Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Love je nejlepší

Příspěvekod david5503 » 20 bře 2016, 22:01

Love prosím pomož mi s cskem. Z nesmazatelnou reklamou.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

[vyřešeno] Love je nejlepší

od Rumcajz » 20 bře 2016, 22:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Love je nejlepší

Příspěvekod BESTIE » 21 bře 2016, 13:45

Zkus to napsat dle vzoru, ať popř. support vidí, jaký máš problém.
Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
BESTIE
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 21 bře 2016, 17:48 VIP

Já to vidím hned :D
Můžeš zkusit toto:
  • Zmáčkni Start + R napiš tam %appdata% .
  • Otevře se ti složka, v ní si nahoře najdi AppData a klikni na to > Jdi do složky Local
  • Tam si otevři složku VirtualStore > pak složku Program Files (x86) (nebo jen Program Files) > A potom složku Counter-Strike (nebo něco v tom smyslu)
  • Smaž celý obsah té složky Counter-Strike, ale tu složku samotnou tam nech.
  • Potom jdi zpátky do složky Program Files > klikni pravým na tu složku Counter-Strike > Vlastnosti > Zabezpečení.
  • Klikni na Upravit
  • V tom seznamu vyber SYSTEM
  • U sloupce Odepřít zašktrni všechny ty políčka > potom v tom seznamu klikni na Administators a udělej to samé > a do třetice to samé udělej u všech ostatních položek v tom seznamu.
  • Klikni na Použít a pak OK a jednu část máš za sebou.
Potom tě ještě čeká něco podobného:
  • Jdi do složky kde máš nainstalované CS > pak do složky cstrike.
  • V ní smaž všechny .cfg soubory
  • Zkus spustit hru, kdyby to nezabralo, tak u všech .cfg souborů kromě config.cfg a userconfig.cfg vymaž jejich celý obsah a udělej u nich to samé jako u složky Counter-Strike
  • U těch 2 .cfg souborů co sis nechal tak, se ujisti, že v nich nikde není příkaz connect. Pokud ano, tak ten příkaz smaž, config ulož a opět udělej to samé jako u složky Counter-Strike
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod david5503 » 21 bře 2016, 22:29

cc useless no to si mi uz urobil a nefunguje to :D , dá sa len zabranit aby mi nemenilo config , pokial toto opravíš tak by si mal byt Hlavní Support lebo to len tak neopraviš... :) Už som sa aj awpgamera pýtal a on neví tak pod na TS , a tam skusime niečo.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ThePacMan » 18 dub 2016, 19:32 VIP

Nesmieš sa pripájať na cudzie servery, tie ti potom do hry môžu nahrať takýto nepekný obsah, ktorý ti bude ničiť život.

Premýšľal som nad tým, napadla ma jedna možnosť. Zmaž súbory loadingdialog.res, loadingdialognobanner.res a loadingdialogvac.res, pokiaľ sú dostupné v zložke C:/Program Files/Steam/steamapps/<názov účtu>/counter-strike/cstrike/resource, alebo jednoducho tam, kde máš nainštalovanú hru Counter Strike 1.6.
ThePacMan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod useless » 20 dub 2016, 15:11 VIP

Tohle jsme dlouho dlouho řešili na teamspeaku, úplně jsem na tento topic zapomněl :D

Podařilo se nám toho alespoň částečně zbavit tak, že jsme upravili všechny .cfg soubory tak, aby neškodily (tj. odstanili příkazy typu connect, apod.) a následně u nich zakázali zápis společně s celou složkou cstrike. (to, jak to provést jsem už výše sepsal).

Řešení to není zrovna ideální nebo praktické, pořád je to ale lepší než nic. Navíc jediné řešení které by opravdu fungovalo je nainstalovat CS na jiný disk.
Když jiný nemáte, nezbývá nic jiného než zformátovat ten starý, nainstalovat na něj Windows se vším potřebným a pak csko – a to se přes TeamViewer moc dobře neřeší :)

Lock.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody