• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Prihláška do Akademie
Nick ve hre: [*B]lAzZeR$*]*Bl[ack_W[olf
Nick na forum: BĺackWolf
Odkaz na profile: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:1:1631457
Steam NICK: _VanS# DragN.LorE
Sekcia kde sa chcem stať akademikom: Paintball
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... ayer=97839
Niečo o mne: Ahojte , volám sa Martin , bývam v Košiciach poznám killermacku
... Do mojich zálub patrí Futbal , Hokej , Tenis , prechádzka po prírode a taktiež hranie hier
Aktivita: Každý den minimálne 1 hodinu 2 hodiny ked je víkend strávim celý den nad tým
Národnosť: SLOVENSKO !
Prečo chcem akademika ? Nebaví ma stále chodiť na server a pozerať ako hráč kempí nadáva a cheatuje a s tým spojené natáčať dema veľmi rýchlo preskakuje chat a niekedy nestíham screenovať tak chcel by som na na serveroch urobiť poriadok lebo ak prídem na server a upozorním hráča lebo nadáva tak ho upozorním aby nenadával tak mi povie Ta čo teraz urobíš tak to neviem dať ako nadávku iba keby som bol adminom ako provokáciu .Ďalej chcem byť akademikom lebo chcem pomáhať hráčom ktorý nevedia kde a čo sa robí veľa hráčov príde na server a sa pýtajú prečo tu není padák koľko stojí vip atd. Chcem pomáhať aj hračom ktorý si ponižovaný na servru od iných hráčov kvôli tomu že toho nezabili a vyhral druhý tím.
Moje bany: Neviem kolko mám banov aby som neklamal tak som povedal neviem ale približne 6 ? Je to smutné
Ale ja už som dobrý a upozornujem ludí ! SPAMOVANIE , NADáVANIE , To je všetko za čo som dostal ban možno 1 kemp a hecky nikdy v živote stiahnuť ich viem ale nepotrebujem hecky ked to viem hrat
...
Dakujem za vašu odpoveď.
Nick na forum: BĺackWolf
Odkaz na profile: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:1:1631457
Steam NICK: _VanS# DragN.LorE
Sekcia kde sa chcem stať akademikom: Paintball
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... ayer=97839
Niečo o mne: Ahojte , volám sa Martin , bývam v Košiciach poznám killermacku

Aktivita: Každý den minimálne 1 hodinu 2 hodiny ked je víkend strávim celý den nad tým

Národnosť: SLOVENSKO !
Prečo chcem akademika ? Nebaví ma stále chodiť na server a pozerať ako hráč kempí nadáva a cheatuje a s tým spojené natáčať dema veľmi rýchlo preskakuje chat a niekedy nestíham screenovať tak chcel by som na na serveroch urobiť poriadok lebo ak prídem na server a upozorním hráča lebo nadáva tak ho upozorním aby nenadával tak mi povie Ta čo teraz urobíš tak to neviem dať ako nadávku iba keby som bol adminom ako provokáciu .Ďalej chcem byť akademikom lebo chcem pomáhať hráčom ktorý nevedia kde a čo sa robí veľa hráčov príde na server a sa pýtajú prečo tu není padák koľko stojí vip atd. Chcem pomáhať aj hračom ktorý si ponižovaný na servru od iných hráčov kvôli tomu že toho nezabili a vyhral druhý tím.
Moje bany: Neviem kolko mám banov aby som neklamal tak som povedal neviem ale približne 6 ? Je to smutné

Dakujem za vašu odpoveď.

- BlackWolf
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Prihláška do Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prihláška do Akademie
Prepáčte ked som to odflákol ale ponáhlal som sa a mal som ešťe 1 prihlášku ale tú mi vymazal Rick lebo som to dal do Náborov Adminov
Dúfam že sa vám to bude páčiť a dakujem za všetky nie aj áno

- BlackWolf
- Kolemjdoucí
Vieš mi povedať prečo kopíruješ ?
ziadost-o-akademika-t105818.html
A ešte taká náhoda je že je ťa nepoznám tak neviem prečo klameš klameš aj o veku ak by niekto chcel vedieť koľko má píšte mi PM. Prepáč Tommy že som sa vyjadril
ziadost-o-akademika-t105818.html
A ešte taká náhoda je že je ťa nepoznám tak neviem prečo klameš klameš aj o veku ak by niekto chcel vedieť koľko má píšte mi PM. Prepáč Tommy že som sa vyjadril

-
killermacka - Mistr Yoda
Ak chcete vediet kolko má rokov killermacka po pravde tak mi napíšte ...
Tw[!]x
-
killer421949 - Kolemjdoucí
Lžeš.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1