Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Ciastocne nefunkcne bindovanie

Příspěvekod HawkOriginal » 23 bře 2016, 18:26

Caute, prosim vas, moze mi niekto napisat presny bind na nejaku zbran? (zombie server) Mam na mysli klasicke zbrane, nie tie, kt. su za body. Medzi tutorialmi je bindovanie, no mne nejak bindovanie nefunguje pre menuselect 1...
takto to bindujem, a dostanem sa len po vyber zbrane (cize m 1): bind "klavesa" "chooseteam;selectmenu 1;selectmenu 9;selectmenu 5;selectmenu 1;wait;selectmenu 0" skusal som to aj bez prikazu wait, aj s nim, no nefunguje to. ked som nabindoval motorovku (m 2 7) tak mi to fungovalo...nechapem tomu vobec.
HawkOriginal
Amatér
Amatér

[vyřešeno] Ciastocne nefunkcne bindovanie

od Rumcajz » 23 bře 2016, 18:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ciastocne nefunkcne bindovanie

Příspěvekod useless » 23 bře 2016, 20:00 VIP

Takže něco jsem zkoušel a fungovalo to (zkoušel jsem to i na JB, v tom menu to dělalo co mělo), takže to nabinduješ takto:
  • Podle toho co chceš koupit si napíšeš do konzole:
    bind "x" "chooseteam; menuselect <číslo katetegorie v menu>; hodněkrát wait; slot<číslo zbraně kterou chceš koupit>
    • Výsledný bind který ti koupí třeba M4 tedy bude vypadat takto:
      Kód: Vybrat vše
      bind "x" "chooseteam; menuselect 1; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; slot1"

Bind na FAMAS, jež se nachází na další stránce menu, bude vypadat takto:
      bind "x" "chooseteam; menuselect 1; menuselect 9; wait; wait; wait; wait; wait; wait; slot4"
  • Takže ve zkratce - děláš to skoro dobře, jen tam píšeš špatnou věc (místo menuselect a slot tam máš selectmenu) :D
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod HawkOriginal » 24 bře 2016, 12:18

tvle nejde to....skusal som to nakiec az takto: bind "MOUSE5" "chooseteam; menuselect 1; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; slot9; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; slot4; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; slot1"
stokrat som to skusal s roznymi kombinaciami, aj tak to nejde. bonus veci este ako tak, terma som dal ale zostalo mi na obrazovke otvorene menu na tej strane kde je term, ale fungovalo to. miny tiez funguju, ale tie zbrane ani za boha...max som sa dostal na druhu stranu zbrani (s tym bindom co som vyssie napisal, kde som miesto menuselect 9 dal slot9 (bez medzeri medzi slot a 9)). Zbran som kupil len na prvej strane, ale aj to uz secondary mi nevybralo. nejaky napad?
HawkOriginal
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 24 bře 2016, 13:17 VIP

Takže primární zbraň ti to koupí ale sekundární ne? :D

Jestli ano, tak to je jednoduché, prostě tam přidáš hodněkrát wait a slot<číslo sekundární zbraně>:
  • Tolikrát to „wait“ tam mít nemusíš, místo toho si vytvoř alias, který ti usnadní psaní.
    Takže když tam napíšeš „w10“ hra udělá to samé jako když tam napíšeš 10x wait:
    alias w10 "wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait"

• Výsledný bind by tedy měl vypadat takto:
    bind "mouse5" "chooseteam; menuselect 1; menuselect 9; w10; slot4; w10; w10; w10; w10; slot1"

Pozn. Až budeš spokojen, zkopíruj si z konzole to, co ti funguje. Aby to fungovalo takto při každém spuštění hry, musíš si to zkopírovat do svého configu, protože se ten alias po vypnutí hry automaticky smaže.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod HawkOriginal » 24 bře 2016, 15:38

No, spravil som to presne tak, dokonca som skopiroval ten bind co si napisal (iba som zamenil slot 4 za slot 5) a kupil som zbran, ktora je na prvej strane menu na slote 5...cize akoby vynechalo prikaz menuselect 9...ten prvy (menuselect 1) funguje, dalsi akoby uz nevzalo...a secondary mi to tiez nekupilo, iba som mal na vyber, ktoru sec. si chcem vybrat. cize z toho bindu spravilo len akoby: bind "mouse5" "chooseteam; menuselect 1; slot5;" (nepocitam wait, ten asi vzalo...). asi budem musiet poriadne pogooglit...
HawkOriginal
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 24 bře 2016, 19:06 VIP

Toto je postavené na hlavu.
Zkoušel jsem do konzole normálně napsat jednotlivé části bez toho "wait" a vše to koupilo. Když si z toho udělám bind, tak to buď nefunguje, nebo je tam tolikrát "wait", že nemůžu nic dělat :D

Nejlepší by bylo udělat si bind jen na itemy které používáš víckrát, než jednou za kolo a které potřebuješ mít rychle.
Přece jen, není tak složité si tu zbraň na začátku kola včas vybrat, nebo když ti ten bind funguje, zmáčknout "1" pro sekundárku...

Pokud na tom ale trváš, tak musíš zkoušet. Nic moc nevygoogluješ.
Já bych ti nějaký bind možná i udělal, ale s tím nakupováním se musí pořád čekat na začátek kola a celé je mi to k tomu abych zjistil, že to nedělá nic :roll:
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod useless » 08 dub 2016, 16:35 VIP

Bez odezvy, asi vyřešeno.
Lock.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán