[Zamítnuto] Žádost JB Akademik/ Ruza54

Příspěvekod ruza54 » 31 bře 2016, 06:35

Nick ve hře: |DeStInY|Ruza54

Nick na fóru: ruza54

Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:1:162712434

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=989930

Proč chci akademika:
Proč chci akademika?? Na serveru JB hraju už dlouho , sleduji hráče jak hrají a radím v pravidlech a podobně .Občas tam přijde nějaký hráč co hackuje , nebo neumí pravidla ... Jednou jsem si řekl ,že tyhle hráče můžu potrestat jedině tak , že je budu dávat na forum do PP .Můžete vidět , že tam jsem všude :) . Bohužel těhle hráčů je už hodně a já už mám čím dál tím míň sil , abych tyto hříšníky nahlašoval dokola...Rozhodl jsem se ,že podám žádost na akademika (viz poznámka: Zažádal jsem už dřív ale zamítls " NO STEAM " a " 20h nedohráto" ), nasbíral bych body a "možná" v budoucnu se stal jedním z vás a banoval bych je přímo na serveru , a nebo v PP :)
Jsem srandovní společenský kluk . Mám zájmy : Dramatický kroužek , Ping Pong v garáži / ve škole , Hraní hry CS 1.6 a podobně. Jsem velmi aktivní a k dispozici jsem vždy jak na steamu tak ve hře , skype popřípadě TS( TeamSpeek3)

AKTIVITA DOHRANÁ

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V minulosti jsem neměl nijak vážné prohřešky ( 3-4 x = 2h )

s pozdravem váš věrný Růža
PS : děkuju za přečtení a hlavně za váš čas :)
ruza54
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Žádost JB Akademik/ Ruza54

od Rumcajz » 31 bře 2016, 06:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost JB Akademik/ Ruza54

Příspěvekod Tommy58 » 31 bře 2016, 07:45 VIP

Nedávný ban, nenaplněná čekací doba. Zamítnuto, opovážíš se žádat dřív, tak si počkáš dloooooooouhou dobu.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky