Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Fun 1 / Emanuel / BluewaaR

Příspěvekod Bluewar7SK » 27 bře 2016, 12:58

1.[AMXBans] Zabanovan adminem: Stoofi (Emanuel)
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 den'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:53310634'
[AMXBans] Tva IP: '109.74.159.162'
3. napísal som admin.. nereagoval , napísal som 10 krát nereagoval, napísal som asi 50ti krát admin a až potom reagoval tak som mu napísal že je hlupak a za toto mi dá ban na deň? tento admin nevie vôbec riešiť veci spravne.. ked niekto kempi tak nič nespravi ani slay/grab/kick .. proste nič, ale ked zabiju jeho tak hned mu da slay.. dalsia vec ked sa ho pytam či zabanuje hraca ked mu poslem screeny na nadavky do rodiny ako mi može admin napisat nebrec,ted hraju.. ? neviem kto mu dal prava ci veterinar alebo nejaky amater ale toto nieje normalne, vsetci na servery sa nanho stazuju ze nic neriesi vsetko ma u riti iba ked zabiju jeho tak hned to riesi ( A POKIAL VIEM TAK KED NAPISEM SI HLUPAK TAK TO NIEJE NA ADMINA ! KEBY NAPISEM ADMIN SI HLUPAK TAK TO JE NA ADMINA! )
4. som VIP
Keď to chceš skúsiť, daj do hry všetko, čo musíš, a keď to nepôjde, pridaj a daj do toho ešte viac!
Bluewar7SK
Pokročilý
Pokročilý

Fun 1 / Emanuel / BluewaaR

od Rumcajz » 27 bře 2016, 12:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fun 1 / Emanuel / BluewaaR

Příspěvekod Azbest » 27 bře 2016, 14:12

Krásné slunné odpoledne. Když jsem ve hře a naživu, nemohu vidět, když někdo kempí. Když vidím, že někdo kempí, upozorním. Když opakovaně tak grab. Pokud ani na to nereaguje - slay. Bluewar neustále uráží a nadává, opakovaně. K té žádosti o zabanování: někdo ti poslal sz, a nebyla to žádost, spíše rozkaz. Screeny jsi mi neposlal, ale psal jsi, ať si je dohledám na tvém profilu na steamu. Navíc jsi ani neměl výpis z konzole. Hráč už byl odpojený, a byla nová mapa - nemám možnosti zabanovat někoho dodatečně. Tak jsem ti napsal, ať to nahlásíš na fóru, od té doby mě urážíš a píšeš, že jsem neschopný a podobně. Před pár dny už jsi dostal BAN za nadávky adminům, cituji : "duo teplých adminů". Celkově už máš mnoho banů a kicků za nadávky. Přečtěte si chat z dneška od 13:45. Zde důkaz. Začni se, prosím, chovat slušně. Přeji krásný zbytek dne, Stoofi.
Ve hře Stoofi.
Azbest
Amatér
Amatér

Příspěvekod MystiQe » 27 bře 2016, 14:24

Zdravím,

taktéž bych k tomu něco chtěl říct.. Sice jsem u té situace nebyl, ale vím, že hráč BluewaaR je od doby, co přišel o práva celkem problémový hráč, tím mám namysli věčné narážky, urážky apod.. a to jak na hráče, tak na Adminy.

Přeji hezký zbytek dne.
Sleep..
Play..
Play..

Repeat..!!
..
STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198248798532/
..
„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
MystiQe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod FALLEN » 27 bře 2016, 15:33 VIP

Ano je jasne ze admin jednal zbrklo (je mu dohovorene ako postupovat) ale to nemeni nic na tom ze si problemovy hrac.
Ban ti skratim na 1 h. za to ako neustale provokujes a snazis sa najst nejaku chybu na strane adminov...

Ban skrateny.
Lock.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost