• Stránka 1 z 1
Minigames napady
Ako prve, prepacte, ze zakladam novu temu, no nevedel som, kam to mam napisat.
Mal som viacero napadov, uz som to na serveri vravel Fejkinenovi, no povedal som si, preco to nenapisat aj sem.
1. Mohol by sa trosku pozmenit mappool, na serveri je mnoho map, ktore nikto nikdy nevotne a taktiez niektore, ktore su dost bugnute, cize aj ak sa votnu, tak sa len caka na rtv.(Bohuzial neviem ich vymenovat). Mozno by sa nove mapy mohli aj pridat.
2.Map cooldown je uplne potrebny na mg. Aspon 8 map by sa malo vystriedat kym sa znova bude hrat ta ista.
Este som mal nieco, no zabudol som, doeditnem ked ma to napadne, pekny den.
Mal som viacero napadov, uz som to na serveri vravel Fejkinenovi, no povedal som si, preco to nenapisat aj sem.
1. Mohol by sa trosku pozmenit mappool, na serveri je mnoho map, ktore nikto nikdy nevotne a taktiez niektore, ktore su dost bugnute, cize aj ak sa votnu, tak sa len caka na rtv.(Bohuzial neviem ich vymenovat). Mozno by sa nove mapy mohli aj pridat.
2.Map cooldown je uplne potrebny na mg. Aspon 8 map by sa malo vystriedat kym sa znova bude hrat ta ista.
Este som mal nieco, no zabudol som, doeditnem ked ma to napadne, pekny den.
-
clownfiesta - Kolemjdoucí
Minigames napady
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minigames napady
Ahoj, na novém maplistu pro minigames pracuje Rikuš s Mártym, každopádně pokud máš nějaké extra nápady, které by se dali využít, tak napiš Rikuš PM na webu a ona ti na to odpoví 

-
ElysiumGS - Mistr
Čau, ten cooldown není špatný nápad, až na to, že lidi tam většinou chtějí hrát minigames, ne course
. Proto se na serveru opakují pořád ty stejné mapy. Navíc když si chceš zahrát jinou mapu, tak běž na minigames/course server, tam jsou častěji course mapy 

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ja som prave za to aby sa hrali hlavne mg mapy, nie som fanusik skakania. Keby mam chut skakat, idem na kz.
Ale ani 3 mapy dokola hrat nie je najzabavnejsie, preto by bolo idealne pridat viacej map s tym, ze by fungoval map cd.
Popripade som rozmyslal, co keby sa prida nieco ako de_rats? Nie je to sice mg mapa, no je to fun style map. Pred tym, nez poviete nie, zamyslite sa, ze skytower tiez mg, v podstate nie je(i ked to ma v nazve), a pritom je to, nebojim sa povedat, oblubena mapa na serveri: )

Popripade som rozmyslal, co keby sa prida nieco ako de_rats? Nie je to sice mg mapa, no je to fun style map. Pred tym, nez poviete nie, zamyslite sa, ze skytower tiez mg, v podstate nie je(i ked to ma v nazve), a pritom je to, nebojim sa povedat, oblubena mapa na serveri: )
-
+ prikaz !nominate na nominovanie mapy na vote, na to som zabudol.
//sorko, ze som to dal do noveho postu, nevedel som najst edit
//sorko, ze som to dal do noveho postu, nevedel som najst edit
-
• Stránka 1 z 1