• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]CS:GO
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 32 bitový
Jak dlouho vám problém přetrvává? Přibližně 2 měsíce.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Myslím si, že ne.
Nemáte config někoho jiného (stažený)? Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Ano
Takže o co se jedná? Vždy zapnu jako normálně CS:GO, jdu se rozehrát třeba na DM( Ne od GS, ten od CS:GO) a pak si dám komperaticní mód a při načítání se hra sekne a píše "CS:GO neodpovídá". Tak to teda znovu zapnu a to samé. Zkontroluji integritu hry a furt mi tam chybí nějaké soubory, když je doinstaluji a zase zapnu GO jde max jedna hra a pak to samé. Stává se to jenom od her CS:GO, u GS mi to nedělá.
Nevím, co s tím
Díky za každé rady! Luci
Jak dlouho vám problém přetrvává? Přibližně 2 měsíce.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Myslím si, že ne.
Nemáte config někoho jiného (stažený)? Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Ano
Takže o co se jedná? Vždy zapnu jako normálně CS:GO, jdu se rozehrát třeba na DM( Ne od GS, ten od CS:GO) a pak si dám komperaticní mód a při načítání se hra sekne a píše "CS:GO neodpovídá". Tak to teda znovu zapnu a to samé. Zkontroluji integritu hry a furt mi tam chybí nějaké soubory, když je doinstaluji a zase zapnu GO jde max jedna hra a pak to samé. Stává se to jenom od her CS:GO, u GS mi to nedělá.

Díky za každé rady! Luci

Když mužů pomůžu 

-
XxLucixX - Pokročilý
[Vyriešené]CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS:GO
Smaž soubor csgo.exe ve složce csgo.
Pak ověř integritu, potom jdi zpátky do složky csgo, kde budeš zase mít csgo.exe a podívej se aby v liště kompatibilita bylo všechno prázdné, potom dej OK a do možnosti spuštění dej cl_disablehtmlmotd 1
Potom zapni hru a ve video nastavení vypni multicore rendering.
Pak ověř integritu, potom jdi zpátky do složky csgo, kde budeš zase mít csgo.exe a podívej se aby v liště kompatibilita bylo všechno prázdné, potom dej OK a do možnosti spuštění dej cl_disablehtmlmotd 1
Potom zapni hru a ve video nastavení vypni multicore rendering.
-
LANDON - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1