• Stránka 1 z 1
Furien1/Hon/Mr.Lajk! v podn. aute
Výpis:
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Hon.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Mr.Lajk! v podn. aute
[AMXBans] Duvod : ' Jak se do lesa vola , tak... '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 682004330 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.173.105
Žiadam o UNBAN, keďže nie je oprávnený. Bol som v rohu, teda som kempil(cca 3-4 sekundy), následkom čoho ma admin len posunul (keďže išlo o pár sekúnd a nebolo to v katakombách) a mne napísalo CSKO text, že mi admin pomohol z tejto pozície - táto veta je minimálne zaujímavá a vždy sa nad ňou zasmejem, a tak som napísal adminovi, že ďakujem, že "mi pomohol z pozície", následkom čoho ma zabil. Čo ma naštvalo a opäť som napísal niečo ironicky - ANI RAZ NIKDE ŽIADNA NADÁVKA - každé kolo na začiatku ma zabil. Opakovalo sa to asi 6x. Teraz som sa chcel pripojiť a píše mi trvalý ban za to.
Chcem zdôrazniť, že som ani raz nepovedal žiadnu NADÁVKU - za čo sa dávajú maximálne 2-3 dňové bany, takže určite nie je oprávnený ban v takejto miere. Bol som drzý, no nenadávam, či už osobe alebo na rodinu ako to robia na serveroch často.
Ďakujem, za skoré skontrolovanie. *Som EVIP hráč
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Hon.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Mr.Lajk! v podn. aute
[AMXBans] Duvod : ' Jak se do lesa vola , tak... '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 682004330 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.173.105
Žiadam o UNBAN, keďže nie je oprávnený. Bol som v rohu, teda som kempil(cca 3-4 sekundy), následkom čoho ma admin len posunul (keďže išlo o pár sekúnd a nebolo to v katakombách) a mne napísalo CSKO text, že mi admin pomohol z tejto pozície - táto veta je minimálne zaujímavá a vždy sa nad ňou zasmejem, a tak som napísal adminovi, že ďakujem, že "mi pomohol z pozície", následkom čoho ma zabil. Čo ma naštvalo a opäť som napísal niečo ironicky - ANI RAZ NIKDE ŽIADNA NADÁVKA - každé kolo na začiatku ma zabil. Opakovalo sa to asi 6x. Teraz som sa chcel pripojiť a píše mi trvalý ban za to.
Chcem zdôrazniť, že som ani raz nepovedal žiadnu NADÁVKU - za čo sa dávajú maximálne 2-3 dňové bany, takže určite nie je oprávnený ban v takejto miere. Bol som drzý, no nenadávam, či už osobe alebo na rodinu ako to robia na serveroch často.
Ďakujem, za skoré skontrolovanie. *Som EVIP hráč
- MrLajk123456
- Kolemjdoucí
Furien1/Hon/Mr.Lajk! v podn. aute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien1/Hon/Mr.Lajk! v podn. aute
Ano, kempil jsi - grabl jsem tě. Což tě zřejmě pobavilo a odepsal jsi nějakou blbost - usoudil jsem, že to nebyl adekvátní trest a na další kolo jsi dostal slay.
Pak jsi začal psát nějaké sračky o tom, kolik vydělávám a v jakém jezdím autě apod. - slay a to se opakovalo několik kol, možná těch 6, co jsi napsal.
Podrženo - sečteno. Podrýval jsi autoritu admina na serveru a úmyslně zesměšňoval osobu, která dohlíží na chod serveru.
Tímto jsi poškozoval mě i GS a to já tolerovat nebudu. Nehledě na to, že tady nejsem měsíc a už mám nějaký věk.
Pokud se hezky omluvíš, pouvažuji nad změnou trestu. Ode mě vše.
PS: Já jsem se svým životem spokojen, pokud ty ne - nedává ti to důvod se takto chovat na serveru. Snad to příjde s věkem.
Pak jsi začal psát nějaké sračky o tom, kolik vydělávám a v jakém jezdím autě apod. - slay a to se opakovalo několik kol, možná těch 6, co jsi napsal.
Podrženo - sečteno. Podrýval jsi autoritu admina na serveru a úmyslně zesměšňoval osobu, která dohlíží na chod serveru.
Tímto jsi poškozoval mě i GS a to já tolerovat nebudu. Nehledě na to, že tady nejsem měsíc a už mám nějaký věk.
Pokud se hezky omluvíš, pouvažuji nad změnou trestu. Ode mě vše.
PS: Já jsem se svým životem spokojen, pokud ty ne - nedává ti to důvod se takto chovat na serveru. Snad to příjde s věkem.

Capture The Flags , STEAM: Hon
Toto nemám vo zvyku, ale odpísal si takým štýlom, že uznávam, že som možno nekonal najlepšie, človek nevie, čo môže čakať od ľudí na csku a ja to možno prežívam inak ako by som mal..
Každopádne uznávam moju chybu a ospravedlňujem sa.
Csko - Furien ma baví, vipko som kúpil po roku hrania cca pred mesiacom, takže by som rád v hre pokračoval a na toto zabudol. Za nadávanie sa tu dávajú x hodín, aj ty vieš, že som podrýval, no nenadával, prosím teda o zohľadnenie. Ďakujem za ústretovosť a skoré vyriešenie, pekný večer.
Btw. so životom som spokojný rovnako nad mieru.
Každopádne uznávam moju chybu a ospravedlňujem sa.
Csko - Furien ma baví, vipko som kúpil po roku hrania cca pred mesiacom, takže by som rád v hre pokračoval a na toto zabudol. Za nadávanie sa tu dávajú x hodín, aj ty vieš, že som podrýval, no nenadával, prosím teda o zohľadnenie. Ďakujem za ústretovosť a skoré vyriešenie, pekný večer.
Btw. so životom som spokojný rovnako nad mieru.

- MrLajk123456
- Kolemjdoucí
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1