Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Nahnevany admin zneuzivanie prav

Příspěvekod chosse845 » 22 bře 2016, 19:12

Zdravim mate medzi vami super admin vola sa p. Milford....na servery ľá ludi hra a on pride vyhadze +ý s toho waw gratulujem...Ale k veci chcel by som ho poprosit o vyjadrenie sa k môjmu banu nick chosse dakujem,,,, vyhodil ma od ct zato ze neberem Simona pritom som nemal nato ani narok kedze ho bral niekto iny ;)....ok to sa da pochopit... na otazku co robis sibe ti? ma kickol :D oki to sa tiez da pochopit....ale zakazat tcku pisat do chatu lebo otazka preco si ma kickol ved som bral Simona len mi to neslo odpovedat hraj nepis ok ak ma zlu naladu este do tretice sa to da pochopit....ale ked tcka pisu chodte k ct a ja napisem nejdem lebo uz ma odtial presunul a on mi da zato ban to uz nechapem...ak to takto pojde s vasimi adminmi dalej ukoncim u vas posobenie nepotrebujem si kazit den takto...clovek sa ide odreagovat ale toto je vela :oops: :oops: :oops: Takze zaco som vlastne dostal ban?????ako som ako tcko kazil hru???ak som neposluchal mam mat kill nie ban loool
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nahnevany admin zneuzivanie prav

od Rumcajz » 22 bře 2016, 19:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahnevany admin zneuzivanie prav

Příspěvekod patrik223 » 22 bře 2016, 19:16

presne ten admin mi dla ban prej za kazeni hry za to ze mluvim do voice pri HVD a jen asi 20 vterin a ban za kazeni taky nechapu za co mi dal ban
patrik223
Amatér
Amatér

Příspěvekod chosse845 » 22 bře 2016, 19:19

tam bolo toho viac :D sak vzhadzal aspon 10 ludi :lol: ako pochopim ked niekto neuznava pravidla ale ja? nasmiech :D
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 bře 2016, 19:24

Několikrát jsem tě upozorňoval, že máš vzít Simona. Ani jedno kolo si to neudělal. Přehodil jsem tě k T a napsal, že když nebereš Simona, tak nebudeš u CT.
Psal si tam nějaké blbosti, na čež jsem tě upozornil aby si toho nechal a hrál. Završil si to tím, že si se do mě pustil že bereš Simona každé kolo ale CT jsou rychlejší.
Bohužel ty nevíš, že my admini vidíme, kdo všechno píše /simon a při výběru neuspěje.
Snažil ses mě ojebat, dostal si ban za lhaní ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod chosse845 » 22 bře 2016, 19:28

ti grtulujem mas urcite lepsi den :lol: :lol: :lol: trapne vzstupenie :lol: :lol: asi si nedostal :mrgreen: :mrgreen:
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 22 bře 2016, 19:30 VIP

aspon ze to beres furt s humorem
Ban opravneny
lock
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost