• Stránka 1 z 1
Navrh na zmenu menu
Caute, prosim vas, nemohli by ste zmenit menu na chronicu na povodne? Povodne bolo menu rovnake ako na nighte tak aj na chronicu, no uz isty cas je poradie itemov v menu zmenene a ja vzdy na chronicu kupim hanibala miesto terminatora (trochu to zaboli ked clovek ma laser, bz a este nejaku tu dalsiu zbran...), bazooku miesto miny atd. Neviem si na to zvyknut, kedze hram aj na nighte aj na chronicu...
-
HawkOriginal - Amatér
Navrh na zmenu menu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Navrh na zmenu menu
Myslím že iba night ma ine menu, blood, chronic, mini su rovnaké sa mi zda, ja mám nabindovany night a sem tam sa tiež prekliknem 

-
Spisiak1 - Zkušený
Pokial viem, tak aspon chronic a night mali rovnake menu este pred par mesiacmi...odkedy bol ten velky update na menu (nove zbrane) tak sa menu na nighte nemenilo, iba na chronicu sa to posunulo...takze kupujem bz miesto miny, hanibala miesto terma atd...
-
HawkOriginal - Amatér
šak ja neviem, ale hádam vidíš načo klikáš nie ? Nemyslím, že je nutné do toho zasahovat koli tomu, že tam je troška ine poradie, podstatné je, že je tam všetko čo má byt.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Na nighte je M4GR Gun, ktorá inde nieje a ta to celé posúva. No ak to mám nabindované nevidím čo kupujem, ale da sa nato zvyknuť že je to inač.
-
Spisiak1 - Zkušený
NIggas, ty vzdy ked nieco kupujes tak pozeras na menu? Tak by som sa daleko nedostal...hlavne ked je clovek last a na serveri je 25 ludi. A dalsia vec, tak ako spisiak spomenul, su bindy... Ja len nerozumiem tomu, preco nemoze byt vsade rovnake menu...
-
HawkOriginal - Amatér
HawkOriginal píše:NIggas, ty vzdy ked nieco kupujes tak pozeras na menu? Tak by som sa daleko nedostal...hlavne ked je clovek last a na serveri je 25 ludi. A dalsia vec, tak ako spisiak spomenul, su bindy... Ja len nerozumiem tomu, preco nemoze byt vsade rovnake menu...
Prostě si přenastav bindy a to menu nemusíš potom řešit, navíc s bindama nakupuješ rychleji.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Keby som hral len na chronicu alebo len na nighte tak mi je to jedno. ale prave o to ide, ze prejdem z nightu na chronic a kupujem hluposti a verim ze tak isto aj niektori iny...a bindy mi nepomozu kedze sa binduje do hry, nie na dany server...Ja len davam navrh, myslel som ze to bude lepsie pre tych, ktori hraju na oboch serveroch ale ak je taky velky problem prihodit naspat do chronicu jednu zbran a nikto viac o to nema zaujem tak s... na to...
-
HawkOriginal - Amatér
M4GR Gun s night-u odobrana a menu rovnake ako na chornicu (bindi prepísane
) tak to locknite 

-
Spisiak1 - Zkušený
• Stránka 1 z 1