[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika na JailBreak serveroch

Příspěvekod GSHeaDSpY » 02 dub 2016, 20:42 VIP

Nick ve hře: ~HeaD<>$pY~

Nick na fóru: GSHeaDSpY

Odkaz na profil: klik

Věk: 15 (môžem pridať fotku OP)

Steam ID: STEAM_0:1:110525000

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: klik

Proč chci akademika: Prečo chcem byť akademikom ? Pretože sa chcem pridať do teamu a pomáhať. Admini, ktorý sú na serveroch (nieje ich málo) skoro stále niesú tam kde ich je potreba ... preto chcem pomôcť s týmito záležitosťami.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banov (MFK,Nadávky,Kazenie hry) o ničom ďalšom neviem ... v minulosti ma to prestávalo baviť a kazil som hru druhým :-( (veľmi sa zato hambím, neviem čo to vtedy do mňa vošlo,už sa to viac nestane, to sľubujem... proste som sa nemal kde filtrovať svoje nervy (zo života) tak som to robil na servery :-(. Teraz už ma to prešlo a znova som sa zapojil do nahlasovania, atd...) Rád, by som to všetko napravil .. Teraz už nebudem nadávať a dostávať bany, ale zmenšovať počet hráčov, ktorý nadávajú, kazia hru a cheatujú... Ďakujem

Pred rokom som bol pokročilým akademikom, ale mi ho zrušili, pretože som nepovedal o svojom druhom účte (webovom) a veľmi ma to mrzelo ... viac krát som sa brutaryskovy ospravedlňoval, že som na to ani nepomyslel, že mu to mám povedať, myslel som, že keď som zabudol heslo a 3 mesiace som naňom nebol tak to netreba hovoriť.
GSHeaDSpY
Mistr
Mistr

[Zamítnuto] Žiadosť o Akademika na JailBreak serveroch

od Rumcajz » 02 dub 2016, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Akademika na JailBreak serveroch

Příspěvekod GSHeaDSpY » 02 dub 2016, 21:15 VIP

Prepáč, ale zabudol som ešte dodať, že som si raz požiadal práva na epicsites.eu (už žiadny server nejde od nich) ... Ďakujem
GSHeaDSpY
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tommy58 » 04 dub 2016, 17:53 VIP

Tohle vyřeší Brutarys.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod miklklein » 04 dub 2016, 18:21 VIP

Mojí podmínku do konce roku 2015 si splnil, vidím že v celku nahlašuješ, na serveru si aktivní hodně, v chatu dokonce upozornuješ..
//////
..Ale 4 bany, ani ne za poslední dva týdny a před dubnem máš chat plný nadávek, tak jestli to
Teraz už ma to prešlo
, je doslova, třeba zrovna dneska nebo tak.. Každopádně bude lepší, když chvíli ještě počkáme, na prvního máje si požádej znovu, když ti ta pilnost vydrží, můžeme se nějak dohodnout, takhle ti to zatím musím zamítnout, v případě dotazů mě neváhej napsat. :)
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený

Zpět na Přihlášky