• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o Akademika - JailBreak
Nick v hre : Aveeth <3
Nick na fóru : Aveeth
Vek : 18
Steam ID : STEAM_0:1:1225185
Sekcia, kde chcem byť akademik : JailBreak
Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=986063
Prečo chcem byť akademik : Venujem sa hlavne JailBreaku#8 a samozrejme admini nemôžu byť všade a stále. Dosť krát sa stáva a to mi dá x ľudí za pravdu že sa k CTčkám dostane niekto kto ani nevie jak vyzerá mikrofón alebo nejaké 10 ročné deti ktoré do toho škriekajú nejde im rozumieť dávaju FK a čo sa týka pravidiel to ani nevedia čo je. Človek si príde zahrať na server v chate nájde len vulgarizmy a namiesto riešenia nejakého VD za FK si začnú nadávať. Samozrejme nemôžem hádzať všetkých do jedného vreca.Je tam aj dosť schopných ľudí ktorý sa dosť krát kvôli takýmto ani k CT nemôžu dostať.A sami viete ako to na servery potom vyzerá...
Moje prohřešky na GS nebo inde: Čo sa týka na GS ráz som dostal MUTE v chate priznávam sa ale to sa inak ani riešiť nedalo. Neskutočne ma tam vynervovali a musel som napísať svoj názor čo si o nich myslím.Chápem mal som radšej urobiť screen a dať to sem ale jak som už písal to čo vyprávali už bolo moc aj na mňa.
PS: Pravda je že fórum moc nesledujem priznávam. Samozrejme jak dostanem tento post tak aktivita na fórume sa o dosť zvýši to netreba ani riešiť.Dúfam že sa bude dať niečo poriešiť.
Pekný zbytok dňa.
Nick na fóru : Aveeth
Vek : 18
Steam ID : STEAM_0:1:1225185
Sekcia, kde chcem byť akademik : JailBreak
Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=986063
Prečo chcem byť akademik : Venujem sa hlavne JailBreaku#8 a samozrejme admini nemôžu byť všade a stále. Dosť krát sa stáva a to mi dá x ľudí za pravdu že sa k CTčkám dostane niekto kto ani nevie jak vyzerá mikrofón alebo nejaké 10 ročné deti ktoré do toho škriekajú nejde im rozumieť dávaju FK a čo sa týka pravidiel to ani nevedia čo je. Človek si príde zahrať na server v chate nájde len vulgarizmy a namiesto riešenia nejakého VD za FK si začnú nadávať. Samozrejme nemôžem hádzať všetkých do jedného vreca.Je tam aj dosť schopných ľudí ktorý sa dosť krát kvôli takýmto ani k CT nemôžu dostať.A sami viete ako to na servery potom vyzerá...
Moje prohřešky na GS nebo inde: Čo sa týka na GS ráz som dostal MUTE v chate priznávam sa ale to sa inak ani riešiť nedalo. Neskutočne ma tam vynervovali a musel som napísať svoj názor čo si o nich myslím.Chápem mal som radšej urobiť screen a dať to sem ale jak som už písal to čo vyprávali už bolo moc aj na mňa.
PS: Pravda je že fórum moc nesledujem priznávam. Samozrejme jak dostanem tento post tak aktivita na fórume sa o dosť zvýši to netreba ani riešiť.Dúfam že sa bude dať niečo poriešiť.
Pekný zbytok dňa.

"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
[Přijat] Žiadosť o Akademika - JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
Re: Žiadosť o Akademika - JailBreak
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1