• Stránka 1 z 1
chci svoje evip
ahoj mám otázku,doted jsme s mladou hrali na jednom počítači jednom steamu jednom evip.mladý jsem koupil NB stáhl jsem tam steam a prihlásil se na sebe.jelikož comp byl v opravě tak jsme hrali na NB.Ted už máme comp i nb a chceme hrát oba.tudíž si chci koupit svůj evip.Problém je v tom že ten jeden evip ted funguje na obou počítačích tzn že nemůžem hrát spolu aníž by nebyl ban.chci si zakoupit evip ale ted nevím jak to udělat aby to šlo zda se ten původní evip dá z compu smazat a aktivovat druhý.děkuji snad jsem to vysvětlil dobře.myslím si že bude stačit když si mladá koupí vlastní steam a pak se koupí i evip nebo aby to nebylo tak nákladné tak z NB steam smazat a zakoupit evip a hrát jako ns.
-
jezicz - Kolemjdoucí
chci svoje evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chci svoje evip
Jeden z vás se musí zaregistrovat na steam koupit counter strike 1.6 a pak nové evip (svůj kod který jsi si aktivoval)
PS: Mladá si bude muset asi koupit evip
PS: Mladá si bude muset asi koupit evip

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: chci svoje evip
Ako vravis, moznosti mate viacej. VIP je aktivne na steam ID. Cize ak chcete hravat spolu, musis jej bud kupit novy steam, alebo jej stiahnut nonsteam. Na ne si ale musis potom kupit nove VIP.
K tvojmu steam uctu na ntb. Nemusis odtal nic mazat, kedze Steam ID sa dava podla uctu, pod ktorym si prihlaseny. Staci ked tam das ten ns a bude na nom hravat, alebo ked sa rozhodnes kupit jej cs-ko, tak sa musi prihlasit na svoj vlastny steam ucet.
K tvojmu steam uctu na ntb. Nemusis odtal nic mazat, kedze Steam ID sa dava podla uctu, pod ktorym si prihlaseny. Staci ked tam das ten ns a bude na nom hravat, alebo ked sa rozhodnes kupit jej cs-ko, tak sa musi prihlasit na svoj vlastny steam ucet.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1