• Stránka 1 z 1
Chovi/ TmaváMyš(darkmouse)
Už jsem tady zas
Vaše Unique ID na TS: q2Bel7NWyvLsTSN36u3sovIH750=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "Zneužívání na GO serverech, následné nádávky"
Try again in 6d 23:54:49
Popis situace: Takže, Dostal jsem ban za zneužívání práv na GO serverech, což nechápu, protože se to stalo před 2-ma týdnama a zas tak vážné to nebylo, je divné, že ban jsem dostal po 14-ti dnech a né okamžitě, to hackerovi taky můžete dát ban za měsíc...je to prostě pomsta od strany Darkmouse. A ty nadávky: myslím, že nadávky "ukázalo se, že si sviňe" "kam se sereš" nejsou nadávky, za které bych měl dostat týden, to je jedna věc, druhá věc nechápu proč jsem se HLSA Jb sere do turnajů a proč mi zakazuje vstup na ně, prostě nepochopím. Je to zasedlá krysa, toť vše
Děkuji za případnou odpověď od někoho schopného
Vaše Unique ID na TS: q2Bel7NWyvLsTSN36u3sovIH750=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "Zneužívání na GO serverech, následné nádávky"
Try again in 6d 23:54:49
Popis situace: Takže, Dostal jsem ban za zneužívání práv na GO serverech, což nechápu, protože se to stalo před 2-ma týdnama a zas tak vážné to nebylo, je divné, že ban jsem dostal po 14-ti dnech a né okamžitě, to hackerovi taky můžete dát ban za měsíc...je to prostě pomsta od strany Darkmouse. A ty nadávky: myslím, že nadávky "ukázalo se, že si sviňe" "kam se sereš" nejsou nadávky, za které bych měl dostat týden, to je jedna věc, druhá věc nechápu proč jsem se HLSA Jb sere do turnajů a proč mi zakazuje vstup na ně, prostě nepochopím. Je to zasedlá krysa, toť vše
Děkuji za případnou odpověď od někoho schopného

„Vítěze se nikdo neptá, zda má pravdu.“
-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
Chovi/ TmaváMyš(darkmouse)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chovi/ TmaváMyš(darkmouse)
Ban prodlouzen na dalsi tyden?
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Zajímavá odpověď a určitě bude zajímavý důvod, proč ?
-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
DarkMouse je správce turnajů pro GO sekci, tak netuším jak můžeš říct, že se tam slušně řečeno plete.
Ban jsi dostal za to, že když Ti bylo řečeno, že máš aktivní ban a že jsi na blacklistu turnajů, že nemůžeš hrát, že máš odejít, tak sis otvíral tvojí nevymáchanou pusu. Nechápu jak můžeš mít takovou drzost si ještě žádat o unban.
Ban jsi dostal za to, že když Ti bylo řečeno, že máš aktivní ban a že jsi na blacklistu turnajů, že nemůžeš hrát, že máš odejít, tak sis otvíral tvojí nevymáchanou pusu. Nechápu jak můžeš mít takovou drzost si ještě žádat o unban.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Jsem rád, že si odpověděl i ty, příště prosím ne tak agresivně, ban mě zaráží, že jsem ho dostal za "Zneužívání na GO serverech", které se, jak vím stalo před 2-ma týdnama a nevím, proč mi dal ban, až dneska, byla to jenom pomsta a to, že, kdyby ti to Myš neřekla, tak mě tam necháš, takže bych se neozíval 

-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
Popravdě ano, čekal jsem celou dobu až si otevřeš zase tlamu, protože jsem si myslel, že poté co jsi nezaložil další UB žádost nebo stížnost, tak ti to docvaklo.. Ne, nedocvaklo a poté, co sis otevřel tlamu, dostal jsi ban i na TS. Ohledně těch nadávek, nemysli si, že to nadávání v roomce ti nějak pomohlo, ba naopak. Jasně jsem organizátory upozornil, že hráči zabanovaní za poškozování portálu nemají možnost hrát a aby tuto chybu co nejdříve zredukovali a oni tak udělali.
Podle tvé logiky když dostaneš ban za zneužívání práv, tak si nepoškodil nijak portál, ale opak je pravdou... Jak již ti bylo napsáno nahoře, do turnajů se mohu plést jakkoli chci z důvodu, že jsem již nějaký ten pátek jejich správce (ještě před tím, než jsem byl SA). Pravidlo tam je již také nějakou dobu a ty jsi zase začal vyrukovat, že si vymýšlím. Ne, ne.. to pravidlo tam je také již delší dobu a to ZDE v části s Doplňujícími pravidly.
Btw. Poté, co jsi mi napsal ještě ↓, domluvil jsem se se Zeshem, který ti ban ještě prodloužil, protože o takové lidi zde skutečně není nouze.
Podle tvé logiky když dostaneš ban za zneužívání práv, tak si nepoškodil nijak portál, ale opak je pravdou... Jak již ti bylo napsáno nahoře, do turnajů se mohu plést jakkoli chci z důvodu, že jsem již nějaký ten pátek jejich správce (ještě před tím, než jsem byl SA). Pravidlo tam je již také nějakou dobu a ty jsi zase začal vyrukovat, že si vymýšlím. Ne, ne.. to pravidlo tam je také již delší dobu a to ZDE v části s Doplňujícími pravidly.
Btw. Poté, co jsi mi napsal ještě ↓, domluvil jsem se se Zeshem, který ti ban ještě prodloužil, protože o takové lidi zde skutečně není nouze.
<18:20:01> Chovi: koukám, že jsem měl radši ten server celý zabanovat
<18:20:06> Chovi: to by byla větší sranda
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Tak tím prodloužením ste to zabili nejvíc
Jste fakt banda šašků, jak ty, tak ten tvůj Zesh, tohle na prodloužení ? Asi těžko, tady má někdo prostě jenom velký prsty no... Je to docela vtipný, jak si zasedlej, jenom pokračuj 

-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
Takích ľudí ako si ty tu vážne nepotrebujeme. Začni sa chovať normálne, ospravedlň sa a som ti ochotný ban skrátiť, inak tu nepochodíme.
-
Zesh - Mistr Yoda
No, jelikož si to nechci dělat horší, tak bych se teda omluvil za moje vyjadřování ke všem zúčastněným osobám a už bych to dále nemusel řešit, přece jenom, přehnal jsem to trochu, snad omluvu přijmete 

-Adolf Hitler
-Adolf Hitler
-
ChoviK - Amatér
Chyběla sekunda od permice, ban ti některá dobrá duše zkrátí...
Lock
Lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku