• Stránka 1 z 1
zamrznutie NTB
čaute, mám taky problem, že ked stlačím vela klaves stačí 2 alebo viac tak naskoči čierna obrazovka a zamrzne NTB neide ani spravca uloh nič proste ho musím natvrdo vypnut. problem nastal pri hre test drive unlimited 2 tu hru som hral asi mesiac v pohode potom to začalo robit ten problem ked som stlačil S a D. hru som už odinstaloval, ale začalo mi to robit už aj normálne pri Facebooku.
NTB acer aspire e15
intel core I3-4005u
nvidia geforce 820M
NTB acer aspire e15
intel core I3-4005u
nvidia geforce 820M
-
matus123456789 - Kolemjdoucí
zamrznutie NTB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zamrznutie NTB
a ešte by ma zaujímalo, že ked je NTB v zaruke a rozobral som ho, no teda rozobral dal som preč všetky šruby a krit nešiel dat preč neviem ako nato a stratil som šrubu tak zaruka stale plati?
a zabudol som dodat NTB ma 1 rok a cca 3 mesiace
a zabudol som dodat NTB ma 1 rok a cca 3 mesiace
-
K chybám klávesnice - pokiaľ je to SW problém:
- ako prvé skús spraviť antivírovú kontrolu.
- ak si vieš svoje súbory od-zálohovať môžeš skúsiť obnoviť notebook do továrenských nastavení.
K záruke - HW problém:
- pokiaľ je tvoje rozoberanie viditeľné, záruku ti nemusia uznať - je to iba na ochote predajcu.
- každopádne vždy je treba skúsiť nechať realizovať akúkoľvek opravu ako záručnú.
- ako prvé skús spraviť antivírovú kontrolu.
- ak si vieš svoje súbory od-zálohovať môžeš skúsiť obnoviť notebook do továrenských nastavení.
K záruke - HW problém:
- pokiaľ je tvoje rozoberanie viditeľné, záruku ti nemusia uznať - je to iba na ochote predajcu.
- každopádne vždy je treba skúsiť nechať realizovať akúkoľvek opravu ako záručnú.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
antivirak som skúšal a odzalohovat to neviem takže ja do toho nič robit nebudem
a tak rozobratie vyditelne nieje pretože ten krit z NTB som preč nedal lebo som ho nemohol dat dole pretože to musíš rozobrat aj klavesnicu. Len to, že som stratil jednu šrubu
a pri hrani test drive unlimited 2 to bol aj problem ked som stlačil C alebo ked som pozeral na twitchy nejaky stream tak ked som išiel napisat do chatu napr. niečo cez shift tak to spravilo
každopadne hru som odstranil a myslim, že už to aj prestalo tak uvidím časom či sa to opravilo
a tak rozobratie vyditelne nieje pretože ten krit z NTB som preč nedal lebo som ho nemohol dat dole pretože to musíš rozobrat aj klavesnicu. Len to, že som stratil jednu šrubu
a pri hrani test drive unlimited 2 to bol aj problem ked som stlačil C alebo ked som pozeral na twitchy nejaky stream tak ked som išiel napisat do chatu napr. niečo cez shift tak to spravilo
každopadne hru som odstranil a myslim, že už to aj prestalo tak uvidím časom či sa to opravilo
-
no takže problem sa objavil zas pri hre spec:ops the line neviem čo to može byt za problem, skúšal som antivirak, skúšal som CCleaner
-
Neviem akú antivírovú kontrolu si použil, no ja by som ti odporúčal túto od ESET:
Program - http://www.eset.com/sk/download/nastroje/detail/family/239/
Návod - https://www.youtube.com/watch?v=164qMOFRa_o
Je to live distro s anti-vírusom, ktoré nainštaluješ na prázdny USB kľúč. Z daného USB kľúča naštartuješ počítač a spravíš kontrolu (presne podľa návodu). Zároveň vieš vyskúšať či ti daná kombinácia kláves robí to isté aj v ESET SysRescue (ak nie je to SW chyba v tvojich win)
Program - http://www.eset.com/sk/download/nastroje/detail/family/239/
Návod - https://www.youtube.com/watch?v=164qMOFRa_o
Je to live distro s anti-vírusom, ktoré nainštaluješ na prázdny USB kľúč. Z daného USB kľúča naštartuješ počítač a spravíš kontrolu (presne podľa návodu). Zároveň vieš vyskúšať či ti daná kombinácia kláves robí to isté aj v ESET SysRescue (ak nie je to SW chyba v tvojich win)
-
zima - Mistr Yoda
kontrola bola robena avast premierom
-
matus123456789 píše:kontrola bola robena avast premierom
Bohužiaľ kontrola od avasu stojí za guľové lolo.
Skús to podľa toho postupu čo som ti tu napísal.
-
zima - Mistr Yoda
nerozumiem mu moc po anglicky, no maximalne ak by si mi poradil cez TS alebo nejako..
Ps. skúšal som obnovit system do tovarenskeho stavu, skúšal som aj zapojit druhu USB klavesnicu, no nanej šlo všetko v pohode
Ps. skúšal som obnovit system do tovarenskeho stavu, skúšal som aj zapojit druhu USB klavesnicu, no nanej šlo všetko v pohode
-
matus123456789 píše:... skúšal som aj zapojit druhu USB klavesnicu, no nanej šlo všetko v pohode
tak potom by som to videl na reklamáciu.
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1