Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

BaseBuilder Zariche - FAQ

Příspěvekod SieurDesto » 29 bře 2016, 07:52 VIP

Jelikož se čím dál tím častěji vyskytují otázky ohledně zariche tak jsem se rozhodl sepsat FAQ nejčastějších otázek.
-

1) Kde o něm zjistím informace a co přidává?
- Ve hře po napsání /zariche a nebo v tomto nově upraveném tutoriálu KLIK

2) Jak zjistím, jestli mám zariche?

- napíšete ve hře /zariche a dole máte buď "jste majitel zariche" nebo ještě "nejste majitel/nevlastníte zariche".

3) V oceněních mám napsáno zariche 1/1 ale v /zariche mi píše, že ho nemám, co s tím?

- Zariche v oceněních je ovlivněno achievementem luckerem kterého když splníte, napíše se vám, že máte zariche 1/1 ale toho si nevšímejte, důležité je, co máte napsáno v /zariche, podle toho ho buď máte nebo ne.

4) Může mi zariche padnout i když je v ocenění napsáno, že už ho mám?
- Ano, dokud v /zariche nemáte napsáno že "jste majitel zariche" tak vám může padnout, jediná podmínka je, že musíte mít EVIP a zabíjet.

5) Může mi zariche padnout i když nemám luckera 100/100?
- Ano, může. Zariche není nesplněným luckerem nijak ovlivněno.

6) Je na některých mapách větší šance na drop zariche?
- Ne, na všech mapách máte stejnou šanci na drop. Může se zdát, že na antiquity třeba padá zariche častějí než na autumn ale to je zapříčiněno hraností map, jelikož je antiquity nejhranější tak na ní logicky padnulo zariche vícekrát ale kdyby se třeba hrála více school tak by vícekrát padnulo zariche tam.

7) Co dělat když se mi bugne speed a jsem pomalejší nebo když seberu bombu a ta mě spomalí?
- Pokud nemáte zariche stačí dát /respawn pokud vlastníte zariche musíte otevřít konzoli a napsat do konzole: record "slovo" a následně: stop. (Místo slovo napíšete cokoliv chcete například: f nebo desto nebo jsemnejlepsi apod.)

8) Má na zariche vliv počet hráčů na serveru případně jakou zbraní je zabíjím či jak moc umírám?
- Ne, zariche může padnout i když je na serveru třeba jen 6 lidí a taky může padnout při 20ti lidí. Je také jedno, jestli zabíjíte zombie s AKčkem, M4kou, brokovnicí, AWPčkem, M249 či jinou zbraní, šance na drop je pořád stejná. Smrti zariche také nijak neovlivňují. Logicky však pokud zabíjíte o 106 tak vám spíš padne než když zabijete 1 hráče za kolo.

9) Má na zariche vliv moje verze herního klienta (Steam, Nonsteam)?
- Ne, na obou verzích máte stejnou šanci na drop, jediná podmínka je mít EVIP a zabíjet.

10) Když dostanu zariche dřív než splním luckera, co se stane?
- Pokud dostanete zariche dříve než luckera tak se vám automaticky splní i lucker.

11) Dá se tedy nějak zvýšit šance na drop zariche?
- Pokud je mi dobře známo tak ne, existují pouze dohady a diskuze, že vám v získání zariche dává větší šanci když máte více "bodů" v luckerovi. Lucker je taky jediná věc, která by na zariche mohla mít vliv, není to však nijak ověřeno. Příklad: Když máte luckera 99/100 máte mít údajně větší šanci na drop zariche než hráč co má 7/100 luckera.

12) Co se stane s zarichem když proběhne reset ranků a statů?
- Zariche se smaže zároveň se staty pokud proběhne reset.
Pokud si chcete smazat staty a zariche a nechce se vám čekat existuje zde příkaz /resetallmystats který vám smaže vše.

-
Další otázky a odpovědi přidám pokud si na ně vzpomenu, nebojte se také kdykoliv zeptat nebo doplnit něco co zde není napsáno.
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

BaseBuilder Zariche - FAQ

od Rumcajz » 29 bře 2016, 07:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Zombie Servery