Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

Superhero - Bug

Příspěvekod daav3 » 26 bře 2016, 13:29

Ahoj,

Našiel som ďalší bug na SuperHero servery.

Hráči si požičiavaju EVIP aby dostali zakázaných hrdinov. Potom EVIP vrátia ale hrdinovia im ostanú. (nenašiel som v sekcii pre adminov na SH, či je požičiavanie EVIP zakázané či nie). Každopádne, keď si dajú napríklad CATWOMAN a vrátia VIP. Tak ich spawne síce na nepriateľov spawn, ale dostane aj skin nepriateľa, čo je dosť nefer lebo ľudia si myslia, že je to spoluhráč.

Money sa mažú na konci kola. Zaplatiť si XP je tým pádom obsolete, kedže nik nemá $.

Ako je napísaný EVIP bonus, že dostávame bonus XP za kill, a na začiatku kola. Nefunguje to, ľudia to testovali všelijako možne.

Cheers,
daav3
DM Obrázek
daav3
Amatér
Amatér

Superhero - Bug

od Rumcajz » 26 bře 2016, 13:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Superhero - Bug

Příspěvekod daav3 » 26 bře 2016, 13:31

Ešte bug čo som spomenul v mojom predošlom Bug Reporte. Nie su zobrazení všetci hrdinovia. Niekedy nevidím jednych dvoch, musím všetkých drtopnúť, ale potom zas nevidím iných.
DM Obrázek
daav3
Amatér
Amatér

Příspěvekod FragONE » 26 bře 2016, 14:10 VIP

Money sa mažú na konci kola. Zaplatiť si XP je tým pádom obsolete, kedže nik nemá $. - Vím o tom a psal jsem o tom i Dwandymu. Ty peníze se ukládají do databáze (mysql) a někde je chyba v tom ukládání. Chtěl jsem, aby ten plugin odstranil a zůstalo to klasicky.

Hráči si požičiavaju EVIP aby dostali zakázaných hrdinov. Potom EVIP vrátia ale hrdinovia im ostanú. (nenašiel som v sekcii pre adminov na SH, či je požičiavanie EVIP zakázané či nie). Každopádne, keď si dajú napríklad CATWOMAN a vrátia VIP. Tak ich spawne síce na nepriateľov spawn, ale dostane aj skin nepriateľa, čo je dosť nefer lebo ľudia si myslia, že je to spoluhráč. - Nevím jak je možné, aby si lidi půjčovali VIP. Je to zakázané + když nastane tahle situace, tak by VIP mělo být automaticky zablokované.

Ako je napísaný EVIP bonus, že dostávame bonus XP za kill, a na začiatku kola. Nefunguje to, ľudia to testovali všelijako možne. - Na začátku kola přidává v pořádku, jen je špatně napsaná zpráva (Píše to 10xp ale dává 20). Xp za kill nevím, to jsem nedělal já a ani jsem to nezkoumal.

Niekedy nevidím jednych dvoch, musím všetkých drtopnúť, ale potom zas nevidím iných. - Bohužel, tohle je chyba menu. Většinou se to stane tehdy, když je popis hrdiny delší a neukáže se.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod daav3 » 26 bře 2016, 20:57

K tomu VIP požičiavaniu. Nie je VIP zablokované, chodia ľudia bez VIP s VIP vecami ... atď. Tož za to mám teda trestať, keĎ niekto bez VIP používa VIP hrdinov? Lebo ako rozlíšiť neviem, kto má koho VIP.
DM Obrázek
daav3
Amatér
Amatér

Příspěvekod FragONE » 27 bře 2016, 03:10 VIP

daav3 píše:K tomu VIP požičiavaniu. Nie je VIP zablokované, chodia ľudia bez VIP s VIP vecami ... atď. Tož za to mám teda trestať, keĎ niekto bez VIP používa VIP hrdinov? Lebo ako rozlíšiť neviem, kto má koho VIP.

To je divné.. K tomu se musí vyjádřit asi Dwandy. Už ani nevím jak jsem tam to VIP dělal (script) a zdrojáky bohužel nemám. Nevím jak je to možné, ale přišel jsem o 3/4 zdrojáků.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Zpět na Fun Servery