• Stránka 1 z 1
VIP, ztráta Emailu
Dobrý den,
po necelém roce, možná i déle jsem si řekl že si půjdu zahrát a aktivuji si VIP.
Potom co jsem se přihlásil do Emailu tak jsem nemohl dotyčný email najít, je možné že jsem si ho nechtěně vymazal.
Když jsem to hledal tak tu mám pouze Email o tom že Gamesites byl Hacknut.
Nejsem si jistý pod jakým Emailem jsem se tam Registroval, mám dva, ale nejsem si jistý.
Jsem schopný Vám říct pod jakým nickem jsem si VIP Registroval Email může být ten nebo ten.
Sem to moc psát nebudu tak kdyby to šlo nějak vyřešit tak bych prosil Váš email nebo něco podoného, abych vše napsal tam.
Děkuji za odpověd.
po necelém roce, možná i déle jsem si řekl že si půjdu zahrát a aktivuji si VIP.
Potom co jsem se přihlásil do Emailu tak jsem nemohl dotyčný email najít, je možné že jsem si ho nechtěně vymazal.
Když jsem to hledal tak tu mám pouze Email o tom že Gamesites byl Hacknut.
Nejsem si jistý pod jakým Emailem jsem se tam Registroval, mám dva, ale nejsem si jistý.
Jsem schopný Vám říct pod jakým nickem jsem si VIP Registroval Email může být ten nebo ten.
Sem to moc psát nebudu tak kdyby to šlo nějak vyřešit tak bych prosil Váš email nebo něco podoného, abych vše napsal tam.
Děkuji za odpověd.
Ez mid Ez life
-
VirGInS123 - Kolemjdoucí
VIP, ztráta Emailu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP, ztráta Emailu
Ahoj e-mail kde to máš napísať je [email protected] bolo by dobré ak vieš číslo ž ktorého si vip kúpil atď každopádne mail si si mal zachovať (písalo ti to aj po aktivácii )
-
OrIoN7531 - Drbna
Re: VIP, ztráta Emailu
O tom vím, muselo se to stát nějakým neštěstím a možná jsem si to v té chvíli ani neuvědomil.
U čísla si opět nejsem moc jisty protože to už jsou tak čtyři roky zpět a možná už ani nebude existovat.
Ale pokusím se vypsat ty čísla které si myslím že to jsou a oba Emaily.
Předem díky
U čísla si opět nejsem moc jisty protože to už jsou tak čtyři roky zpět a možná už ani nebude existovat.
Ale pokusím se vypsat ty čísla které si myslím že to jsou a oba Emaily.
Předem díky

Ez mid Ez life
-
VirGInS123 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1