• Stránka 1 z 1
Jailbreak Simple, FK
Hráč tweety a ) BRAUN dávali FK za nic.
Prosím o nedpodmínečné zabanovaní.
Děkuji.
Prosím o nedpodmínečné zabanovaní.
Děkuji.
- Maz0
- Kolemjdoucí
Jailbreak Simple, FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak Simple, FK
Kámo napíšu ti sem, aniž bych musel a snad se z toho nestane jen spouštěč flame diskuze.
Dodej sem demo, kde jsem ti dal FK, beztak by to a-team vyžadoval, aby nějak konal.
Ale dopředu ti ulehčím práci a vysvětlím, co a jak:
1. kill jsi dostal, když jste v boxu měli být na boční stěně. Mezi tebou a stěnou byl hráč, proto jsi dostal kill, samozřejmě jsi hned nezapomněl psát bláboly o FK a udání na web.
2. kill jsi dostal, když jste na stole měli pustit K a M. Oslovil jsem vás postupně jménem. To není žádný příkaz. Proto kdo se hnul, dostal kill.
Psal jsi, že podáš stížnost, dojdes pro admina atd. Prosím tedy o demo, ať se můžeme poučit.
Dodej sem demo, kde jsem ti dal FK, beztak by to a-team vyžadoval, aby nějak konal.
Ale dopředu ti ulehčím práci a vysvětlím, co a jak:
1. kill jsi dostal, když jste v boxu měli být na boční stěně. Mezi tebou a stěnou byl hráč, proto jsi dostal kill, samozřejmě jsi hned nezapomněl psát bláboly o FK a udání na web.
2. kill jsi dostal, když jste na stole měli pustit K a M. Oslovil jsem vás postupně jménem. To není žádný příkaz. Proto kdo se hnul, dostal kill.
Psal jsi, že podáš stížnost, dojdes pro admina atd. Prosím tedy o demo, ať se můžeme poučit.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Re: Jailbreak Simple, FK
Mimo vzor.
Lock.
Lock.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1