• Stránka 1 z 1
Knife 1 / KilleR^ / .
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: KilleR^
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[KB]'
[AMXBans] Delka: 'permantne'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:300876'
[AMXBans] Tva IP: '88.100.50.120'
Dobrý den
dnes jsem hrála na vašem serveru knife 1 normálně jako vždy a asi 5sec po tom co jsem zabila admina KilleR^ jsem dostala pernamentní ban za KB
Nejsem si vědoma toho že bych používala nějaké programy tak bych prosila admina KilleR^ o předložení dema kde mám KB a nějakého cheathuntera který by se na demo podíval
Děkuji a přeji hezký zbytek dne Rosemary.
Jsem vip hráčka (steam)
[AMXBans] Zabanovan adminem: KilleR^
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[KB]'
[AMXBans] Delka: 'permantne'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:300876'
[AMXBans] Tva IP: '88.100.50.120'
Dobrý den
dnes jsem hrála na vašem serveru knife 1 normálně jako vždy a asi 5sec po tom co jsem zabila admina KilleR^ jsem dostala pernamentní ban za KB
Nejsem si vědoma toho že bych používala nějaké programy tak bych prosila admina KilleR^ o předložení dema kde mám KB a nějakého cheathuntera který by se na demo podíval
Děkuji a přeji hezký zbytek dne Rosemary.
Jsem vip hráčka (steam)
-
RoseMary - Kolemjdoucí
Knife 1 / KilleR^ / .
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife 1 / KilleR^ / .
Ahoj, http://leteckaposta.cz/823426274
tecka.dem - asi nejdulezitejší demo běžíš na hráče a při killu ti to trochu cukne, další kolo divně sekneš do spoluhráče, který tě předbíhal
tecka2.dem předvádíš bezchybnou hru, žádný miss
tecka3.dem totéž + ban
Věděla jsi že jsem admin. Pokaždý když jsem šel do spectu šla jsi taky, když jsem šel do hry šla jsi taky.
Je mi jasný, že těch důkazů je možná málo, ale jsou tam. (bohužel se změnila mapa)
tvuj steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197960867480/ silně pochybuju že jsi holka + ty dva VAC bany.....
Vyvaruj se spamu a vyčkej do verdiktu.
tecka.dem - asi nejdulezitejší demo běžíš na hráče a při killu ti to trochu cukne, další kolo divně sekneš do spoluhráče, který tě předbíhal
tecka2.dem předvádíš bezchybnou hru, žádný miss
tecka3.dem totéž + ban
Věděla jsi že jsem admin. Pokaždý když jsem šel do spectu šla jsi taky, když jsem šel do hry šla jsi taky.
Je mi jasný, že těch důkazů je možná málo, ale jsou tam. (bohužel se změnila mapa)
tvuj steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197960867480/ silně pochybuju že jsi holka + ty dva VAC bany.....
Vyvaruj se spamu a vyčkej do verdiktu.

-
Killer1 - Spamerův sluha
Môj pohľad na situáciu: Bezchybné kolá, divné cukanie, veľmi divná hra z tvojej strany, na všetkých si išiel/išla na 100% bez ohľadu na to či bol prvý v tabuľke, či posledný. Knife hráči ale aj iný pochopia že nieje také ľahké si vyduelovať niekoho kto je skill.. (aj na iných serveroch). No ty, si si ich dával/a ako keby nič, rush, pohoda, nič sa nedeje, prišiel slasher, dostal stab bez okolkov.. proste neexistuje že by niekto dával takto. Demo určite preukáže, že si mal/a niečo. Ďaľšia vec, tvoj steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197960867480/ - 2 VAC bany.. ďaľšia vec prečo ti neveriť a prečo ťa preveriť.
Prajem pekný deň. Hexmonkey.
Prajem pekný deň. Hexmonkey.
Čokoľvek, čo sa meria a sleduje, je možné aj zlepšovať.
-
Hexmonkey - Pokročilý
Sledoval som ťa ja spolu s adminom Killerom.
Ale tie rushe čo si dávala , žiaden miss. Normálny hráč by aspoň raz missol človeka čo robí deff. Ale ty nič.
+ 2 Vac bany na steame (Neviem za čo to bolo, ale je to Vac)
+ Hrala sa mapa 1hp_dust_edv a písala si mi, že či nevidím, že hráč Malý Princ má knife bot a autobhop.
Ja som ti napísal, že má steam takže je to nepravdepodobné, ale ty si mi napísala, že všetky hacky fungujú aj na steame.
Takže jedným zo sposobov ako si to mohla zistiť je ten, že sama tie hacky používaš
Ale s radosťou počkám na vyjadrenie vyšších
Ale tie rushe čo si dávala , žiaden miss. Normálny hráč by aspoň raz missol človeka čo robí deff. Ale ty nič.
+ 2 Vac bany na steame (Neviem za čo to bolo, ale je to Vac)
+ Hrala sa mapa 1hp_dust_edv a písala si mi, že či nevidím, že hráč Malý Princ má knife bot a autobhop.
Ja som ti napísal, že má steam takže je to nepravdepodobné, ale ty si mi napísala, že všetky hacky fungujú aj na steame.
Takže jedným zo sposobov ako si to mohla zistiť je ten, že sama tie hacky používaš

Ale s radosťou počkám na vyjadrenie vyšších

-
K4rMa - Mistr
I kdybych na steamu měla xx vac banů může vám to být úplně ale úplně jedno , ani jeden z vac banů není na cs 1.6 , taktéž nechápu proč mi sem 3x píšete že jsem nikdy nemissla , missla jsem hodněkrát a to že je někdo první poslední v tabulce mě opravdu ale opravdu nezajímá , kdybych se měla každých 10s dívat do tabulky kdo je první a kdo ne asi bych se zbláznila , a to že když nikdo u mě je / není tak si sekám do vzduchu / do hráče co je předemnou aby šel dopředu to je snad proti pravidlům ?
ráda bych vyjádření někoho z cheathunterů 
edit
na serveru jsou 3 / 2 adminy , admina upozorním na to že někdo používá autobhop , sgs které ho zrychluje a nic , admin napíše že je to prostě skill

edit
na serveru jsou 3 / 2 adminy , admina upozorním na to že někdo používá autobhop , sgs které ho zrychluje a nic , admin napíše že je to prostě skill

-
RoseMary - Kolemjdoucí
Na demu knifebot.
Tvoje možnosti
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Hráč vyměnil VIP za unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1