Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

slovensky diktator Pavol Habera/JB1/ nadržování, FKs

Příspěvekod worky22 » 28 bře 2016, 04:59

Hráč:slovensky diktator Pavol Habera
STEAM_0:1:48897741 https://ctrlv.cz/Q20t
Čas: 28.3. 2016 5:20 +/-
Popis situace: hráč mi dal FK za pozdní příchod do boxu i když jsem šel ihned čas na demu 04:32+ (začátek kola).
06:03+ (začátek kola) v boxe dal první rekci s výhodou na skok 2 hráčum a mě z toho vynechal bezdůvodně a pak nasledoval nesmyslný FK.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/409759473
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

slovensky diktator Pavol Habera/JB1/ nadržování, FKs

od Rumcajz » 28 bře 2016, 04:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: slovensky diktator Pavol Habera/JB1/ nadržování, FKs

Příspěvekod Habera » 28 bře 2016, 07:13

Co to tu pises tak skoro rano za kraviny? Proc radeji nenapises jak si mi daval predchozi mapu bezduvodne nevyhody. Anicka me napadla cituji ,,patris do opavy na psychiatrii" ...ja se branil ze ona patri za sporak a ty jako treti strana si mi dal bezduvodne nevyhodu. Tohle byli opravnene killy stacilo jen poslouchat. Ne tady ted brecet. :idea: :idea: :idea:
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Příspěvekod worky22 » 28 bře 2016, 13:09

běž si psát jinam to tvoje chování bylo opravdu na psychouše neustále jsi měl nějaký narážky na urážky na aničku několikrát mě prosila abych s tím něco udělal i když jsem tě 2x varoval pokračoval jsi můžeš být rád že nemám screene ale anička by je mohla mýt a to tvoje hraní jako simon..... děláš si vážně srandu že to byly oprávněný killy ? :D
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Habera » 02 dub 2016, 13:36

MIluji tyhle ubrecene deti na netu :D ...dyt ta anicka me sama vyprovokovala a kdyz verbalni vojnu prehravala tak zacala brecet... :D Dementni deti
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 dub 2016, 17:02

Banned
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery