• Stránka 1 z 1
JB4/Apacu/Azzlack
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem ( Apacu ) !.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 53 minutes and 55 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Azzlack
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 678111615 '
[AMXBans] Tva IP : ' 128.0.180.134 '
[AMXBans] =======================================
2. Situace se má takto. Byl jsem u CT týmu, bylo první kolo a vydal jsem se cestou ke granátům (mapa indiana), abych vězňům zabránil je brát a házet do zbrojnice. Stál jsem na čáře, když najednou přišel dotyčný admin Apacu a postavil se přímo naproti mě. Následně si koupil zvon a rozběhl se přímo ke mně. Logicky když se dotyčný přiblížil na nebezpečnou vzdálenost a sebral granát tak jsem se lekl a zabil ho. Následně mě dotyčný admin vzal na okružní jízdu po mapě, při které na mě nesrozumitelně drmolil a svojí přehlídku zakončil slovy "stojíš si za tím?", následně jsem se zeptal "Stojím si za čím?" Bez dalších poznámek mě poté Apacu zabanoval za freekill. Já byl na této atrakci dřív a kdyby Apacu neměl v úmyslu mě napadnout rozhodně by si nekoupil zvon a nezvolil si granáty, které byly přímo u mého stanoviště.
3. Jsem VIP hráč.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem ( Apacu ) !.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 53 minutes and 55 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Azzlack
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 678111615 '
[AMXBans] Tva IP : ' 128.0.180.134 '
[AMXBans] =======================================
2. Situace se má takto. Byl jsem u CT týmu, bylo první kolo a vydal jsem se cestou ke granátům (mapa indiana), abych vězňům zabránil je brát a házet do zbrojnice. Stál jsem na čáře, když najednou přišel dotyčný admin Apacu a postavil se přímo naproti mě. Následně si koupil zvon a rozběhl se přímo ke mně. Logicky když se dotyčný přiblížil na nebezpečnou vzdálenost a sebral granát tak jsem se lekl a zabil ho. Následně mě dotyčný admin vzal na okružní jízdu po mapě, při které na mě nesrozumitelně drmolil a svojí přehlídku zakončil slovy "stojíš si za tím?", následně jsem se zeptal "Stojím si za čím?" Bez dalších poznámek mě poté Apacu zabanoval za freekill. Já byl na této atrakci dřív a kdyby Apacu neměl v úmyslu mě napadnout rozhodně by si nekoupil zvon a nezvolil si granáty, které byly přímo u mého stanoviště.
3. Jsem VIP hráč.
-
TheAzzlack - Zkušený
JB4/Apacu/Azzlack
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB4/Apacu/Azzlack
Prosím, dodej vyčasované demo z HLTV.
Pokud budeš mít pravdu, bude admin potrestán.
Pokud budeš mít pravdu, bude admin potrestán.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Demo ještě není k dispozici, ale až bude určitě dodám.
-
TheAzzlack - Zkušený
Ahoj
Bolo HVD (prvé kolo) išiel som na granáty, bol si tam aj ty, kúpil som si zvon, zobral som si granát a ty si mi dal kill, chytil som ťa do grabu a opýtal som sa ťa že začo ty si mi odpovedal že som zobral granát, ja som ti povedal "noa? veď je to atrakcia", ty si mi odpovedal že som ho po tebe hodil, granát som mal odistený a keď si ma zabil tak zo mňa vypadol a vybuchol, tak som sa ťa opýtal či si stojíš zo svojím a dostal si ban za FK.
Bolo HVD (prvé kolo) išiel som na granáty, bol si tam aj ty, kúpil som si zvon, zobral som si granát a ty si mi dal kill, chytil som ťa do grabu a opýtal som sa ťa že začo ty si mi odpovedal že som zobral granát, ja som ti povedal "noa? veď je to atrakcia", ty si mi odpovedal že som ho po tebe hodil, granát som mal odistený a keď si ma zabil tak zo mňa vypadol a vybuchol, tak som sa ťa opýtal či si stojíš zo svojím a dostal si ban za FK.
-
Apacu98 - Zkušený
Odpověděl jsem, že jsi se nebežpečně přiblížil a sebral granát.
-
TheAzzlack - Zkušený
No mne to ako nebezpečné priblíženie neprišlo, počkám si na demo a dodám ho vyčasovane.
-
Apacu98 - Zkušený
Následně bych se při této příležitosti ještě ohradil na pravidla CT - mohou zabíjet za: neuposlechnutí rozkazu, zbraň v ruce, chození do CT zóny, napadení nebo, zabití Dozorce. Při čemž se HE granát kategorizuje jako zbraň. Nikde jsem se nedočetl, že by si vězni mohli sami od sebe sebrat granát.
-
TheAzzlack - Zkušený
TheAzzlack píše:Následně bych se při této příležitosti ještě ohradil na pravidla CT - mohou zabíjet za: neuposlechnutí rozkazu, zbraň v ruce, chození do CT zóny, napadení nebo, zabití Dozorce. Při čemž se HE granát kategorizuje jako zbraň. Nikde jsem se nedočetl, že by si vězni mohli sami od sebe sebrat granát.
Logicky, když mají vezni volný den, mohou si na atrakcích dělat co chtějí. Jedná se o atrakci s granáty, vězeň kill dostane, pokud HE odnese (vynášení atrakcí).
To sem tudíž nepatří.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Na HLTV nieje prve kolo (HVD)...
-
Apacu98 - Zkušený
Pokud budeš mít demo, hoď mi ho do PM.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1