• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Akademika // Call of Duty
Nick ve hře : PoMiK
Nick na fóru: ThEePoMiK
Odkaz na profil : ucp.php?i=profile&mode=avatar
Věk : 15
Steam ID : STEAM_0:0:137501544
Sekce, kde chcete akademika : Call of Duty
Odkaz na Váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=602173
Proč chci akademika : No tak akademika bych chtěl proto, že když hraji a je tam cheater, tak asi logicky bych s tím rád něco dělal hned, a né dělat demo a dělat screeny. Prostě BAN na hned. A nechci akademika jen proto, abych mohl dávat bany, ale také proto abych mohl portál Gamesites dále rozvíjet a být součásní teamu. Toť vše, jo a životní moudro na konec zní : Čím více sebevrahů, tím méně sebevrahů. Hodně štěstí v rozhodování.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: No tak co si pamatuju tak na JB jsem měl ban za nadávky jednou a to bylo dávno, ale tohle se už neděje. A dále za cheaty vůbec a jestli ano tak za nějaký menší prohřešky jako "Uklidni se" atp. Ale to vše bylo už drív.
Nick na fóru: ThEePoMiK
Odkaz na profil : ucp.php?i=profile&mode=avatar
Věk : 15
Steam ID : STEAM_0:0:137501544
Sekce, kde chcete akademika : Call of Duty
Odkaz na Váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=602173
Proč chci akademika : No tak akademika bych chtěl proto, že když hraji a je tam cheater, tak asi logicky bych s tím rád něco dělal hned, a né dělat demo a dělat screeny. Prostě BAN na hned. A nechci akademika jen proto, abych mohl dávat bany, ale také proto abych mohl portál Gamesites dále rozvíjet a být součásní teamu. Toť vše, jo a životní moudro na konec zní : Čím více sebevrahů, tím méně sebevrahů. Hodně štěstí v rozhodování.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: No tak co si pamatuju tak na JB jsem měl ban za nadávky jednou a to bylo dávno, ale tohle se už neděje. A dále za cheaty vůbec a jestli ano tak za nějaký menší prohřešky jako "Uklidni se" atp. Ale to vše bylo už drív.

Čím více sebevrahů, tím méně sebevrahů.
-
ThEePoMiK - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Akademika // Call of Duty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika // Call of Duty
VAC ban na steame je problém.
Zamietam
Lock
Zamietam