• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Fullscreen- napol sťažnosť
Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Hral som cs, vypol som ho lebo som musel ísť preč a ked som došiel a zapol cs tak už nebol tak ako bol (obrazovka)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zapnem hru na inakšom rozlíšení než fullscreen
Ďakujem za vaše rady
A inak, tých " CS SUPPORT " čo ste dávali ste nemali dávať.... CS SUPPORT-ér " Love " je na TS a píšem mu že chcem pomocť a on neodpisuje a ani sa nehlási
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Hral som cs, vypol som ho lebo som musel ísť preč a ked som došiel a zapol cs tak už nebol tak ako bol (obrazovka)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zapnem hru na inakšom rozlíšení než fullscreen
Ďakujem za vaše rady
A inak, tých " CS SUPPORT " čo ste dávali ste nemali dávať.... CS SUPPORT-ér " Love " je na TS a píšem mu že chcem pomocť a on neodpisuje a ani sa nehlási
♥ Rodinu si váž, rodinu si stráž- je to to jedine čo máš ♥
-
lokall - Zkušený
[vyřešeno] Fullscreen- napol sťažnosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fullscreen- napol sťažnosť
Možnosti spuštení najdeš v STEAM >> HRY >> COUNTER-STRIKE 1.6 >> pravým tlačítkem a vlastnosti a možnosti spuštění a tam napiš: -h 800 -w 600, poté stačí zapnout CSko a potom nastavíš si to jak chceš.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Zrovna jsem byl ve hře, a nedíval jsem se, kdo mi píše, a pokud někomu napíšeš větu Ahoj, jsi tu? tak asi moc odpovědí neočekávej
.

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1