• Stránka 1 z 1
CTF 1 / Cobretti / Barman^kO
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Cobretti.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Barman^kO
[AMXBans] Duvod : ' norecoil / chh '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1873803265 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
3. Napište co se stalo. ->
Čaute, věděl jsem, že to jednou přijde, už mě spectovali snad všichni admini z tohoto serveru a ještě ani jeden se neodvážil mě zabanovat. Abych pravdu řekl, tak jsem si musel vygooglovat co to vlastně norecoil a chh je. CSko jsem stahoval z gamesites.cz, asi před 5 lety, takže v něm nemám nic. Na tomto serveru jsem začal hrát v roce 2011 a už tehdy jsem byl obětí bezdůvodných banů a vždycky následoval unban, takže prosím admina Cobrettiho, aby ukázal demo. Aspoň se pokochám jak jsem dobrej. Screenshot nemohu přiložit, protože jsem v době zabanování nehrál.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč --> ano
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Cobretti.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Barman^kO
[AMXBans] Duvod : ' norecoil / chh '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1873803265 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
3. Napište co se stalo. ->
Čaute, věděl jsem, že to jednou přijde, už mě spectovali snad všichni admini z tohoto serveru a ještě ani jeden se neodvážil mě zabanovat. Abych pravdu řekl, tak jsem si musel vygooglovat co to vlastně norecoil a chh je. CSko jsem stahoval z gamesites.cz, asi před 5 lety, takže v něm nemám nic. Na tomto serveru jsem začal hrát v roce 2011 a už tehdy jsem byl obětí bezdůvodných banů a vždycky následoval unban, takže prosím admina Cobrettiho, aby ukázal demo. Aspoň se pokochám jak jsem dobrej. Screenshot nemohu přiložit, protože jsem v době zabanování nehrál.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč --> ano
Výsměch gamesites.cz, šašci si na mě vymyslí norecoil, když už nevěděli čím se mě zbavit a za co mě zabanovat. Co jiného čekat, když tu jsou admini jako každé děcko v této komunitě. Je čas vypadnout odtud, když se tu admini zbavují dobrých hráčů.
-
Barmanko - Kolemjdoucí
CTF 1 / Cobretti / Barman^kO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF 1 / Cobretti / Barman^kO
Demo ti zde milerád dám, aby ses tedy pokochal nad svým "uměním".
Byl si nahlášen do cheathunter sekce ohledně prozkoumání dema kvůli AB, které se ovšem neprokázalo, ovšem na můj popud se prošetřoval norecoil, který je tam v mnoha situacích znatelně vidět. Podotýkám, že dané demo hodnotili, včetně mě, další tři admini se shodným verdiktem
Demo máš zde: http://leteckaposta.cz/319705664
Byl si nahlášen do cheathunter sekce ohledně prozkoumání dema kvůli AB, které se ovšem neprokázalo, ovšem na můj popud se prošetřoval norecoil, který je tam v mnoha situacích znatelně vidět. Podotýkám, že dané demo hodnotili, včetně mě, další tři admini se shodným verdiktem

Demo máš zde: http://leteckaposta.cz/319705664
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Jakej no recoil, při full-out mi lítá až to není hezký, a i když dávkuju tak mi to jde nahoru..A proč si do důvodu banu uvedl CHH? A jestli jste se na tom shodli 4 admini, tak to asi bude málo, poprosil bych o přezkoumání zkušenými adminy, kteří rozeznají rozdíl mezi hráčem co to hraje od malička a cheaterem. Peníze jsem do Gamesites.cz necpal, proto abych dostal neoprávněný ban.
Výsměch gamesites.cz, šašci si na mě vymyslí norecoil, když už nevěděli čím se mě zbavit a za co mě zabanovat. Co jiného čekat, když tu jsou admini jako každé děcko v této komunitě. Je čas vypadnout odtud, když se tu admini zbavují dobrých hráčů.
-
Barmanko - Kolemjdoucí
Důvod je takový, že ono rozhodnutí vyšlo z cheathunter sekce (CHH) a věř, že admini, se kterými jsem to konzultoval jsou dost zkušení
Nyní si vyčkej na další verdikt, který tuto událost uzavře a vyhni se případnému zbytečnému spamu, který ti stejně moc nepomůže
Jen dodám, že topic pro CHH je ZDE

Nyní si vyčkej na další verdikt, který tuto událost uzavře a vyhni se případnému zbytečnému spamu, který ti stejně moc nepomůže

Jen dodám, že topic pro CHH je ZDE
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Bylo mi jasný, že mě zas někdo spectuje, tak jsem se začal trochu víc snažit a vzniklo z toho todle
Třeba to klepání kurzorem a rychlý otáčení normálně nedělám.

-
Barmanko - Kolemjdoucí
Ještě jsem si několikrát pustil demo. Opravdu nechápu, kde vidíte něco neobvyklého. Nakonci dema, když cupím u vlajky a střílím do výklenku směrem od flagy, je krásně vidět jak mi kurzor stoupá při každém vystřelení nahoru a nábojnice se objeví na zdi nad mým kurzorem.
-
Barmanko - Kolemjdoucí
Muj verdikt je stejny , Ban oprávněný
tvé možnosti : chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
lock
tvé možnosti : chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1