Cokoliv vás napadne na našem TS serveru

Maybe nápad - Stavkáreň

Příspěvekod GAIZEN » 02 dub 2016, 12:08

Možno už je spravená alebo to niekoho napadlo ale ak nie tak:

Spravil by som na TS thread Stavkáreň aj s roomkou na TS poprípade aj ikonku typu Stávkar + ak by niekto verejne dal ľudom typ na stávky napr na 4 zápasy možno 5 a pravidelne by mu veľké množstvo vychádzalo dostal by hráč ikonku Elite Bookmaker ale takúto ikonku by dostal hráč až po veľmi veľkom počte dobre tipnutých stávok, ktoré poradil iným a vyšli - nie každý kto trafil 3-4 zápasy.

Na fóre by sa napr každý deň dal zoznam napr 6 zápasov a hráči by v komente mohli tipovať,

asi takto:

NaVI vs Astralis => Astralis

Fnatic vs CLG => Fnatic

NiP vs mouz => NiP apod.

poprípade nejaký popis prečo práve oni a všetky komenty, ktoré by sa netýkali tipovania by boli mazané - debaty zakázané, debatovať sa bude dať v roomkach na TS pre jednotlivé zápasy/turnaje.

Dôverihodný človek, ktorý by to mal na starosti by mohol poprípade na TS vytvárať podroomky pre jednotlivé zápay kde by sa hráči o zápase mohli baviť, každé narúšanie slušného správania atp by bolo samozrejme trestané kickom/banom.

Ľudia, ktorí by si chceli vsadiť proste prídu na fórko pozrú sa aha veľa ľudí tipuje to a to asi by som mal dať to a to a vždy by sa to zmazalo a nové zápasy by sa dali na ďalší deň...nevravím že každý deň musí byť rozpis nwm čoho...ale keď má človek čo to má na starosti čas tak dá rozpis pre tip poprípade tích ľudí čo sa o to budú starať môže byť viac a v prípade veľkých Major turnajov ako je teraz MLG by s tipoval len veľký turnaj a obyčajne random matche by sa neuvádzali...

Správca "stavkárne" by dostal základné práva na TS a fóre typu vytvárať roomky a práva 4 na kick/ban vagabundov a mazanie odpovedí na fóre...ak sa dá nastaviť tak len priamo na túto sekciu..

To ma len tak napadlo keď už si tak veselo tipujem, peace :shock:
GAIZEN
Amatér
Amatér

Maybe nápad - Stavkáreň

od Rumcajz » 02 dub 2016, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Rady a Nápady