Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

unban/nick Muthafuck

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 12:44

Zdravím chcem unban myslím si že som ho dostal neoprávnene a tak trochu kvôli egu admina lebo si asi trochu uletel z toho že je admin a nie pan svetu. Bolo to takto zapol som sa na server dust2only server1. slušne som sa hral išlo mi a mal som dobré skóre od začiatku mi tam písali blbosti a dost ma vyrušuje ked si musím popri hre čitat jake som zapnute decko čo nevie hrat normálne pri tom mám 23 rokov a v živote som nemal cheaty tak oni ma urazaju placu a obvinuju a ked ím ja za to žacnem nadávať tak dostanem KICK zo serveru ked sa mi tak dobre hralo bol som prvý v tabulke a admin mi to všetko zrúší napojil som sa naspet a napisal som mu ze je DECKO a dostal som na šupu BAN no staršne som ho urazil:)) škoda že v tej hlavičke mu nedošlo že on mne pokazil hru kickol ma a všetky tie deti čo mi nadavali a obvinovali nechal hrat dalej prti om mam zaplatene vip a chcel som sa iba normálne zahrat ale neni to moc normalne ked si musim citat v chate jake som decko zapnute a nakoniec som este aj kicknuty zo serveru a zabanovany adminom W1. ktorý to psychicky nezvláda ja som mu napisal ze je decko iba raz a hned BAN mne to tam písali adolescenti nedonosený celý čas každý normalný človek čo si toto prečíta mi musí dať za pravdu ;)
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

unban/nick Muthafuck

od Rumcajz » 04 dub 2016, 12:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: unban/nick Muthafuck

Příspěvekod jysi » 04 dub 2016, 12:57 VIP

Admin W1 kontaktován aby se vyjádřil, minulou žádost lockuju, vyřeší se to zde.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 13:04

v pohode ja si kludne počkám 24 hodín toto bol len môj reflex na to čo sa na serveri stalo a že v podstate som dostal ban za nič v konzole mám: Dovod : ' Nadavky [Na Admina] napísal som mu len že je decko a že podám stažnosť no extremne som ho asi urazil určite to je dospelý človek má rodinu 3 deti a nehrá sa hry celý den a mal by sa naučit byt objektívny lebo mne nie že len nadávali tak isto ako ja im alebo naslednu na to som po kicku napisal jemu ze je DECKO mne sa tame ste aj vyhražali čo je už trošku moc ked sa mi vyhraža typek čo realne nema este ani OP :)
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod newwave » 04 dub 2016, 13:53

ahoj,

pri prohlidce logu zjistime, ze nadavky byly od tohodle dlohodobe a ze byl I upozornovan, aby s nimi prestal.
neprestal, tzn dostal kick.
prisel a zacal znovu a I s nadavkami na me, jako admina. tzn nasledoval ban za urazky admina.
pokud chcete, zkratte mu to jen za nadavky na par hodin, me je to sumak. vysledek to splnilo, hrac prestal otravovat ostatni nadavkami a do priste uz si da pozor.

newwave
newwave
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 14:00

napisal som ti ze si len decko to je nadavka?:) a dalších 10ludi tam andavalo mne o tom som ti písala le asi nerozumies dobre po Slovenský
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 14:07

a nadavky su tam zablokovane takze som nikomu nepovedal ze je KOKOT alebo PICA a halvne som to tam vysvetloval preboha:) ja som bol prvy v tabulke zabijal som ich 6za kolo tak mne oni písali ze som cheater čo je obvinenie neopodstatnene lebo ban mam za reci nie za cheaterstvo + písalo mi tam viac ludi skrz to že som hral dobre že som decko čo nevie hrat bez zapnutia ale sak ja to chápem to všetko bolo v poriadku IBA MNA JEDINEHO SI SI VSIMOL A HLAVNE TO ZE SOM TI PO KICKU NAPIAL ZE SI DECKO NA CO SI SA URAZIL A TO JE CELE:) a este niekde jak som si aktovoval vip som cital te mam automaticky unban takze este aj KLAMETE.
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 14:13

BEZ SRANDY POSLEDNE CO NAPISEM K TOMU ZE CI ONI MNE MOHLI NADAVAT? LEN ZA TO ZE SOM SOM LEPSI HRAS OKO ONI? A ZE AZ PO TOM SOM ZACAL NADAVAT JA IM a tebe som napisal co som ti napisal po kikcku co som dostal :))) ja nechapem svoju vinu na tom celom ale ok.
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod yaya » 04 dub 2016, 14:24

alebo ma chceš presvedčiť o tom že to bolo tak že som sa napojil na server a bezdôvodne som začal nadávať deťom lebo som bol prvý v tabulke?:D:D:D:D
yaya
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 dub 2016, 14:39

2016-04-04 12:44:17 to co si spravil admin? mne tu danavaju deti ze mam zapnute veci? a mna kikcnes pritom nemam nic?.
2016-04-04 12:44:19 ty si uz skonicl:).
2016-04-04 12:45:02 no nenecahm si od deti jak ty pisat ze som zapnuty.
2016-04-04 12:45:31 ok idem napisat staznost na tu nulu.
2016-04-04 12:45:32 co ma kickla.

Nadával si a admin ti dal kick. To je naprosto v pořádku. Poté sis však měl jít rovnou stěžovat a neventilovat to tímhle způsobem.
Kdyby si napsal jen "Admin si děcko", jak nám tvrdíš, ban by si nedostal.
Můžeš si za něj sám.
Unban nebude.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost