• Stránka 1 z 1
[CS 1.6] Kill po kole
Dobrý večer, rád by som chcel zistiť, prečo niekedy na Publicu #1 ma niekedy z ničoho nič zabije po kole. Normálka mám napr. awm v ruke a zrazu ma zabije, no nestlačil som zmenu tímu. Chcel by som vedieť príčinu.
Ďakujem za skorú odpoveď
S pozrdravom váš hráč Bra[Z]olet[N]a^.
Ďakujem za skorú odpoveď
S pozrdravom váš hráč Bra[Z]olet[N]a^.
Nenávidím ľudí, ktorí berú drogy......Hlavne colníkov.
-
Brazoletna - Amatér
[CS 1.6] Kill po kole
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kill po kole
Ťažko povedať čím to je. Ono by si to mal mať napísané na obrazovke alebo v konzole. Či už ťa prehodí autobalance alebo je dôvod na kill iný.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Ťažko povedať čím to je. Ono by si to mal mať napísané na obrazovke alebo v konzole. Či už ťa prehodí autobalance alebo je dôvod na kill iný.
V konzole je napísané len, že Brazoletna killed a vpravo hore len lebka. Naozaj nechápem, či to je neplnením úloh pre tím alebo len pre VIP, aby mi vyhodili zbraň.
-
Brazoletna - Amatér
Ahoj.
Možnost která mě napadá je slay od admina za neplnění povinnosti mapy. Nejlépe by bylo doložit demo kde se ti tento problém stane s screenem SID všech hráčů na serveru. Jinak z tohoto moc nevyčtu, nejlépe by to chtělo vypsat podrobné info při jaké příležitosti umřeš z ničeho nic atd.
Možnost která mě napadá je slay od admina za neplnění povinnosti mapy. Nejlépe by bylo doložit demo kde se ti tento problém stane s screenem SID všech hráčů na serveru. Jinak z tohoto moc nevyčtu, nejlépe by to chtělo vypsat podrobné info při jaké příležitosti umřeš z ničeho nic atd.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Také jsem se jednou setkal s tím, že po napojení na zahraniční server a poté zpět se mi uložil do cfg bind, kdy po stlačení určitého tlačítka mě příkaz "kill" zabil. Takže doporučuji si projít cfg.
Každopádně až se ti to stane, otevři si consoli (tlačítko pod ESC - ; ), není to smajlík, ale středník.
Tam je výpis, co se ti vlastně stalo.
Nejlépe natoč krátké demo, kde se ti to děje.
Každopádně až se ti to stane, otevři si consoli (tlačítko pod ESC - ; ), není to smajlík, ale středník.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
thejabko píše:Také jsem se jednou setkal s tím, že po napojení na zahraniční server a poté zpět se mi uložil do cfg bind, kdy po stlačení určitého tlačítka mě příkaz "kill" zabil. Takže doporučuji si projít cfg.
Zdravím, tak ja som žiadny rumunský ani nejaký iný nehral, to v tom nieje. V konzole som mal len napísané : Brazoletna killed.
Ako som už naznačil, podľa mojej mienky je to sposobené neplneniu úloh zadané pre tím. Mohol to kľudne aj Anticheat spraviť, ak ma akurát sledoval.
-
Brazoletna - Amatér
Dělalo mi to na knife serverech tak se můžeš pokusit tohle : Když se dohraje kolo nic nedrž já když třeba po dohrání kola držel Éčko tak mě to zabilo. Čili nic nedrž po dohrání kola.
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
na knife je to protoze drzis padak a ono et to bugne do textury ale on bude mit nastavene v kosoli bind "nejake pismeno" "kill" napis do konsole unbind all a pak si nastav klavesnici
e.zima: Odpovede máš, ďalej bez reakcie.
LOCK
e.zima: Odpovede máš, ďalej bez reakcie.
LOCK
-
dav989 - Amatér
• Stránka 1 z 1