• Stránka 1 z 1
[Přijat] iamunicorn_
Nick na serveru: iamunicorn_
Věk: 15
Originální MC: Ano
Primární server: Survival
VIP: Permanentní EVIP
Aktivita za týden: Než jsem si dal pauzu ( dole se rozepíšu) tak klidně 15 hodin/týden.
Povolení od HLSA: TheRsM
Přestupky na Gamesites: -
Přestupky mimo Gamesites: Kromě na GS na žádných jiných portálech nehraji.
Něco o sobě: Jmenuji se Vojtěch a momentálně se nacházím na gymplu v kvartě. Mezi mé zájmy patří florbal, PC hry, šachy.. Poslední dobou hraji League Of Legends.
Proč právě ty: Na serveru jsem několik měsíců již působil jako admin (server nick : HellmutTV). Někdy na začátku prázdnin jsem přestal hrát Minecraft a tudíž i položil práva (hlavně kvůli tomu, že na serveru přestal působit Depok, se kterým jsem hodně nahrál, a taky jsem v té době začal hrát lolko). Myslím si, že jsem zkušený, dokážu rychle komunikovat a poradit. S příkazy si dokážu hravě poradit.
Díky za odpověď.
Věk: 15
Originální MC: Ano
Primární server: Survival
VIP: Permanentní EVIP
Aktivita za týden: Než jsem si dal pauzu ( dole se rozepíšu) tak klidně 15 hodin/týden.
Povolení od HLSA: TheRsM
Přestupky na Gamesites: -
Přestupky mimo Gamesites: Kromě na GS na žádných jiných portálech nehraji.
Něco o sobě: Jmenuji se Vojtěch a momentálně se nacházím na gymplu v kvartě. Mezi mé zájmy patří florbal, PC hry, šachy.. Poslední dobou hraji League Of Legends.
Proč právě ty: Na serveru jsem několik měsíců již působil jako admin (server nick : HellmutTV). Někdy na začátku prázdnin jsem přestal hrát Minecraft a tudíž i položil práva (hlavně kvůli tomu, že na serveru přestal působit Depok, se kterým jsem hodně nahrál, a taky jsem v té době začal hrát lolko). Myslím si, že jsem zkušený, dokážu rychle komunikovat a poradit. S příkazy si dokážu hravě poradit.
Díky za odpověď.
Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
[Přijat] iamunicorn_
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: iamunicorn_
Přijat.
-