• Stránka 1 z 1
Loool
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Awee.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 week , 16 hours , 17 minutes and 36 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *oSs!*ScimouS*
[AMXBans] Duvod : ' Opakovane kazeni hry/pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 920061540 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
ban na tyden
DD to by me zajimalo co jsem udelal tak hrozniho sice nadavam ale jako ban na 7 tyden trochu divni
chtel bych unban nebo o hodne zkratit ban a jeste chci videt co jsem udelal tak hrozniho co skoncila mapa tak jsem rekl Brazzer Je Pi** a za to mam ban na 7 chtel bych unban nebo aspon zkratit o hodne unban a jeste chci videt co jsem udelal
dekuju
.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Awee.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 week , 16 hours , 17 minutes and 36 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *oSs!*ScimouS*
[AMXBans] Duvod : ' Opakovane kazeni hry/pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 920061540 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
ban na tyden

chtel bych unban nebo o hodne zkratit ban a jeste chci videt co jsem udelal tak hrozniho co skoncila mapa tak jsem rekl Brazzer Je Pi** a za to mam ban na 7 chtel bych unban nebo aspon zkratit o hodne unban a jeste chci videt co jsem udelal
dekuju

-
Scim - Amatér
Re: Loool
post634125.html?hilit=Scimous#p634125
Zde je odkaz na PP... Někdo vyšší se ti tady určitě ozve, do té doby se vyhni spamu a vyčkej
Zde je odkaz na PP... Někdo vyšší se ti tady určitě ozve, do té doby se vyhni spamu a vyčkej
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Hráčům, kteří ostatním kazí hru a uráží je, musíme zamezit vstup na server. Bohužel.
Být na tvém místě, začal bych omluvou..
Být na tvém místě, začal bych omluvou..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ban zkrácen.
Doporučuji ti změnit své chování. Pokud uvidím že v tom pokračuješ, ban už bude delší.
Doporučuji ti změnit své chování. Pokud uvidím že v tom pokračuješ, ban už bude delší.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1