na jistý standart z JB, kde to šlape výborně z 95% Díky Aweemu. Na JB jsem tohle nikdy nezažil a snad nikdy nezažiju.
Jak jsi mi řekl na serveru... "řiď se tím co ti říkám a dovolím". Bohužel, nebudu se podřizovat hraní pouze knife na normálním CTF serveru. Jako by na JB admin zakázal používat zbraně nebo dělat vzpoury a dal za to kick v případném porušení.
Jsem rád, že jsi napsal 10. pravidlo. Nekaž tedy hru ostatním a nevytvářej si vlastní pravidla. Jsou i lidi co chtějí hrát normálně, tak se nezaměřuj na ty, co tak hrát nechcou.
Whatever... Ty jsi HLSA, ty jdeš příkladem svým adminům.
Gl s CTF, máš hned o jednoho hráče co kazí hru méně.
Nechce se mi hrát podle toho jak si HLSA zrovna určí.
Neber tohle jako žádný urážení nebo špinění tvého jména, portálu nebo čehokoliv. Jen říkám svůj názor.
Můžeš si to zamknout.
Jak vidím, tak v téhle situaci musím říct BOHUŽEL, že jsem zvyknutý na jistý standart z JB, kde to šlape výborně z 95% Díky Aweemu. Na JB jsem tohle nikdy nezažil a snad nikdy nezažiju.
Jak jsi mi řekl na serveru... "řiď se tím co ti říkám a dovolím". Bohužel, nebudu se podřizovat hraní pouze knife na normálním CTF serveru. Jako by na JB admin zakázal používat zbraně nebo dělat vzpoury a dal za to kick v případném porušení.
Jsem rád, že jsi napsal 10. pravidlo. Nekaž tedy hru ostatním a nevytvářej si vlastní pravidla. Jsou i lidi co chtějí hrát normálně, tak se nezaměřuj na ty, co tak hrát nechcou.
Whatever... Ty jsi HLSA, ty jdeš příkladem svým adminům.
Gl s CTF, máš hned o jednoho hráče co kazí hru méně.

Neber tohle jako žádný urážení nebo špinění tvého jména, portálu nebo čehokoliv. Jen říkám svůj názor.
Můžeš si to zamknout.
- ElSabaner0
- Amatér
ElSabaner0 píše:Polovina serveru hraje knife, polovina serveru chce hrát normálně.
Která polovina? Bylo nás na serveru 6 nebo 8. S pistolí tam hrál neustále jeden, který neznal ani základní pravidla, natož specifická pro CTF a pak si po nějakém čase začal střílet i ty, protože si asi nemohl přenést přes srdce, že tě kdekdo vykuchá.
Zbytek si hrál dále svoji knife hru, protože ji chtěl hrát.
Nevytvářím si vlastní pravidla, nemám to zapotřebí, ale jak vidno, tento mód hraješ sotva 3 hodiny a vůbec neznáš dané zvyky, které tu jsou zavedeny už hooodně dlouho. Není snad těžké, když někam přijdeš, seznámit se s děním, sledovat nebo si zjistit pár informací a pak se případně přidat a nějakým způsobem přizpůsobit, nebo snad ano?
Nehodlám tu už nadále spamovat, čili pokud máš ještě nějaké připomínky, přes pm klidně dořešíme.
-
Cobretti - Profesionál
Dané zvyky které si někdo vymyslel a pravidla stanoveny portálem jsou dvě různé věci.
Pravidly se musí řídit každý, včetně adminů a HLSA.
Zvyky si může HLSA poupravit, v případě že s tím budou všichni hráči na serveru souhlasit.
Je NEPŘIJATELNÉ aby kdokoliv hráčům tohle nařizoval! A už vůbec neexistuje, aby hráč byl kicknut nebo zabanován, protože si přišel zahrát CTF a někdo si něco vymyslel.
Tohle je pouze můj názor a spolehněte se že to pořešíme výše.
Prozatím dávám lock, verdikt bude doplněn.
Pravidly se musí řídit každý, včetně adminů a HLSA.
Zvyky si může HLSA poupravit, v případě že s tím budou všichni hráči na serveru souhlasit.
Je NEPŘIJATELNÉ aby kdokoliv hráčům tohle nařizoval! A už vůbec neexistuje, aby hráč byl kicknut nebo zabanován, protože si přišel zahrát CTF a někdo si něco vymyslel.
Tohle je pouze můj názor a spolehněte se že to pořešíme výše.
Prozatím dávám lock, verdikt bude doplněn.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1