• Stránka 1 z 1
[Steam] Steam - klient i web
Dobrý den,
jelikož si nevím rady tak bych se rád obrátil na Vás od dnešního rána mám problém se steamem jak s klientem tak i webem. Když se chci podívat na cokoliv od steamu na webu vyhodí mí to error viz.. screen http://peta.czechian.net/steam_web.png
An error occurred while processing your request.
Reference #97.3d184a17.1459886978.7936c83
a ohledně klienta mi jenom funguje knihovna zbytek jako store, market, etc mi opět nejdou..
Náhodou nevíte jak se dá vyřešit pár lidi mi radilo že prý reinstal pomůže a jiní zase prý čekat bo většině lidem to jde a mě třeba ne..
Děkuji, za jakoukoliv radu snad mi budete umět poradit..
jelikož si nevím rady tak bych se rád obrátil na Vás od dnešního rána mám problém se steamem jak s klientem tak i webem. Když se chci podívat na cokoliv od steamu na webu vyhodí mí to error viz.. screen http://peta.czechian.net/steam_web.png
An error occurred while processing your request.
Reference #97.3d184a17.1459886978.7936c83
a ohledně klienta mi jenom funguje knihovna zbytek jako store, market, etc mi opět nejdou..
Náhodou nevíte jak se dá vyřešit pár lidi mi radilo že prý reinstal pomůže a jiní zase prý čekat bo většině lidem to jde a mě třeba ne..
Děkuji, za jakoukoliv radu snad mi budete umět poradit..
Když máš s nějakou ženou problém vem rychle nohy na ramena! .. a lízej a lízej a lízej
-
petaaa - Kolemjdoucí
[Steam] Steam - klient i web
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam - klient i web
Můžete lock už je vše jak má být po půl noci se to rozjelo asi nějaká chyba u konkrétních uživatelů..
Když máš s nějakou ženou problém vem rychle nohy na ramena! .. a lízej a lízej a lízej
-
petaaa - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1